maanantai 30. kesäkuuta 2014

Säästäkää Edes Lapset (Tyrannien Nautinnot)

Viime viikko oli opitun kertausta.

Se toi taas mieleen kaksi hyvinkin - yllättävää kyllä - läheistä poolia, sektiä, jotka ovat kuin verisukulaiset sydämeltään.

Toinen näistä on maneereiltaan ja intentioiltaan hyvin avoin, kuin barbaari joka on päästetty sivistyneiden, länsimaisten ihmisten juhliin toteuttamaan itseään tyyliin sotanorsu muutaman neliön porsliinitarvike- ja sisutusliikkeessä. Se tekee hyvin selkeästi selväksi isäntäväelle sen, että mitä se haluaa paikassa jossa on vierailemassa - ehkä vähän pidempäänkin. - Jopa niinkin selkeästi, että heidän kutsujillaan on hieman vaikeuksia selitellä asiantilaa, etenkin kun tätä kaikkea seuraa vaihtelevin tuntein isäntäväki, samalla jo kyseenalaistaen heille hoettua mantraa siitä, miten nämä moniosaajat ovat rikkaus, ja kuinka isäntäväki on syyllinen siihen kaikkeen ihan itse, sillä he eivät ole ottaneet huomioon vieraidensa kultturellia vaatimustasoa.

Entä kuka tälläistä heille on sitten sopottanut?

Se toinen näistä pooleista. Se katalampi. Se, joka on kaikkien, pääosin itseluomiensa iskulauseidensa kera, se ulospäin sivistyneempi,ihanien ihmisten-tiimi, suvaitsevaisto, hellittelynimeltään suvakit. Sen sijaan että he paskoisivat kaiken ympäriltään, he hymyssä suin tiputtavat pipetillä myrkkyä kahviisi ja tarjoilupöydän antimiin (pysyäkseni kutsu-metaforassa), ja kun silmä välttää onkin jo koristehopeista varastettu veitsi syvällä selässäsi. Lisäksi voit huomata, että joku on ehtinyt myös sahata istuimesi jalat siten, että kun kouristellen alat hoippua pallillasi, pettävätkin perusteet altasi ilman että saat enää tukea mistään. - Tätä toimintaa kutsutaan myös (kansalliseksi) mädättämiseksi.

Näitä molempia yhdistää samanlainen häikäilemätön ja tuhoamisvimmainen sydän. Vain totaalinen (totalitaarinen) valta ja muiden alistuminen omaan fantasiaan, sekä kaiken moraalin vartioiminen ja omiminen voi riittää heille.

Jälkimmäinen täyttänee täydellisesti vertauksen, jossa puhutaan valkeiksi kalkituista haudoista, jotka ovat täynnä mätänemispisteessä olevia raatoja.

Ensiksi mainittu puolestaan muistuttaa ruumisröykkiötä, joita olemme tottuneet näkemään keskitysleiri- ja sotadokumenteissa, avatuissa joukkohaudoissa joissa näemmä alastomaan, raiskattuun äitiin sidotun lapsen piikilangoin, ja vähän matkan päästä mestatun isän.

Mistäkö puhun?

Ensiksi mainittu ryhmä, tervetuloa syyllisten lavalle:

15-vuotias pakeni kauhujen leiriltä - yritettiin aivopestä lapsisotilaaksi


Toimii lyhyesti nimellä Islam, ja sen leviämisen/avustetun pakkolevittymisen nimitys on islamisaatio. 

Sitten, suvaitsevaiston vuoro, hätkähdyttävän järkyttävällä yhdennäköisyydellä.

Median idea on että jos otan kourallisen homoa ja hieron sitä jatkuvasti sinun naamaasi, sinä et ärsyynny vaan rupeat homofanittajaksi. - Tuomas Heikkilä
Ja yhdennäköisyydestä kun puhutaan, on se suorastaan järkyttävää luokkaa myös yksityiskohdissaan.

Molemmat osapuolet ovat ymmärtäneet massakontrollin aseistuksen kannalta sen järkyttävimmän ja kaikkein haavoittuvaisimman uhrin merkityksen, eli lapset.

Eikä heidän säälimätön, suorastaan sadistisen häikäilemätön hyväksikäyttö ja henkinen pahoinpitely ole esteenä tälle aivopesulle - ei! - se on sen työkalu!

Sotilaat seisovat mustissa maskeissaan rivissä ja katsovat videolta, kuinka mieheltä katkaistaan pää irti. Rivissä seisoo myös 15-vuotias Muhammed.
Miehet Muhammedin ympärillään puhuvat jihadista. Muhammed on hämmentynyt. Hän miettii, haluaako Jumala hänen tosiaan olevan osa jihadia.
Näin Isiksen leiriltä karannut Muhammed kertoi CNN:lle antamassaan puhelinhaastattelussa keskiviikkona. Muhammed on yksi 140 Isiksen Syyriassa kidnappaamasta kurdilaisesta koulupojasta, joita aivopestään järjestelmällisesti tunteettomiksi lapsisotilaiksi.
Lapsissa on elämän yhdenvertaisuuden toivo ja sen odotus. Kun lapsen kanssa katsoo Yle Teeman ansiokasta homovihasta kertovaa dokumenttia, hän menee täyteen raivoon homojen puolesta. 
Lastenvaltaa odotellessa Ylen kaltaisten kulttuurilaitosten tehtävä on juuri esittää kansalle ohjelmia, joiden totuus ei pala tulessakaan. Ja vanhempien tehtävä on näyttää lapsilleen iranilaisten homojen hirttäjäisiä, jotta lapsella on mahdollisuus ymmärtää omia vanhempiaan paremmin yhdenvertaisuuden todellinen merkitys länsimaisen sivistyksen perusarvona

Lopetusbiisi tuskin voisi olla nimeltään, ja sanoiltaan tämän osuvampi - tyrannien nautinnot.

I'm the sodom I'm the gomorra, suffer my pleasures and despair


Ei kommentteja: