keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Laura Räty Revisited - Mitä Tästä Opimme?

Laura Räty muunsi sivutyönsä tuloja verottomiksi osingoiksi

Tästä uutisesta on jo ehtinyt kulua aikaa, mutta vanhentunut se ei ole missään nimessä, sillä kyseessä on esimerkki joka on täysin ajankohtainen ollut, ja tulee olemaan niin kauan kun mikään ei muutu.

Mitä Laura Räty siis teki?

Ensiksi hän opiskeli kansan varoilla lääkäriksi, ja näin ollen teki yhteisillä rahoilla itselleen rahanarvoisen sijoituksen, päätyen siitä vieläpä yksityiselle puolelle.

Kunnon kokoomuslaisena hän paasaa veroista, kiertäen ne kuitenkin itse.

Näin ollen hänen ja puolueensa vastustama hyvinvointivaltio on taannut hänelle itselleen leveän leivän.

Puhumattakaan sitten siitä, että hänen omalla tulilinjallaan olivat totta kai matalapalkattujen ammattien edustajat. Esim. siivoojat (heille voisin ehdottaa lakkoa, jolloin näemme sen miten arvokasta heidän työnsä on jokaiselle).

You got some fucking attitude - kuten laulussa sanotaan.

Entä ratkaisut?

Sensijaan että jakaisimme kapitalismin mukaisesti pääomaa rötösherroille, veronkiertelijöille, työteliäille pyrkyreille, kapitalisteille ja heidän tukijoilleen, jaetaankin se kansalle.

Tämä Täydellisen Järjestelmän yhteiskuntateoreettinen oppi on myös alan asiantuntijoiden tukema:

Väite: Keskuspankkien pitäisi jakaa rahaa ihmisille


Ainoa mikä saa markkinatalouden rattaat pyörimään lamaannuksesta, on se että niitä voidellaan ostovoiman öljyllä: Se öljy on raha. 

Tästä syystä on täysin toimimtaon ja aikansa elänyt talouden kehitysvaihe, ettei olisi hyviä työttömyysetuuksia, tai vielä parempaa: kansalaispalkkaa. 

Tämä on ainoa kansallinen vakuutus joka todella voi pitää pään pinnalla, ja antaa voimaa ponnistaa takaisin laineille. 

Kapitalistien edunsaajien lobbaamassa kehityksessä kansa on hajoittamalla hallittu, joten tästä syystä propaganda kontrolloi massoja itseään ja omia etujaan vastaan.

Keskiluokkaa verotetaan, ja heidät yritetään saada vihaamaan itseään alempia yhteiskuntaluokkia.

Kun todellinen syy lepää siinä, että rikkaita kapitalisteja ei vain veroteta tarpeeksi. 

Nyt raha on ahneimmilla, ja se vieläpä keskittyy heille järjestelmässä, jossa ahneimmat ovat tasa-arvoisempia kuin toiset (eräs monista kansallista hyvinvointia syövistä vähemmistöterrorismin muodoista - sinä tiedät, että he tukevat toisiaan!) joten tästä syystä sitä ei ole jokaisella ja sitä myöskään ei ole kierrossa koska on yksinkertaisesti liian vähän heitä jotka voisivat asiaa edesauttaa. 

Fakta on jo ihan todennäköisyyslaskelmankin perusteella, että parempi muutama miljonääri, kuin yksi miljardööri. Muutama miljönääri todennäköisesti tekee suuremmalla onnistumisprosentilla investointja jotka auttavat heitä ja muita, sen sijaan että luottaisimme yhden ahneen toimijan voiton maksimointiin - sen, joka istuu rahakirstun päällä, välillä nostaen pakaraa uuden rahalähetyksen vastaanottamiseksi, tai pieraistaakseen, molempien ollessa kansalle yhtä hyödyllisiä asioita. 

Kapitalismin sivutuotteena on massojen hyvinvointi, ei siksi että se olisi kapitalismin hyväntekeväisyyttä vaan ainoastaan siksi että kansa on laittanut kapitalistin kuriin. Sen tulisi tehdä se nytkin.

Kapitalismin luontaisessa kehityksessä (vrt. Suomen duopoli) on taas ominaista puolestaan se, että kilpailuyhteiskunnassa on pakko olla yksi voittaja, ja loppujen tulee olla enemmän tai vähemmän häviäjiä. Siksi asiat ovat nyt "mallillaan".

Joka uskoo kapitalismiin, nyt näkee mitä se on; ei ole väliä onko siis nyt tuota duopolia pitämässä S ja K-ryhmät, sillä lopputulema olisi ihan sama, vaikka ne korvattaisi Ä- ja Ö-ryhmillä. Lobbarit ja ostetut politiikot meillä luultavasti tulee olemaan aina keskuudessamme, joten ei heistäkään se ei olisi niin paljoa kiinni, kuten se on kiinni järjestelmästä joka myös heidät elättää. (Olen kuullut tästä oikeistolaisen selityksen, että tämä olisi muka vain valtion sosialistisista toimista johtuvaa, mitä pidän jo vallan villinä veikauksena; sosialismia olisi nimenomaan estää tälläisten kapitalististen hirviöiden muodostuminen. Sosialismista mainittakoon se, että toki siinäkin pääoma keskittyy, ja nyt tätä sosialismia pitäisi käyttää niin että tuota yhteistä rahaa annettaisi fiksusti yhteiseen hyvään).


Lue myös.


Kevennys: Kokoomuslainen Ratkaisu Työttömyyskysymykseen?

Tauti leviää - Kokoomus- Suomessa ei näistä luvuista puhuta.

Ei kommentteja: