torstai 2. lokakuuta 2014

Prostituution Vaiettu Alkuperä

Virallinen totuus: Nainen on uhri joka on joutunut myymään persettään.

Niin aina.

Olemme aikakaudesta toiseen voineet havaita naisten  tekevän tätä miesten seksuaalista riistämistä, täysin vapaaehtoisesti.

Onko naisen seksuaalinen halu yhtä eläimellistä kuin miehen?

Sitten se todennäköisempi teoria.

Tästä syystä kaikissa kukoistavissa muinaisissa sivilisaatioissa on ollut havaittavissa "naisen seksuaalisuuden hallintaa", sillä he tietävät sen poliittisesti epäkorrektin seikan, että mitä tulee seksuaalisuuteen, naiset ovat alhaisimpia kuin eläimet, jotka sentään pystyvät toimimaan hyödyksi, koska niillä on kiima-aika vain ajoittain, mutta ihmislajin naaraalla se on jatkuvasti.

Tälläinen johtaisi toteutuessaan täydelliseen yhteiskunnan tuhoutumiseen.

Mielenkiintoista onkin se, että mitä lähempänä sivilisaatio on loppuaan, sen suurempi on rappio ja seksuaalinen vapaus.

Tästä syystä muinainen viisaus todellakin on viisautta, arvostaessaan niitä poikkeuksellisia naisia jotka olivat seksuaalisia, mutta vain miestään kohtaan (voit olla varma, että olet törmännyt lutkaan jos hän esittää sinulle  vaihtoedot jotka ovat vain kaksi ääripäätä: Etkö halua seksuaalista naista vaan naisen joka on frigidi? - vastaa tällöin että nainen voi olla seksuaalinen olematta lutka) , ja joille oli kunniallisuus sekä lojaalius tärkeämpää kuin viettiensä orjana oleminen.

Yhteiskunnan perusyksikkö on ja tulee olemaan perhe, ja tämä voi olla joko naisen ylläpitämä, tai kuten nykyään - rikkoma.

Entä miehet?

Kun katsoo seuraavia havaintoja, voidaan sanoa ettei mies seksuaalisuuden puolesta ole ainakaan naisen alapuolelle, sillä naisen seksuaalisuus tuntuu olevan kirjaimellisesti eläimellistä.

Koehenkilöiksi valitut naiset kuuntelivat nauhalta tarkkaan kuvailtuja pornokohtauksia, joissa viettelijän roolissa oli vuorotellen naispuolinen ystävä, vieras nainen, miespuolinen ystävä ja vieras mies. Samalla emättimeen sijoitettu anturi mittasi koehenkilöiltä emättimen verenvirtausta. 
Testin jälkeen koehenkilöt kertoivat seksuaalipsykologian tutkija Meredith Chiversille, että tuntematon mies oli heidän mielestään vähiten kiihottava. Anturin piirtämä viiva puhui kuitenkin toista kieltä: ajatus seksistä ventovieraan kanssa sai koehenkilöiden emättimessä aikaan oikean verimyrskyn.
Emättimeen asetetun anturin mukaan kaikki kokeeseen osallistuneet naiset kuitenkin kiihottuivat välittömästi kaikesta, jopa apinoiden parittelusta. Miehille tehty sama koe paljasti, että heteromiehet kiihottuivat vain, kun ruudulla näkyi nainen. Homomiehet taas reagoivat ainoastaan miesten väliseen seksiin. Apinoiden parittelua miehet katsoivat kuin maisemakorttia.

Lisäksi, siinä missä mies saa levon, kun laukeaa, nainen vain yltyy, joten ajatus naisen seksuaalisuuden rajoittamisesta rupeaa tuntumaan kohta enää ainoalta vaihtoehdolta, sillä hieman kuten kaikki muutkin asiat naisten suhteen; heillä on tätä hillittömyyttä varten kehittynyt ihan oma "rationalisointihamsteri", joten kaikki tälläinen viettimäinen antautuminen himoille selitellään aina näillä klassisille klisheillä kuten: "se vain tapahtui".

Miten tämä liittyy prostituutioon?

Siten, että tälläiset moderneihin sinkkuelämää-naisiin rinnastettavat naiset havainttiin avioliittoon kelvottomiksi, ja tästä syystä he eivät voineet olla miesten elätettävinä, vaan he hankkivat elantonsa jostakin mitä saattoi kutsua heidän kohdallaan kutsumustyöksi.


Ei kommentteja: