perjantai 28. marraskuuta 2014

Tahdon

Sitä että maamme ei ajautuisi rappioon, johon se nyt on tämän uutisen myötä ajautumassa.

Todellakin, miksi sallia ja vaatia liittoa homoille, jos 1. kaikki heterotkaan eivät pääse naimisiin (pääasiassa yksinäiset, vähäosaiset miehet) 2. jos kerran seksi ei ole ihmisoikeus?

Subversioprosessi on edennyt siihen pisteeseen, että hyökkäys vähemmistön avulla enemmistöä ja sairauden avulla jotain tervettä kohtaan on mennyt läpi."Kirkon avioliittokäsitystä arvioitava uudelleen"


Eräs minkä huomasin, oli että sen ylivoimaisesti suurimpana ajajana olivat naiset.

Miksi?

Siksi että tämä liittyy isolta osin feminismin agendaan, ja täten edistää naisten ylivaltaa.

(Robert Connelin mukaan merkittävin hegemonisen maskuliinisuuden vastavoima on
homoseksuaalien vapautusrintama. Homoilta sujuu drag queenina toimiminen ja kyky
ironisoida maskuliinisia hahmoja Tom of Finland-tyylisten sovellusten kautta.)

Suomen Lucia-neidoksi voitaisiin valita poika – kukaan vain ei ole hakenutToisaalta, naiset myös ovat joukkosieluisia, joten heidän riehumisentarpeensa ja eksihibitionisminsa tulee erinomaisesti täytetyksi, kun voi riekkua joukon mukana - turvallisesti ja yleisen mielipiteen sallimissa rajoissa - tosin, osa itseään miehinä pitävistä on jo niin feminisoitu, että he toimivat ihan yhtä lammasmaisesti.

Mutta tarkoitus kuitenkin on vielä suurempi, ja se tarkoitus kuuluu samaan agendaan kuin feminismikin - kyseessä on ainoastaan näiden sorruttavien voimien yhdistäminen jotta niiden vipuvoima saataisi suuremmaksi.

Näin järjestelmä saadaan kaatuumaan, ja internationalistien hyökkäys voi edetä - näin valloittaminen ei näytä enää valloittamiselta, kun sisältä lahonnut puu kaatuu omia aikojaan.

Mutta, taistelu on vielä kesken.

Tämä erä hävittiiin, sotaa ei.

Tämä merkitsee sitä, että koska vihollinen keräsi itsensä, pitää meidänkin tehdä se ja jatkaa taistelua paremman huomisen johdosta.

On mietittävä uusi keinoja, mutta nyt vedettävä henkeä.

Kolmen äänestyksen takana


Tässä vielä koottuja tekstejä aiheen tiimoilta.

Vastaukset Oras Tynkyselle Koskien Homoliittoa (En Tahdo 2014)Ei kommentteja: