tiistai 14. lokakuuta 2014

Aikamme Pahuus: Psykopaatit Keskuudessamme

Kapitalistinen järjestelmä on tuttu siitä, että sen ominaispiirteenä on palkita psykopaatit yhteiskunnallisella tasolla (tosin, sen kääntöpuoli, eli kommunismi tekee kyllä ihan samaa, mutta nämä ovatkin syntyneet samasta kohdusta muutenkin).

Eräs syy tähän on siinä, että esim. psykopaattien sukuiset narsistit eivät koe olevansa voittajia, jos muut eivät ole häviäjiä, mikä taas sopii 1:1 sen kanssa että kilpayhteiskunnassa, mikä on kaikkien (luokka)sotaa kaikkia vastaan, on pakko olla monta häviäjää, ja kapitalistisessa pyramidihuijauksessa muiden polkijat yleensä ovat kyllin häikäilemättömiä tyydyttäessään tuota viettiä edetessään rappusia kyynärpäätaktiikalla, ja vielä rationalisoidessaan sen pelin tarpeellisuutta muille.

Siitä syystä järjestelmän päästäminen irti letkuista, ja sen saattaminen sen luonnolliseen kuolemaan ja hautaan, on palvelustyö jokaiselle terveelle kansalaiselle - paha loppuu, kun sota vaihdetaan rakkauteen, ja hajaannus loppuu yhteistyöllä joka korvaa kilpailun.

Psykopatia ja muut vastaavat persoonallisuushäiriöt, eivät ole muita kuin poliittisesti korrekteja nimityksiä pahuudelle (suosittelen tutustumaan aiheeseen Scott M. Peckin kirjoittamassa kirjassa nimeltä Pahuuden Psykologia).

Seuraava nimittäin ei ole sattumaa:

Näissä ammateissa on eniten psykopaatteja - katso TOP 10

Onkin suorastaan kutkuttavan mielenkiintoista, miten Fundamentti hyökkää näitä voimia vastaan, ja tuo myös ilmi sen miten massakontrolli pitää yllä niin virallista totuutta, samalla kun se pitää kansan ruodussa, suojellen näitä valtaa pitäviä nukkemestareita. 

Psykopaatilistauksen kärkeä edustavat sattumoisin tahot jotka liittyvät massakontrollin aseiden käyttäjiin (media & al.) sekä tietysti kapitalistisen järjestelmän mitä arvostetuimpaan statuksen pitäjään, eli toimitusjohtajaan.

Mukana on myös myyntihenkilöitä, jotka rakastavat ajatusta siitä, että voivat saada jonkun huijatuksi ostamaan jotain mitä eivät tarvitse.


Lakimiesten nuljuus myös on tunnettua, sillä esim. puolustusasianajaa parhaimmassa tapauksessa pitää huolta, että syytetty saa oikeutta, mutta pahimmassa tapauksessa hän pitää murhamiehet kaduilla saadakseen itse voittoa rahassa ja maineessa, mikä puolestaan tietää lisää voittoa jatkossa.

Määrittävinä tekijöinä näyttäytyy raha ja status - kuin suoraan naisten pariutumistottumusten kärjestä. Sekä tietysti valta, mikä on "seksikästä" naisten mielestä. (Sitten ihmetellään sitä porua siitä, miksi ei löydetä kunnon miestä. No eipäs ihmetelläkään enää, syy löytyy kun katsoo peiliin!)

Eniten psykopaatteja on siis seuraavissa asemissa ja tehtävissä:

1. Toimitusjohtajat 
2. Lakimiehet 
3. Media(Televisio/radio) 
4. Myyntihenkilöt 
5. Kirurgit
6. Journalistit 
7. Poliisit
8. Papisto
9. Kokit
10. Valtion virkamiehet
Vähiten psykoja sitten löytyykin "kannattamattomilta" aloilta, jotka kuitenkin ovat mitä tärkeimpiä toimivan yhteiskunnan kannalta.

1. Hoitajat, avustajat
2. Sairaanhoitajat
3. Terapeutit
4. Käsityöläiset
5. Stailistit, kosmetologit
6. Hyväntekeväisyystyöntekijä
7. Opettajat
8. Taiteilijat
9. Lääkärit
10. Kirjanpitäjät

Ai niin, ja ettei unohdu, niin otetaan nyt vielä viimeisimpänä tulokkaana tämä persehattu, osoituksena, että kyllä sitä osataan julkisellakin puolella.

Vartiainen rinnasti työttömät ja rikkaruohot


Mitä voin sanoa? 

Sen nyt ainakin, että tämä tuo mieleen nämä tapaukset jossa valtio menettäisi vähemmän rahaa laittamalla suojatyöpaikkojensa rahakierteet ja ylimääräiset kuluerät suoraan kortistoon, kuin että ne pidettäisi virassaan. Eiköhän tämäkin "über-führer" kuitenkin käytännössä ollut esimerkki pomosta, joka on käytännössä hyväpalkkainen työtön.

Nyt kun suuni kerran sain auki, sanon myös sen, että tässäkin tapauksessa tässä tekstissä esitetyt tilastot tuntuvat pitävän yhä paikkansa, ja että tämä yrväke järjesti juuri itselleen lähes puolimiljoonaa uutta vihollista. Good luck with that!


1 kommentti:

Pantalone kirjoitti...

Jokunen kulttuuriero ehkä. Euroopassa kokit luetaan käsityöammatin harjoittajiin.
Pääministerimme A.Stubb on metka:
Puhuessaan vaihtelee koko ajan falskisti sävellajia peittääkseen oikean puheäänensä tunteettoman monotonisuuden.
Valehtelee olevansa tohtori, vaikka london school of economicsin alempi tohtorintutkinto ei vastaa yliopistomaailmassa edes maisterintutkintoa.
Entinen koulukiusaaja.
Naamalla joko se marionettihymy tai ei ilmettä lainkaan.
Huiputtaa ihmisiä puhumalla koko ajan joukkuepelistä jne. peittääkseen sen, ettei oikeasti sano mitään.
Pelkkää halpaa brändäystä koko jätkä.