maanantai 2. helmikuuta 2015

Nuoret Naiset Kiduttivat Lasta Julmasti - Miksi Feministit Eivät Tuomitse?!

Viimeisin uutinen feminismin mahdollistamasta maailmasta

MTV: Teinitytöt kiduttivat lasta julmasti - kuvasivat kaiken kännykällä

Miksi emme kuule feministeiltä tuomiota tämän asian suhteen?

Koska heidän sairaan oppinsa mukaan, naisten ja tyttöjen väkivaltaisuus on tasa-arvoa.

Naisen väkivaltaisuus on siis jotain, mitä feminismi ei tuomitse, vaan pitää naista aina ja ainoastaan uhrina jolloin naisen väkivaltaisuus nähdään edistyksenä tai sitten sitä "ei lasketa" ja syyllinen tietenkin haetaan jostain muualta.

Tämä tilanne ont ietysti hieman hankala tilanteessa kun syytä ei kerta kaikkiaan voida mitenkään sälyttää miehen niskoille.

Taustalla on kuitenkin seuraavat periaatteet, joista feminismi on yksinomaan vastuussa:
- Sukupuolettomuus - joka käytännnössä näkyy niin, että miehet muuttuvat naismaisiksi, ja naiset miesmäisiksi
- Feminismin propagandassa mies on väkivaltainen eläin, nainen ikuinen uhri ja enkeli
- Kaikki mitä mies tekee, oli se hyvää tai pahaa, keksittyä tai aktuaalista, on ok naisen tehdä, jopa suotavaa - "kaksi pahaa tekee yhden hyvän"
- Tästä seuraa kompensaatio, kaikki myös negatiiviset ilmiöt jotka liitetään miehiin, rohkaistaan naisille ja kaikki mikä yrittää estää tätä kehitystä, pyritään kuristamaan kuoliaaksi

Herää kuitenkin kysymys, ovatko naiset luontaisesti väkivaltaisia - jopa väkivaltaisuuden itsensä vuoksi - ja tämä aika on vain tuonut asian paremmin ilmi, vaiko onko feminismi tehnyt heistä sellaisia? He pahoinpitelevät enemmän tai yhtä paljon suhteissa kumppaniaan, lapsen todennäköisin murhaaja on tämän oma äiti ja mitä näitä nyt on - asia josta nainen pikemminkin palkitaan kuin rankaistaan, mainitulla uhriseppeleellä tai sitten selvästi kevennetyllä tuomiolla alá "kiitos, ja tervetuloa uudestaan!"

Feminismi - tietämättömyys on ilomme, faktat vihollisemme


Toki, naiset rakastavat lapsia, mutta hieman erilailla kuin miehet:

Woman, 26, Rapes Then Suffocates Her Fiance’s 3-Year-Old Daughter Because He Broke Up With Her For Cheating

35-Year-Old Woman Charged With Rape & Sodomy of 11-Year-Old Boy, Her Neighbor

En nyt löydä sitä uutista, mutta allekirjoittanut muistelisi että joku feministinen taho on puoltanut lakia, jossa mm. se että mies ei anna naiselle käyttörahaa tai huutaa tälle, tuomitaan perheväkivallaksi. Mikä on totta kai jo sinällään jotain niin naurettavaa, ettei asiaa tarvitse kommentoida sen enempää, mutta katsotaanpa naisen tapoja hoitaa perheriidat (?).

Nurse's aide admits tying fiance to SUV by his neck and dragging him until he died after lovers' quarrel

Jos tämä bloggaus kumosi jälleen yhden sukupuolimyytin, annetaan bonuksena kumoaminen viidelle myytille miehistä ja heidän oletetusta "ylivallastaan" - se on tasa-arvoa se.

2 kommenttia:

kötkötti kirjoitti...

Taisipa olla viimeeksi kuopiossa, kun eräs euroopan hienostossa heilunut uraohjus suoritti viimeisen kuvan kaltaisen teon.

Minua hieman miehenä huolettaa se, että suomalaisten nykynaisten enemmistö on päästään niin sekaisin, ettei heille liiemmin kelpaa kumppaniksi omalla päällään ajattelevat miehet, jotka karttavat kaikenlaista ulkoa tuotettua kulutusorjuutta/trendejä. Ikäänkuin iso osa naisista haluaisi nykyisin kumppanin, joka on miehen kuoressa oleva kloonattu ämmä.

XeimA kirjoitti...

Helkkarin hyvin todettu!