maanantai 13. lokakuuta 2014

Nuorisojengit - Revisited (Huominen on Joko Meidän, tai Heidän)

Katujengi hakkaa lapsia ja nuoria Itä-Helsingissä

Kohu pahoinpitelyistä on saanut Helsingin nuoret varovaisiksi ja varustautumaan

Nuorisojengin viimeisin julma isku: Uhria iskettiin puukolla reiteen Helsingin keskustassa


Fundamentti aiemminkin on julkaissut juttuja ja ottanut kantaa näihin orastaviin, moniarvoisen ja monikulttuurisen, modernistuvan yhteiskunnan vääjäämättömiin lieveilmiöihin, eli nuorisojengeihin, joiden taustalta löytyy niin syrjäytymisongelmia, kuin myöskin tietty kulttuurillinen tilaus tälle kaikelle.

Toisaalta on olemassa gansta-kulttuuri, joka nyt sattumoisin vetoaa ns. monikulttuurisen taustan nuoriin. Sekä myös valkoisiin nuoriin, jotka useimmiten luetaan syrjäytyneisiin.

Poliisi: Lähiöissä alkoi lähtölaskenta - asejengit tulevat

"Ruotsissa ja Tanskassa toimiva Black Cobra -jengi kävi viime kesänä Suomessa tiedusteluretkellä, mutta tiettävästi täällä ei ole vielä virinnyt toimintaa. 
Suomen järjestäytynyt rikollisuus on tähän saakka poikennut naapurimaista siinä, että katujengejä ei ole. Nyt liikehdintää on kuitenkin Oksasen mukaan näkyvissä. 
Ruotsissa ja Tanskassa katujengit ovat iso ongelma, ja huumekauppaan liittyviä reviiritaisteluita käydään aseiden kanssa. Väkivalta on spontaania ja voi ulottua ulkopuolisiin."

On olemassa pohjoismaissa jo aktiivisena oleva muslimikulttuuri, joka näkyy esim. Norjassa (Oslossa) siten, että muslimien nuorisojengit kiristävät Koraanin oikeuttamaan "vääräuskoisuusveroa" kanta-asukeilta.

Tämä ei muutu miksikään löyhällä, suvakkilan "nuollaan niiden perseitä lisää"-politiikalla vaan ainoastaan kansallismielisellä järjestyksellä ja lakisääteisellä islamin ylivaltaa promotoivien voimien hillitsemisellä. Tämä on osana myöskin suvakkilan "paapotaan rikollisia"-ohjelman syytä.

Massakontrollin aseet - Sinua vastaan, Virallisen totuuden puolesta!

Myöskin naiset ja naisten vapautuminen seksuaalisesti on tässä taustalla (tämän kaiken järjestäytyneenä muotona feminismi). Ns. jännämiehet, ja rikolliset sekä mainitut muslimiterrorismin edustajat eivät jää ilman naista, sillä naisten pahuuteen luetaan se, että he eivät vain kiihotu pahuudesta (mitä tämä kaikki on, sori vaan jos termi ei miellytä) vaan rohkaisevat siihen seksillä ja jopa tukemalla tätä ainesta.

Isisin teinimorsiamet katuvat lähtöään Syyriaan − Kotiinpaluu lähes mahdotonta


Nimittäin kun entuudestaan on jo vaikuttanut se fakta, että nainen on se sukupuoli joka valitsee ja joka omaa seksuaalisen vallan, on se nyt johtanut tämän feminismin syövän leivämisen myötä siihen, että jos vanhan kunnon patriarkaatin aikana vallalla oli "ladies and gentlemen"-pohjainen pariutumiskulttuuri, on se nykyään "bitches and douchebags"-kulttuurin mukaista, noudattaen täysin naisten asettamia uusia mutta silti niin primivitiivisiä  ja suorastaan luonnevikaisia standardeja. Näin ollen, jos miehelle jätetään vaihtoehdoiksi syrjäytyminen, tai naisten suosioon pääseminen väkivaltarikollisena, jolla ei ole enää mitään hävittävää, niin mitä luulette miehen tekevän?

Taistelussa tätä vastaan, erityisesti Täydellisen Järjestelmän kannattamat lääkkeet eivtä ole (enää) vaihtoehtona.

Ei.

Sillä ne ovat nyt ratkaisuna.

Me emme voi ratkaista näitä ongelmia siten, että teemme sen minkä olemme aina tehneetkin.

Vaaditaan uusia keinoja.

Asiaa ei auta se, että meidän on myönnettävä se seikka, että poliisikin on harvinaisen aseeton, jo siksikin että heidän määrärahoja leikataan.

Joten on tiedettävä se, että Fundamentin perinteinen motto;
"Aloita ensin itsestäsi, sitten lähimmäisestäsi ja sitten kansastasi", pätee tässäkin.

Kuinka laittaa se siis tässä asiassa toteutukseen?

Yksinäiset toimijat ovat kaikkein vaarallisimmassa asemassa, tällöin itsepuolustustaitojen (löytyy klikkaamalla tästä) oppiminen on eduksi.

Lisäksi tavallisen kansan on itse ruvettava liikkumaan ryhmissä, ja vaikka esim. feministit opettavat naisille, että koska heillä on oikeus olla tulematta raiskatuiksi, voivat he siis mennä vaarallisille alueille, niin oli nyt kyseessä mies tai nainen, älköön hän olko niin tyhmä että ehdoin tahdoin riskeeraisi turvallisuutensa menemällä yksin moisille alueille. Ei välttämättä yhdessäkään.

Sitten myös ns. kodinturvajoukkojen perustaminen (aiheesta tässä ja tässä) ja siviilipidätyksen (ohjeet löytyy täältä:) hallitseminen ovat harkinnanarvoisia ideoita.

Ja tietysti muistetaan heidän äänestäminen jotka toimivat eduksesi. Koko kansan eduksi.

Sekä niiden poissaattaminen viralta, jotka mahdollistavat tämän "kehityksen", jossa kansa ei uskalla enää liikkua rauhassa omassa maassaan.


2 kommenttia:

Pantalone kirjoitti...

Viranomaisilta ei tosiaan kannata odottaa apua näissä asioissa. Lukaiskaapa vaikka tuon nettiskoude Marko "Fobba" Fossin viranomaisten virallinen näkemys tapahtumista. "Turhautumisesta johtuvaa hölmöilyä, joka juontuu huono-osaisuudesta". Hölmöilyä? Jonkun lapsi hakataan erilaisin astaloin, esim. pesäpallomailoin sairaalaan. Hakataan monta. Hakataan kymmeniä! Se on pelkkää hölmöilyä, vai? Suurinpiirtein sama, kuin mopoa virittäisi tai lintsaisi koulusta? Tietysti Fobbendaali lieventää tätä "hölmöily"-termiäkin kertomalla, että sen aiheuttaa tekijöiden asema ainaisesti sorrettuina uhreina. No onpa tosiaan hyvä, että kertoo. Ei jäö kenellekään epäselväksi kenen puolelle virallinen Suomi on asettunut.
...nytkö ihmisten sitten pitäisi pitää järki päässä ja olla ryhmittymättä ja aseistautumatta? Entäs jos ryhmittyy ja aseistautuu järkiratkaisuna?

XeimA kirjoitti...

No noinhan se on tehtävä, ja nähtävä.

Kun asiaa ei voi vaieta hiljaiseksi, se pitää siis vähätellä mitättömäksi. Aika kiva niin kauan kunnes itse tai oma lapsi on uhrina.

Itse kannatan - lain puitteissa - kansallista ryhmittymistä ja vastarintaa tuota vastaan.

Se poliittisesti epäkorrektimpi faktahan tuossa on se, että kyllä tuo toiminta aikalailla pyörii myös näiden "suojaryhmien" ja niiden pikku apurien ympärillä. Nimim. Myös itse keskellä itse tälläistä yhteenottoa olleena, ja sellaiseen puuttuneena.

Tämä tahtoo aiheuttaa tässä maassa sen, että asian annetaan olla, koska se osoittaa suvaitsevaisuutta.