torstai 14. elokuuta 2014

RIP Robin Williams -Kyseessä Ei Ollut Itsemurha, Vaan Ryöstömurha.

Koska tämä on yhteiskunnallispoliittinen blogi, ei tämän tekstin tarkoituksena ole olla vain suuren taitelijan poismenon hartauskirjoitus - eikä allekirjoittanut sano muuttuneensa jonkun henkilön faniksi vain siksi koska tämä on kuollut, mutta pitää sanoa että miehen loistava stand up oli ihan liian aliarvostettua. 

Joten ensimmäisenä on mainittava tämä suru-uutinen jossa tämä hienon elämäntyön tehnyt mies joutui valitsemaan epätoivoisista ratkaisuista sen epätoivoisimman.

Moni voi miettiä, että miksi ihmeessä?

Eikö tämä ollut mies jolla oli jo kaikkea, ja joka kuitenkin voi nyt vain laskeutua rauhassa eläkepäiviä viettämään jossakin mukavalla, aurinkoisella rannalla, muistellen kaikkea hyvää?

Todellisuus on usein toinen.

Jo lähtökohtaisesti hauskat ja viihdyttävät ihmiset tapaavat omata sisällään haavan, haavan jonka he peittävät luomalla iloa toisille ja muille. Lopulta tämä haava on niin hyvin piilotettu, ettei sitä näe välttämättä edes läheisetkään. Tälläinen on eräs haavoittuneen parantajan muoto, tunnistatko sinä hänet kohdatessanne?

Robin Williams kärsi masennuksesta ja päihdeongelmista, ja ilmeisesti kun tämä luova kanava alkoi ehtyä, yhdistettynä elämän karikkoihin, alkoi tulla ongelmia.

Merkittävimmät näkyvät ongelmat olivat niitä, joiden jäljet johtivat kuuluisalle sylttytehtaalle.

Fundamentti on aiemminkin ilmaissut, miten avioero on laillistettu ryöstö, joka on tuho hyvälle miehelle ja voitto naispuoliselle sontiaiselle.

Robin Williams sai kokea tämän käytännössä:

Kyseessä ei ollut itsemurha, vaan ryöstömurha.


Robin Williams: 'Divorce is like ripping a man’s genitals out through his wallet’


Ongelmana tämä on kuitenkin yleinen, ja monet miehet jotka eivät ole kyllin kuuluisia saadakseen ansaitsemaan hoitoa ja huomiota myös päätyvät henkilökohtaiseen, lopulliseen ratkaisuun.

The silent epidemic of male suicide


Entä ratkaisu?

Ainoastaan naisiin kohdistuva aviorajoitus, sekä tietysti klassikot joita Fundamentti on aiemminkin ilmaissut pakollisiksi vakuutuksiksi onnistuneeseen avioliittoon: pakolliset isyystestit sekä automaattinen avioehto.

Naisiin kohdistuva aviorajoitus puolestaan merkitsee sitä, että tiukimmillaan nainen voisi mennä vain kerran naimisiin.

Tietysti tämä ei estä seurustelua tai avoliittoja, mutta tämä estää sen, mitä kullankaivajaryöstäjät tekevät, se myös estää tämän naisen narsistisen hedonismin, missä he voivat kokea "olevansa kunniallisia morsiammia ja yhteiskunnan perusyksikön osasia" jälleen kerran, ja toistaa tätä ties miten kauan.

Naisilla kun on heikkoutena logiikka, ja vahvuutena kakun säilyttämisen ja syömisen tarve. Näin olleen heillä ei tietenkään ole mitään ongelmia pukea häissään aina neitsyen valkoista huntua ylleen, vaikka taustalla olisi avioeroja, pettämisiä, sinkkuelämää yms.

Tämä sen sijaan kannustaisi heitä vihdoinkin toimimaan kuten vaimo ja lasten äiti joka ei käytä muita hyväkseen omien itsekkäiden elämäntapojensa astinlautoina.

Kuitenkin jos Robin Williams itse oli feministisen ja modernin opportunistisen naisen (tämä pari täydentää toisiaan, ja ne on luotu syvällä helvetissä) uhri, niin vastapainoksi yhteiskunta joutuu maksamaan naisten miesvalinnoista jotka usiemmiten liittyvät näihin väkivaltaisiin hulluihin, "jännämiehiin" - nimittäin mitä enemmän yhteiskunta on taantunut feminismin myötä, sen myötä myös on pariutumiskäytäntö taantunut, jolloin ladies and gentlemen-kulttuuri on vaihtunut epäkypsään ja
kestomurkkuikäisten douchebags and bitches-kulttuuriin, myös pariutumisessa tai juuri sen vuoksi.

Nyt on tullut aika lopettaa tämä dystopinen "kehitys".

Itsekkäät tyrannit on pysäytettävä ja heidät on tuotava tuomiolle kaikesta siitä pahasta mitä ne ovat aiheuttaneet - ilman minkäänlaista sääliä.

Sillä tiedä se, että nämäkin murhaajat ovat yhä keskuudessamme, eikä yhtäkään tuomiota olla laitettu käytäntöön. Sinä tiedät sen, sillä veri huutaa heidän käsissään jokaiselle joka on oikeudenmukainen.


See the funny little clown, he's hiding behind a smile. 
They all think he's laughing. 
But I know he's really crying all the while. 
How his heart is aching, how his heart is breaking on the inside, 
But he keeps laughing on the outside, mm, 
No one knows, no one knows.
This funny little clown you never used to see him around 
Without his girl beside him to love and guide him, 
Until one day his girl just walked away. 
And to this very day he says he never loved her anyway, 
Mm, and no one knows except for me 
Because you see I'm that funny little clown.

Ei kommentteja: