tiistai 1. heinäkuuta 2014

Uudet Pohjat Modernin, Itsenäisen & Vahvan Naisen Lempiväkivaltalajiin

Eilinen teksti paljasti sadistisen ja poikkeuksellisella tavalla pahuutta huokuvan puolen heistä, jotka ovat aikamme fariseukset.

Kun ensimmäisen kerran heitä moitittiin, kehotti tällöin nasaretin mies kiinnittämään huomiota hedelmiin, joita puu antaa, ja tekemään päätöksensä sen pohjalta.

Nyt meillä on jälleen uusi sato korjattavanamme, ja se ei tule olemaan mitään helppoa nieltävää.

Tämän jutun otsikko ei ole kaukaa haettu, vaan sitä tukee monet erinäiset tutkimukset ja viimeisimmät uutisoinnit, jotka ovat alkaneet vapautua feministisen massakontrollin ja poliittisen korrektiuuden ikeestä.

Rise of the female 'relationship terrorists': Study finds women are more controlling and aggressive towards their partners than menMutta tämän kertainen juttu on se, joka totta puhuen vetää varmasti pohjata mitä tulee raivostuttavimpaan ja järkyttävimpään misandrian tekoon ja feminismin saavutuksiin. Ja nyt en puhu siitä, miten feminismi on valehdellut esim. abortin olevan oikeutta naisen omaan kehoon, sillä me hyvin tiedämme että se on vain jälkiehkäisykeino, ja naisen ylivaltaa syntymättömän lapsen kehoon.

Vaan tällä kertaa, kuten mainittua, on meillä täysin uudet pohjat tiedossa.

'I'm drinking and smoking because my unborn baby is a BOY': Pregnant model who had boob job on the NHS says she would have had an abortion if she'd known it wasn't a girl


Tämä esimerkillinen ja feminismin toisen opinkappaleen (misandrian ja sen levittämisen) erityisen hyvin omaksunut "äiti" juo sanomansa mukaan alkoholia, ja polttaa tupakkaa sillä hänen oli liian myöhäistä tehdä aborttia, kuultuaan että hänen lapsensa on poika. Tässä samassa instanssissa myöskin tulee ilmi feminismin ensimmäinen prinsiipi, mikä puolestaan on: naisten ylivallan edistämienn - tähän silloin pyritään siten, että suositaan ainoastaan tyttölasten synnyttämistä.

Me alamme olla nyt maailmassa siinä tilanteessa, että feminismin leviäminen on estettävä, ei vain siksi että se on laillistettu misandriaa vaan myös siksi, että se on näiden narsististen hirviöiden täydellistä vapaaksi päästämistä, missä kärsivät lapset.

Ja jos moderni nainen on pilalla, ja feminismin karma tulee heidän ylleen kun heitä ei voida pelastaa heiltä itseltään, on kuitenkn ongelmallista että kuka voisi pelastaa taas lapset heiltä?

Miehet voivat yrittää, mutta feminismin limaisissa käsissä oleva oikeuslaitos (liittyen sen seksistisiin ja epäoikeudenmukaisiin päätöksiin) ei siinä juuri auta, sillä virallinen totuus on, että jopa tietoisesti lastaan vahingoittava, misandrinen white trash-lutka, joka ei pysty ottamaan edes vastuuta omasta kehostaan (naiset, te olette ne jotka tulette raskaaksi) on parempi vanhempi lapselle kuin jolla olisi motivaatiota olla vanhempi, siitäkin huolimatta että hänet on vedetty tuohon leikkiin mukaan, joko vahingon kantajana tai kun hänelle on haluttu uskotella että koko hulluudessa olisi suurempikin merkitys.

Entä, mitä tämä esimerkillinen, moderni vahva ja itsenäinen nainen, tulee saamaan aikaan suorittamallaan väkivallalla syntymätöntä lastaan kohtaan?Fundamentti on aiemminkin kirjoittanut asiasta, ja tässä on siitä otos joka selittää enemmän kuin tuhannen sanaa. Tämä esimerkki osoittaa, miten tässä kirjoitetukssa esiintyvä saasta on kironnut tulevan lapsensa, vain siksi että tämä on poika.Äiti, miksi teit tämän?
Jokainen jolla on sydäntä, edes niiden puolesta jotka eivät voi puolustaa itseään, on heidän noustava tätä suoranaista pahuutta vastaan, ja lopetettava feministien valheiden kuuntelu.


Tälläinen kehitys tuskin on sattumaa, vaan voimme seurata kaikkialta miehiä vihaavien naisten sairaalloisen vihamielisiä asenteita.

Onkin mielenkiintoinen kuriositeetti, kun oli nimittäin aika jolloin vielä rikollisia ei silitelty poskesta ja ymmärretty loputtomuuksiin saakka, oli myös silloin naiset eivät tuolloin vaatineet järjestäytynyttä etuoikeusjärjestöä ollaakseen poikkeuksellisen edustettuina nimenomaan lapsimurhissa - se tosin ei oikeuta gynosentrisen ja miesvihamielisen liikkeen olemassaolon oikeutusta, päinvastoin, he eivät tarvitse siinä verityössä yhtään enempää apua!

Mestaukset pantiin toimeen nykyisellä Vanhalla suurtorilla.
– Turun sydämessä ja Raatihuoneen alapuolella. Mestaukset olivat seurausta ankarista rikoksista eli lähinnä murhista ja lapsenmurhista. Lapsenmurhan tekijöinä olivat aviottomat naiset.

Peevelin pelätty pyöveliMay the hand of God strike them down

Ei kommentteja: