keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Lue Suomen Ensimmäisestä Mikrosiru(666)-Sirutusoperaatiosta!

Maailman ensimmäinen rahansiirto ihmiseen tehdään Suomessa

”Tämä on muistisiru, johon voi kirjoittaa tai lähettää dataa, kuten tässä tapauksessa nfc-teknologialla. Tulevaisuudessa käteen voi periaatteessa syöttää vaikkapa bussikortin, passin, ajokortin, avaimet ja vaikka luottokortin”, hän visioi.
”Sirun käyttö yleistynee vasta kymmenen vuoden kuluttua, mutta olisi todella mielenkiintoista testata sirua jo nyt esimerkiksi juuri bussiliikenteessä.”
Vehviläinen muistuttaa, että kyse on myös turvallisuudesta: biohakkerointi yleistyy ja toisaalta kädessä oleva virtuaalilompakko kulkee aina mukana. Siitä ei käyttäjän huomaamatta voi viedä rahaa tai tietoja.
Vielä Vehviläinen ei voi käyttää kättään maksamiseen, mutta sirulle voi jo lähettää rahaa ja sitä voi käyttää netin kautta

Kuten Fundamentti on tiedottanut aiemminkin asiasta, on näemmä taas otettu askel kohti lopullista Pedon merkin käyttöönottoa - ja vieläpä Suomessa.

Rupeaa vaikuttamaan jo huonolta pilalta, että juuri yhtiö Dangerous Things ("vaaralliset asiat") on luonut monipuolisen, ja valuuttapotentiaalin omaavan mikrosirun, joka voidaan asentaa ihmiseen.

- Ja joka on jo asennettu ihmiseen!

Asia mistä Fundamentti on kertonut tähän liittyen, on se, että jotta siru täyttäisi Pedon merkin tuntomerkit, sen tulee sisältää tiettyjä ominaisuuksia. Siihen nähden tämä on jo kuin suoraan Ilmestyskirjan sivuilta, jossa selvästi ilmaistaan, että kyseisen merkin täyttymisen ehtoihin kuuluu, että se toimii valuuttana.(Eli ns. Pedon oma valuutta, hieman kuten nyt on valuutta joka on valtion tai kansan oma - eräs tulkinta Pedolle on se, että se on hallitusjärjestelmä).
13:15 Ja sille annettiin valta antaa pedon kuvalle henki, että pedon kuva puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin.
13:16 Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa,
13:17 ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.
13:18 Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi.
Ajat lähestyvät, ja jokainen kirjoitus täyttyy viimeistä piirtoaan myöden.

Tästä syystä älkää antako kenenkään johtaa teitä harhaan, vaan taistelkaa pahaa vastaan.

Me vastustamme ihmiseen asetettavaa VeriChip ym valvonta ja maksujärjestelmää


2 kommenttia:

Pantalone kirjoitti...

Viivakoodi on myös jossain tulkittu pedonmerkiksi. Ne kolme muita pitempää viivaparia (alussa, keskellä ja lopussa) merkitsevät kuutosia. WWW on myös tulkittu kuutosiksi. Oliko se niin että 6 kirjoitettuna hepreaksi alkaa w-kirjaimella? Ilmestyskirjahaahan kyllä voi tulkita varsin moninaisestikin. Charles Mansonin innoittajana toimi Beatlesin valkoinen tupla ja ilmestyskirja. Lennonin revolution no.9 oli revelation no.9 jne.

XeimA kirjoitti...

Joo mutta nuo esimerkithän nyt olivat lähes parodioita 666-sirusta, siinä missä tämä esitelty näyttää jo siltä, kuin se olisi tehty Ilmestyskirjan mallin mukaan.