keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Massakontrollin Aseet: Anti-Kansalliset Voimat Puukottavat Kansaa Selkään

Kuten tässä(kin) tekstissä Fundamentti on tarjonnut ratkaisuja (mamupohjaisten) nuorisojengien toiminnalta suojautumiseen ja niiden leviämisen rajoittamiseen:

Nuorisojengit - Revisited (Huominen on Joko Meidän, tai Heidän)


Olemme iloksemme voineet huomata, että näin todellakin on päätetty tehdä, vieläpä siellä suunnalla missä ongelma on kaikkein akuutein:

Mutta sitten juttu menee oudoksi.

Poliisi, ironisesti kyllä, puuttuu tämän juuri tämän kansallismielisen partion toimintaan. 

Poliisit, joiden poissaolon vuoksi ylipäänsä nämä partiot tulevat välttämättömiksi, jotta kantakansalainen saa liikkua rauhassa. 

Vaan nyt he ovat häkittämässä heitä, joiden pitäisi olla heidän ja suomalaisten puolella?!

Eikä siinä vielä kaikki, 

He joutuivat kohtaamaan vasemmistolaisen katujengin - porukan joka osaltaan tunnetaan lähinnä siitä, että he tuhoavat liikeiden ikkunoita itsenäisyyspäivänä ja pahoinpitelevät ihmisten lisäksi myös eläimiä (poliisien hevosia). 

Miksi tämä roskasakki sai kulkea vapaana? Eivätkö he ole pikemminkin osana ongelmaa, sillä he ovat niitä jotka tuntevat sympatiaa mamujenkin "ganstajengejä" kohtaan?

Summa summarum:

Suomi on alkanut herätä, ja se näkyy ruohonjuuritasolla.

Sitä vastoin kaikki kansallismielinen ja kansalliseen itsesäilytysvaistoon viittaava toiminta nähdään pahana, kun taas ne todelliset järjestäytyneet ongelmien lähteet saavat mellastaa vapaana.

Asia on nähtävä siten, että kansallista yhtenäisyyttä hajottavat voimat puukottavat kansaa selkään, ja pitävät heidät peloissaan ja sekasorron vallassa, samalla kun kansalle vihamieliset tahot pidetään elossa. 

Me olemme hyökkäyksen alaisina. Toki, kadulla tuon hyökkäyksen aseina on mamu- ja anarkistijengit metalliputkineen ja ryöstelevine sekä pahoinpitelevine joukkioineen, mutta varsinainen syyllinen on se, joka pitää kansan kädet tiukasti sidottuina, samalla kun antaa erivapauksia näillä tihutyön tekijöille.  


Ei kommentteja: