torstai 4. syyskuuta 2014

Kevennys: Kokoomuslainen Ratkaisu Työttömyyskysymykseen?

Tällä rötösherrain ja kapitalistien päällimmäisellä äänenkantajalla on tunnetusti aina tiettyjä luontonsa mukaisia ratkaisuja erinäisiin ongelmiin, jotka ihan totta puhuen ne kaikki ovat äärimmäisen luutuneita ja aikansa eläneitä, mutta pientä mahtavaa vähemmistöä hyödyttäviä. Tämä johtuu siitä, että myös talousjärjestelmä kehittyy, vaikka toki vielä letkuissa olevan kapitalismin vallassa olemmekin.

Siispä, jos kysymys olisi: Miten ratkaista työttömyys?

Vastauksena he tietysti he ensimmäisenä sanovat menkää töihin - jopa maassa jossa on muutama kymmennetuhatta vapaata työpaikkaa ja muutama satatuhatta työtöntä. Sillä vaikka näitä suuria hyväntekijöitä, kapitalisteja he nuolevat kuin koirat ruokakulhonsa pohjaa, ylistäen siitä miten nämä eturyhmät takaavat työpaikat ja siten hyvinvoinnin, eivät he pääse eroon siitä faktasta että nämä mainitut asiat ovat pitkälti vain sivutuote joka sattumalta hyödyttää massoja (sillä massat ovat alkaneet reagoida riistoon). Vai väittääkö joku kapitalistin maksavan ilolla palkan tai verot? 

Vaan kun tämä tie on käyty loppuun, päästän oitis seuraavaan ratkaisupariin:
1. Ryhtykää yrittäjiksi (yrittäjyydessä ei muuten ole mitään pahaa, mutta kapitalismin maailmassa on hyvin selkeä ero sillä todellisella porvarilla ja sillä normaalilla pienyrittäjällä, just so you know).
2. Työttömät orjatöihin harjoitteluun, osallistavan työttömyyskorvauksen* piiriin tai muuta "kannustavaa"  toimintaa, jonka ainoana tarkoituksena on riistää työtöntä ja työläistä. (Työläistä siten, että hänen työnsä onnistutaan näin polkumyymään, ja vaivoin hankitut työvoimalait kiertämään. Orja kun tekee ilman, ja piiskuri saa vielä hänen kuppaamisestaan rahallisen palkkion).

Joten kuinka voisimme yhdistää nämä kaksi ratkaisua, ilman että kokoomuslainen arvomaailma suljetaan pois?

Seuraava video antaa siihen ratkaisun.

- Työtön ja työläinen, tiedä paikkasi!


(* Paula Risikko on ollut häärimässä osallistavan työttömyysturvan parissa. Kun häneltä kysyttiin että sehän on yhtä kun työ, koska kaikki vastikkeellinen raha on työtä, myönsi rouva muurahaiskuningatar, että onhan se työttömyyskorvaus jo nytkin vastikkeellista. Aikamoinen vastaus. "Autonne rengas on tyhjä" "Niin on, siispä puhkaisen loputkin niistä". Tälläisten päättäjien käsissä olo on kuin lintukodossa, jossa ei ole tietoakaan maailman pahuudesta)

Lue myös:

Ahne ja pöyhkeä

Ei kommentteja: