torstai 18. syyskuuta 2014

Suvaitsevaiset Olivat Jälleen Suvaitsemassa. Tulos: Perussuomalaisten Ikkunat Sisään

Viime itsenäisyyspäivänä Tampereella joukko suvaitsevaisia suvaitsi piestä viattomia luontokappaleita, poliisien hevosia, sillä kuulemma heillä itsellään ei ollut osaa eikä arpaa miksi siellä ylipäänsä oli poliiseja hevosineen.

Myöskin lasit helisivät, sillä mikäs sen parempi kannanotto, kuin hajottaa satunnaisten kivijalkayrittäjien ynnä muiden omaisuutta.

Nyt ollaan taas päästy vauhtiin.

Helsinki: Tiedote iskusta Perussuomalaisia vastaan


Tällä kertaa näytettiin kuka oli kuka, kun hyökkäys kohdistui Perussuomalaisten mainostilan etuikkunoihin..

Erääksi motiiviksi tälle annettiin mm. "naiivi politiikka".

No, itseironia tajua on pitänyt löytyä, kun itse suvaittiin kivittää "suvaitsemattomien" mainostilan lasit sisään.

Siinä vasta kiistaton osoitus miten asiat voi hoittaa aikuismaiseen tapaan puhumalla, sopimalla ja etsimällä kypsiä sekä innovatiivisia ratkaisuja.

Tai kuten he tapaavat sanoa: (Taas) tehtiin mitä piti!

Ja jos joku ei tajunnut, oli tuo sarkasmia.

Oikeasti mitä nämä vain tekivät selväksi, on se, että he ovat sietämättömiä molopäitä, jotka ovat mestareita saamaan jokaisen vihaamaan itseään ja ajamaansa asiaa.

Eikä unohdeta tätä:

"Syntipukkina ongelmille toimivat niin maahanmuuttajat, ei-heteroseksuaalit, feministit kuin Kalliossa asuvatkin."

Ja mitä ovatkaan nämä vähemmistöterrorismin lemmikit ja eturyhmät tehneet?

Feministeistä ei tarvitse edes esittelyä tässä yhteydessä, se on muutenkin joukko joka kuuluu keskitysleirehin, joko vartijoiksi tai kärsimään ansaitsemaansa tuomiota kaikista rikoksista ihmiskuntaa kohtaan.


Maahanmuuttajat (eivät toki kaikki) ovat ihan itse, ilman kenenkään apua hankkineet itselleen kyseenalaisen maineen, kysy vaikka poliiseilta ja raiskatuilta naisilta. Tilastot eivät valehtele. Kansallisen edun nimissä ei ole vain täysi oikeus, vaan mitä vakavin velvollisuus puuttua tälläisiin kysymyksiin.


Ei-heteroseksuaalit? Heidän asiansa ajaminen onkin tässä tärkeintä, ja he myös itse osoittavat todellista sopeutuvaisuutta ja suvaitsevaisuutta esim. Pride-kulkueissa, joihin pakotetaan mukaan myös lapset jotka eivät pysty antamaan omaa suostumustaan asiaan, ja joita myös nämä suvakit ja homoaktivistit ovat pakottaneet katsomaan sadistisuuttaan homojen hirttämisiä, jotta varmasti saataisi lapsi aivopestyä, tai ainkain traumatisoitua koko loppuelämänsä ajaksi (ihan niin kuin tuollaisten vanhempien omaaminen ei olisi tarpeeksi paha asia). Enkä edes lähde aloittamaan sitä, miten hyvin nämä kunnioittavat vaikkapa kirkollisen opin puhtautta - näet koko instituutio on asetettava heidän alamaiseksi, vain jotta he voivat viettää siellä "suuren päivänsä", vaikka muuten koko laitos voisi heidän puolestaan kuivua kasaan.


Jos oma politiikka ei ole uskottavaa tai tarjoa muuta ratkasuja kuin vähemmistön asettamisen enemmistön yläpuolelle, niin silloin vaan pitää hyväksyä se, ettei ole mitään tarjottavaa kenellekään - ei edes eturyhmilleen.
Itse asiassa, heidän politiikkansa on mädättämisen politiikka, ja jos tarkkoja ollaan, ovat nämä itse osana ongelmaa, eivätkä sen ratkaisua.

Siten nämä eivät vain ole rikollisia Suomen lakia, vaan myös Suomen kansaa kohtaan.

He ovat ihan itse valinneet vihollisekseen Suomen kansan enemmistön, ja tämän kansan olemassaolon puitteet he haluavat mädättää keinolla millä hyvänsä.

Tai kuten he sen sanovat:

Yhteiskuntaan, jota perussuomalaiset ovat luomassa, ei mahdu kaikkea elämämme runsautta, vaan ainoastaan malli valkoisesta heteromiehestä ja hierarkisesta ydinperheestä yhteiskunnan perusyksikkönä, alisteisena totalitaariselle hallinnolle.


Tästä on kysymys kun

tätä tapahtuu.


Vaan nyt, aion tarjota tässä yhteydessä kantaaottavan, vastarintaa herättävän ja muutenkin oikein mukavan vaatetusidean.On nimittäin tullut aika tunnustaa lippua ja väriä seuraavanlaisen kuvan ja tekstin omaavalla paidalla:


Naisten mallin saat  kun klikkaat tästä.

Ja miesten mallin klikkaamalla tästä.

Koodilla: LAYERUP2 lähtee molemmat ilman postikuluja, vaateta nyt itsesi ja muijasi/äijäsi. Kiitos.

(Koodi voimassa vain 23 päivään asti).


Ei kommentteja: