tiistai 10. maaliskuuta 2015

Kuinka Toimia & Selvitä Orja- ja Paskatöistä (Oy Paskatyö Ab) - Vinkeistä Yhteiskunta-aktivismiin!

Tässä on eilen ilmestyneen tekstin toinen osa, sovellusosa, joka sisältää vinkkejä, parannuksia ja ratkaisukeskeisiä sovelluksia paska- ja orjatyöstä selviämiseen. Voit ruveta toteuttamaan näitä vinkkejä heti kun mahdollista.

HUOM: On hyvin suositeltavaa, että myös edellinen osa luetaan, joskaan ei pakollista.

Ei näin!
Muuttumattomat lait ja perusperiaatteet joilla erotetaan työ ja orjuus

- Kaikki raha mikä on vastikkeellista, on työtä.
- Kaikki työ mikä tehdään ilman palkkaa, on orjuutta.

Vastarinta - parannukset, sovellukset, työvoimapoliittinen itsepuolustus ja muistisäännöt

- Tuntuvat mustat listat ja boikotit, joissa niin firmat kuin heidän vastuuhenkilönsä asetetaan julkisiksi. Boikoteissa mustan listan firmat ovat sellaisia joilta ei osteta, vaan mielellään raportoidaan ne oitis häirinnästä asiasta määrääviin elimiin. Sama pätee orjatyötä teettäville firmoille. Mustalista olkoon sellainen, ettei siitä pääse pois ennen kun on maksanut jokaisen roposenkin.
- Työsopimus tulee vaatia aina kirjallisena, ja palkkaehtojen on oltava selvät. Kukaan joka ei näitä tarjoa, älköön saavuttako työläistä tai yhtäkään myyntiä. Esim. Hyvä tapa on sanoa, että et aloita töitä ennen kun sopimus on tehty. Allekirjoittanut meni aikoinaan siihen lankaan, että uskoi että se tehdään "seuraavana päivänä". Sitä päivää ei koskaan tule.
- Liittyen edelliseen, et saa karenssia jos pystyt osoittamaan että palkka ei ollut se mitä luvattiin, mutta ilman kirjallista sopimusta tämä on mahdottomuus.
- Riitatilanteessa tuo ilmi myös muut sinuun kohdistuneet väärinkäytökset, kuten haukkumiset ja syyllistämiset, sekä muut epäammattimaiset ylilyönnit.
- Firmat jotka nimeävät itsensä telemarketointityöpaikoiksi, ovat niitä joilla ei tästä johtuen ole normaalisti  käytössään työehtosopimusta (tämä on sopimus, jonka puuttumiseen kapitalisti aina tähtää, ja tämän kiertotapoja ovat niin pätkätyöt, kuin myöskin orjatyöt - kavahda niitä ja aseta ne oitis lailliseen syytteeseen jos löydät yhdenkään porsaanreiän), mikä puolestaan tarkoittaa sitä
että työsuojelupiiri ei voi lähteä taisteluun. Mutta jos olet esim. työnantajien tiloissa, työnantajan johdon ja valvonnan alaisena, se täyttää työsopimuksen merkit - vetoa tähän.
- Ehdollinen palkka on sallittu näissä piireissä, ja se pitää nämä verijuotikkaat elossa, työläisen raikkaalla verelle. Ota tämä huomioon. Kyseessä on tällöin aito ja 100% hikipaja - kierrä se kaukaa.
- Varo menemästä koeaika-jippoon, se on vain aika jonka teet työtä ilmaiseksi, mutta jonka jälkeen luultavasti jatkat työntekemistä ilmaiseksi tai huonoilla työehdoilla.
- Oikeustoimet. Moni näistä selviää, kun loppuunajettu ja tietämätön työlainen vain luovuttaa ja kiltisti nielee sen pitkän paskan joka putoaa kapitalistin valvasta, hyllyvästä pyllystä suoraan
hänen suuhunsa. Tämän sijaan, oikeudellinen paine jonka tarkoituksena on ajaa nämä rikolliset edesvastuuseen tulee olla sovellettavissa jatkuvasti. 
- Työvoimaviraston tulee kieltäytyä markkinoimasta vapaina työpaikkoina näitä, jotka on tarkoitettu kansan riistämiseen. Tee ilmiantoja heidän listoillaan keikkuvista huijarifirmoista, ilman minkäänlaista sääliä.
- Työhaastatteluun mennessä ota mukaan nauhuri. Täysin rehellisen työnantajan ei ole mitään tarvetta kieltää sitä. Jos hän kieltäytyy, poistu paikalta, sillä vältit juuri loispummiyrittäjän ansan.
- Vaikka jotkut myyntihenkilöt ovatkin limaisia ja haluaisit repiä heidän päänsä irti, niin muista että silti osa heistä on vain huijattuja ihmisiä, jotka on puolestaan palkattu huijaamaan sinua. Toimi siis sen mukaan. Tosin allekirjoittanut meinasi eräälle Soneran arvontahenkilölle sanoa, että miten voin luottaa teidän tuotteeseen, jos kerran arvonta johon sain osallistua "ilman että siinä on mitään koiraa haudattuna" (kysyin tämän erikseen) ei ollutkaan arvonta johon ei ollut koiraa haudattuna. Sen sijaan allekirjoittanut totesi ettei tule tapahtumaan kun hänelle ehdotettiin että hänen "nettiasiat laitetaan kuntoon", poistuen paikalta, jättäen huijarin arvontalappunsa kanssa seisomaan tyhmänä. Joten on kohdistettava ansaittu viha* oikeaan kohteeseen, ja se on taho joka nämä työläiset mobilisoi omaa kansanluokkaansa vastaan (kts. ensimmäinen kohta.)

* Mitä tulee vihaan, niin yksilöllinen viha jalostukoon yhteisössä, siten että siitä muuttuu kollektiivinen hyökyaalto, joka iskee sortoa kohtaan, murskaten sen kaiken alleen. Tämä on joukkovoima joka murtautuu läpi massakontrollin rajoitusten. Ei pidä kuitenkaan ymmärtää tätä väärin, sillä tässä ei ole kyse mistään laittomasta, vaan pikemminkin järjestelmän kaatamisesta sen omina asein ja säännöin. Tällöin joukkojen voimaa ei tule aliarvioida. Tiesitkö, että kapitalistien etuja ajavat puolueet pääsevät toistuvasti valtaan vain siksi, että se enemmistö jonka asiaa he eivät aja, ei koskaan äänestä heitä vastaan? Nyt tiedät.(Jos jokainen yrittäjä työllistäisi vain 2 työtöntä, meillä olisi täystyöllisyys, mutta me tiedämme, että tämä työehtosopimuksia kiertävä orjatyökulttuuri ei kannusta siihen; päinvastoin, jatkossa sinun verovarat kustantavat sen sorron johon myös sinä tulet vuorollasi joutumaan - ellet jo ole joutunut).

Vinkkejä

#1 .Alat jotka mainostavat lehdissä ja ovat "liian hyviä ollakseen totta"-duuneja, luultavasti ovat huijareita. Etenkin näin laman aikaan, kun töitä ei juuri ole, meinaa näin
avoimesti mainostetut työpaikat sitä, että niitä ei kukaan huoli. Siihen on aina syy, sillä hyvät työpaikat ovat kultaakin arvokkaampia.
#2. Jos sinun on kuitenkin pakko ryhtyä tälläiseen, etsi silloin firma ennemmin puskaradion perusteella. Samoin, varmistu siitä, että heillä on hyvä maine ja sopimusasiat kunnossa, kuin myöskin
hyvä tuote.
#3. Jos sinun on harjoiteltava jotain, pidä huoli että saat siitä jotain meriittiä alalle jolle oikeasti haluat. On erittäin todennäköistä, että harjoittelun ei ole määrä
koskaan konvertoitua työpaikaksi, mutta yritä pitää huolta että siitä jää jotain käteen.

Ja vielä lopuksi:

Get used to saying no
Turn your back on the deceiver
Whose whispers in your ear complicate your life
Willpower, energy, example
What has to be done is done
Without wavering
Without worrying about what others think

Ei kommentteja: