maanantai 17. marraskuuta 2014

Aloitteet ja Adressit osa 7 (SPESIAALI): Aborttikysymys & Omantunnonvapaus

Vauva itki
Miian piti antaa naiselle lääkkeet, jotka käynnistävät synnytyksen. Nainen oli saanut jo muutamaa päivää aiemmin suun kautta lääkettä, joka valmistelee kohtua synnytykseen. Toiset lääkkeet laitetaan naisen emättimeen ja niiden tarkoitus on käynnistää synnytys.
- Minun oli tosi vaikea alkaa antaa lääkkeitä, koska tiesin, että ne johtavat lapsen kuolemaan. Se oli minun vakaumustani ja omaatuntoani vastaan. Tiesin kuitenkin, ettei minulla ole lakisääteistä oikeutta kieltäytyä tehtävästä. Toivoin, ettei sikiö ala syntyä työvuoroni aikana. Ettei minun tarvitsisi nähdä tekojeni seurauksia.
Miian toive ei toteutunut. Lapsi syntyi pian ja vieläpä elävänä.
- Yleensä sikiöt menehtyvät lääkkeisiin tai viimeistään synnytyksessä. Joskus käy niin, että ne syntyvätkin elävänä.
Raskaus oli jo niin pitkällä, yli puolenvälin, että sikiö oli pienen keskosen kokoinen ja muistutti elävää lasta.
- Vauva syntyi ja se päästi ensihuutonsa. Me kaikki siinä huoneessa, minä ja vanhemmat, kuulimme sen. Lapsi yritti tehdä hengitysliikkeitä ja se huitoi käsiään. Olimme kauhuissamme.

Kätilö joutui jättämään työnsä traumaattisen abortin vuoksi


Tämän kertaisessa "adressit ja aloitteet"-sarjassa onkin vuorossa yhden aiheen spesiaali, ja sen aiheen nimenä on lyhyesti: abortti.

Kuten tiedämme, ovat suvakit heitä, jotka ovat aina ensimmäisinä ruikuttamassa siitä, etteivät he saa elää vailla estoja, ja miten huvittaa.

He ovat tehneet helvetin hyvää työtä siinä, että he ovat muuttaneet esim. rasismin koskemaan vain valkoisia, tasa-arvon positiiviseksi seksismiksi naisille, ja abortin oikeudeksi naisen omaan kehoon vaikka todellisuudessa siinä lopun saa ihan jonkun toisen keho, puhumattakaan isän oikeuksista omaan jälkeläiseensä.

Ja mihin he menevät, siellä ei enää kenelläkään ole omia oikeuksia, jos ne eroavat näiden ihmishirviöiden sairaista himoista ja muille asettelemista velvollisuuksista.

Niin on laita myöskin nyt.

Maassamme tehdyistä aborteista 90% on tehty ehkäisyksi.Ja jos nyt joku ei kannata sitä, että raiskaajan lapsi saa kuolemantuomion jo ennen syntymäänsä, niin edes he jotka ovat tuossa tapauksessa naisen "valinnan vapauden kannalla" eivät voi kiistää sitä, että tämä heidän "humaani"tapansa suoda toisen elämää koskettavia vapauksia eturyhmilleen ei toimi lainkaan niin humaanisti, kuin miten he sitä mainostavat.


On tullut aika nousta tätä hulluutta vastaan, ja taistella jokaisen kunniallisen kansalaisen tavoin tätä riehuvaa sairautta vastaan, jonka seuraukset vaikuttavat ympäristöönsä - myös heihin jotka pakotetaan tekemään likainen työ.

Todellinen valinnanvapaus pitäisi suoda lapselle, joka ei ole syntynyt, ei hänelle jolla on se etuoikeus suotu ja jonka pitäisi pystyä ottamaan vastuu itsestään.

Samoin, he jotka ovat asettuneet tätä vastaan, ovat myöskin heitä, joita tässä pitää tukea, jotta heillä olisi myös oikeus valita että toimiiko omantuntonsa mukaisesti.

OMANTUNNONVAPAUS.FI

Nyt, mene ylläolevaan seuraavaan osoitteeseen, ja kirjoita aloite hyvän asian puolesta - ja ei, tämä ei ollut yksittäistapaus:

Gynekologi: Osa abortoitavista syntyy aina elävinä

Ei kommentteja: