tiistai 28. lokakuuta 2014

"Hirveä Äiti Syö Lapsensa"- Mikä Naisia Oikein Riivaa?


Poliisi: Nainen ajoi ilmeisesti tahallaan päin bussia Rautavaaralla


Niin, tässähän täytyy muistaa, että nainen edustaa aina uhria, joten tämäkin on vain osoitus siitä, että miehet ovat pahoja. Eikä suinkaan siitä, että nainen joukkosieluisena pelkurina ei saa henkeäkään itseltään pois, ilman että siihen vedetään muita mukaan.

Kyseessähän oli ongelmaperhe, uusioperhe itse asiassa, mikä taas on varsin yleinen ilmiö feministisessä yhteiskunnassa, jossa naisten on suorastaan velvollisuus erota ja etsiä uusi mies, jos yksikin ongelma ilmenee.

Allekirjoittanut on todistanut hieman vastaavaa tapausta.

Olin vuosia sitten kouluavustajana, ja erityisopetin monikulttuurisen, silloin jo hajonneen perheen pientä tyttöä (8 vuotias), joka oli tavattoman kiltti ja aurinkoinen pieni ihminen.

Tytön isä oli turkkilainen muslimi, ja äiti suomalainen. Jätän sanottama muun.

Paitsi sen, että erohan siinä oli tullut, sillä vaikka eksotiikka kiehtookin tolkuttomasti "suomisen pirkkoa", ei se että perheessä on vahva mieshahmo kuitenkaan tunnu aina kelpaavan.

Varsinainen tragedia tapahtui siinä, kun tämä tyttö ei koskaan palannut joululomalta.

Tyttö oli puukotettu omaan sänkyynsä, ja talo oli sytytetty sisältä tuleen.

Pelastushenkilökunnan tullessa paikalle, tyttö vielä eli.

Ero- ja huoltajuuskiistojen vuoksi nainen päätti näyttää narsistisen raivonsa, aikomuksenaan yrittää laajennettua itsemruhaa. Tähän hänellä ei ollut pokkaa. Tämä ns. äiti löytyi talon kellarista piilottelemasta. Naisten ajatusmalli siitä, että vaikka kaikki tuhottaisi, niin kunhan saataisi hinnalla millä hyvänsä aiheutettua mielipahaa miehelle, on patologisen narsismin huipentuma; narsisti ei näet tunne olevansa voittaja, jos toinen ei ole häviäjä.

Nainen pelaa täten makaaberia lällättelyleikkiä: ähäkutti, katsos mitä minä tein!

Tutkinnanjohtaja: Kuolonkolarissa olleen naisen jäljiltä löytyi viesti


Tästä kaikesta tulee mieleen tarina siitä, kun viisaudella siunattu kuningas Salomon asetti huoltuuskiistan siten, että sanoi äideille: tässä miekka, halkaiskaa lapsi, jotta kumpikin saa omansa.

Toinen äideistä sanoi, että luopuu leikistä, ennemmin kuin antaa tuon tapahtua.

Tämä äideistä oli se oikea äiti.

Mutta me emme voi olla tiedostamatta sitä nyt, että nämä väärät äidit ovat edelleenkin keskuudessamme.

Eikä heitä tulla milloinkaan poistamana, niin kauan kun feminismin ruttotauti mädättää ja heikentää yhteiskuntaamme sisältäkäsin, nainen naiselta.


Ei kommentteja: