torstai 22. tammikuuta 2015

Se Toteutui: Islamisaation Passiivinen & Aktiivinen Strategia Toimii Nyt Yhdessä

Tasan kuukauden kestänyt joulu-talviloma on nyt takana päin, ja meidän on aikamme palata taas sorvin ääreen. Pikku hiljaa.

Maailman tapahtumien valossa on hyvä syy aloittaa lähes siitä, mihin joulun alla jäimme.

Eikä vähiten siitä syystä, että Fundamentti osui oikeaan arviossaan (lue se tästä).

Islam on aloittanut vuoden 2015 melkoisella rytinällä, ja tämä rytinä perustuu juuri siihen mistä vuoden 2014 lopun Fundamentin teksti varoitti; aktiiviseen ja passiiviseen jihadiin.

Mitä on alkanut tapahtua, on siis se, että nämä kaksi valloitus-strategiaa on alkaneet yhdistyä.

Eri puolilla maailmaa yksittäiset tai pienissä ryhmissä toimivat muslimisolut ovat alkaneet aktivoitua.

Se, että ne tapahtuvat näin lähekkäin, tuskin on sattumaa myöskään.

Ensiksi Ranskassa laitettiin toimituksellinen porukkaa kylmäksi pilapiirrosten vuoksi, ja jo pian muissa maissa sama meno jatkui.


Suvakin ja muslimin kunniakuolema samassa kuvassa 

On erittäin kummallinen sattuma, jos tuossa ei ole jotain keskusjohtoista takana, tai sitten vain muhamettilaisuuden kollektiivinen piilotajunta, on alkanut aktivoitua erittäin synkän dominoreaktion vallassa - kumpikin vaihtoehto on yhtä huono.

Se ei tule päättymään hyvin - se mitä fundamentti kirjitti vuoden lopussa, toteutui nyt 100%
aktiivinen taktikka on nyt seurausta passiivisesta taktiikasta, ja terroristislut ovat ryhtyneet aktivoitumaan.

Brittien tiedustelujohtaja: Islamistit valmistelevat laajoja hyökkäyksiä länsimaihin

IL:n raportti Pariisista: "Emme voi enää asua täällä"

Ulkoministeri Tuomioja Ranskan terrori-iskusta: ”Mikään maa ei ole immuuni”

Lähteet: Toinen Ranskan etsityistä veljeksistä ollut militanttien opissa Jemenissä

Mutta ollaanko tästä otettu opiksemme?

Sen sijaan että suvaitsevaisto nyt jo oppisi virheistään, he pitävät mielenosoituksia - ei suinkaan islamia ja vastuutonta maahanmuuttoa vastaan, vaan rasismia vastaan!

Ja kuten tiedämme, "rasismi" on orwelillaisessa uuskielessä kiertoilmaus ja leima vaiennetaan eriävät mielipiteet, joihin lukeutuu tässä tapauksessa maahanmuuttokriittisyys.

Massakontrollin aseet toimivat myös hyvin - onhan sattumoisin Vihreät myös toimittajien lempipuolue (mikä muuten on raflaavaa, sillä Islamin tunnusväri - juontuen Muhammedin lempiväristä - on vihreä myös)

Tämä ilmiö nimittäin on jo levinnyt naapurustoomme.

Ruotsisssa Muslimit Iloitsevat Pariisin Verilöylystä- Suomen Valtamedia Hiljaa Aiheesta??!!

Samalla kun meikäläisiä patistellaan sanoutumaan irti kriittisestä ajattelusta, mitä tulee näihin lieveilmiöihin, muualla juhlitaan jihad-iskujen onnistumista.

Muslimipoliitikko lupaa Ranskan ampujille miljoonapalkkion

Myös hyvä esimerkki länsimaisesta mädättäjäpatistelijasta, löytyy mistäs muualta kuin feministeistä - heissä joissa kaikki naisten negatiiviset stereotypiat ruumiillistuvat, kuten myös pohjaton tyhmyys aka. naisen logiikka, jonka mukaan on loogista kytätä ja syyllistää länsimaista, jo lähes täysin emaskuloitua miestä, samalla kun asettuu puolustusasianajajaksi heille, jotka paketoisivat naiset burkhaan ja kivittäisivät nämä teoista, joita feministit pitävät vapautuneen, länsimaisen naisen tunnsumerkkeinä (aviorikos esim.).

Sally Kohn Says Charlie Hebdo Staff Deserved To Be Murdered By Muslims For “Insulting Their Faith”

Ratkaisut?

Seuraava teksti on vanha, mutta hyvänä uutisena on se, että niin lääke kuin resepti yhä ovat toimivia, mutta vain jos ne käytetään - otetaan kerran pari vuodessa, lääkitsemään passiivista jihadia:

Deporting Millions Of Muslims May Be Necessary - Geert Wilders

Kun taas vastauksena ns. Aktiiviseen jihadiin sopisi erinomaiseksi se, että siinä vaiheessa kun aktiivista jihadia puoltavat alkavat vyöryä läpi rajojen länsimaihin, tai jos nyt heidän ryöstettävänä ja raiskattavana olevat maat ja alueet tarvitsevat heitä vastaan puolustusta, lienee tällöin parhain tapa demotivoida heidän joukkonsa, ilmoittamalla heille että kaikkien aseidemme luodit on kastettu sianvereen - näin teki eräs, olikohan se englantilainen sotasankari aikoinaan, hoitaen jopa muslimivankien teloitukset näin - tämä nimittäin aiheuttaa sen, että uskonsoturi joka tavallisesti luulee saavansa palkkion kuollessaan islamin maailmanvalloitusta tehdessään, saakin menolipun suoraan islamilaiseen helvettiin, sillä sika on saastainen eläin, ja luodit joissa on sianverta, saastuttavat näin ollen oitis muslimin. Voipi olla, että tämä ajatus oman lääkkeen maistamisesta, ja vääräuskoisten lähettämisestä suoraan helvettiin, kääntyy näin melko purevalla tavalla aggressoijaa itseään vastaan.

"Tunne itsesi ja tunne vihollinen, sadassakaan taistelussa et ole vaarassa. Kun et tunne vihollista, mutta tunnet itsesi, ovat mahdollisuutesi voittaa tai hävitä yhtäläiset. Jos et tunne sen paremmin vihollista kuin itseäsi, häviät varmasti jokaisen taistelun."- Sun Tzu

On siis tunnettava historia, mutta on myös tunnettava vihollisensa, se on tämän ratkaisun ydin. Tämä psykologisen sodankäynnin ohjeistus takaa, että pelote on tällöin jo niin suuri, että massoittain näitä terroristeja tulee luovuttamaan ennen kun taistelu edes alkaa. Voi jopa olla, että tuon pelotteen ansiosta myöskin selvitään ampumatta laukaustakaan, ainakin melkein, sillä olisihan ikävää, jos vihollinen ampuu takaisin ei vain kovilla, vaan vieläpä sellaisilla luodella joiden ansiosta martyyrikuoleman sijasta päätyykin kärsimään ikiomaan helvettiin, niiden "vääräuskoisten" kanssa, jotka todennäköisesti nämä sankarit ovat sinne itse lähettäneet itsemurhapommituksin, tylsillä veitsillä mestauksin ynnä muine keinoine jotka tekevät rauhan uskonnosta suvaitsevaiston kestosuosikin.

Ja koska viime vuosi päättyi Juiceen, niin laitettankoon tämä vuosi myöskin käyntiin Juicella.

Mielenkiintoista muuten on, että tässä kappaleessa havaitaan Vihreiden tuoneen Allahin kaupunkin; "kun Allah saapuu kaupunkiin, hän ensin soluttautuu Vihreisiin"

Älkää unohtako tätä, sillä eivätkö nämä sanat ovat jo käyneet toteen  - eikö olekin mautonta pitää mielenosoitusta terroristi-iskujen jälkeen, kun perimmäinen syy löytyy mielenosoittajien omasta politiikasta?

Ei kommentteja: