tiistai 24. kesäkuuta 2014

Rotusota Yllättävästä Näkökulmasta - Arabit/Muslimit vs. Mustat

Kuten tiedämme, suvakit antavat täyden tukensa subversioprosessille, ja näin ollen heistä on se "kehitystä" kun rodut/kansat ajetaan sotaan keskenään, rasismia herättävän, epätasa-arvoisen politiikan avulla.

Tämä normaalisti tapahtuu siis siten, että kantaväestö, eli yleensä valkoiset, ovat aina jollain tapaa syyllisiä tai velkasuhteessa tai muuten vain kakkosluokan kansalaisia verrattuna suvakkien lemmikkeihin - jotka ovat luonnollisesti aina vierasta rotua, väriä ynnä kulttuuria.

Vaan nyt Ranskassa tapahtuukin kummia.

Kyllä, se on maa joka on tunnettu siitä, että siitä on tulossa luultavasti euroopan ensimmäinen islamilainen tasavalta, mutta siitä huolimatta tai juuri siksi, ovat siellä vähemmistöt ajautuneet käymispisteeseen:

FRENCH TEENAGERS HATE EACH OTHER, AND IT'S ALL KIM KARDASHIAN'S FAULT


Pinnallisten ja liberaalien arvojen oppiminen länsimaisesta kulttuurista ja sen opettajista, kuten Kim Kardashianista ja tämän elämän, että tekojen jäljittelystä aina naisten vapautumiseen, on johtanut siihen että muslimien (arabien) ja mustien välillä välit ovat alkaneet kiristyä. (Kim itse on siis nainen joka on nainut rotujen välillä useamman kuin kerran).

Tämä taas johtuu siitä että arabinaiset ovat ruvenneet pariutumaan mustien kanssa.

Aiemmin arabit olivat raivoissaan, sillä he jokaisen suvaitsevaisen antirasistin tavoin vastustivat ajatusta siitä että heidän naisensa pariutuisivat kantaväestön miesten kanssa. 

Mutta nyt kun kaksi etuoikeutettua vähemmistöryhmää on vastakkain, siten että molempia suojellaan ja asetetaan jalustalle, voi jäljestä tulla melko mielenkiintoista.

Tässä pari Facebookin ryhmää aiheesta:

Anti beurette a khel ("ei arabitytöille jotka deittailevat mustia")

Les beurettes utilisent l’Islam pour justifier leurs débauche ("Arabitytöt käyttävät islamia oikeuttaakseen haureutensa - sivusto kadonnut; tämä kuitenkin liittyy ns. Bilal-tekosyyhyn, sillä kyseinen henkilö oli ainoa Muhammedin musta seuralainen)

Huomattavaa onkin, miten tämä rotusota mustien ja arabien välillä on yllättävän kireä luonteeltaan; asiassa lienee historialliskulttuurillinen taustajännite, sillä ken on lukenut kirjan "Tuoksuva Puutarha" - arabialainen kamasutra - tietää että siinä esiintyy hyvin kyseenalaisessa roolissa "juonittelevat neekerit", jotka tietenkin ovat heti tilaisuuden tultua tuikkimassa siveitä, haaaremien arabinaisia. Opettavainen tarina tosin päättyy siihen, kun koko joukko mustia lahdataan ja kunnia palautetaan naisten ja miesten keskuuteen.

Arabit taas ovat tunnettuja siitä, että vaikka heille itselleen kelpaa kyllä muidenkin rotujen naiset, ovat he erityisen tarkkoja rotuhygienisistä seikoista mitä tulee heidän omiin naisiinsa. Niinpä näissä some-yhteisöissäkin mennään niinkin pitkälle, että niissä jaellaan kaikki rotupetturinaisten yhteystiedot, aina numeroista osoitteisiin ja niistä nimiin.

Voidaankin sanoa, että tämä on klassinen esimerkki niin mokutuksen, kuin myös feministisen "kärrätään tänne valkoisen miehen kiusaksi mustaamakkaraa ja kutsutaan siitä koituvaa subversioprosessia näteillä peitenimillä" täydellisestä epäonnistumisesta.

Mokutuksen, eli (pakko)monikulttuurisoimisen epäonnistuminen, nyt on jo aikalailla terveen järjen kuin myös normaalin intuitionkin tiedostamaa - et voi sekoittaa vastakkaisia kulttuureja, ja odottaa niiden iloista yhteiseloa (tätä on koitettu tosin kompensoida massakontrolloimalla kantaväestöä, mutta minkäs teet kun kyse on vähemmistöistä).

Mutta mitä taas tulee feministipointtiin, on Ranska hyvä esimerkki maasta jossa on mokutuksen lisäksi myös feminismi valloillaan - siellä kun perhe nähdään sosiaalisena konstruktiona, jolloin esim. itsetehty isyystesti on laiton! Jolloin johtuen joko tiedostetusta tai tiedostamattomasti feministipropagandan omaksumisesta, jonka mukaan sukupuolililla ei ole eroja, ollaan tietysti myös sitä mieltä ettei myöskään roduilla, kansoilla ja kulttuureilla ole eroja (tällöin "ei lasketa" niitä eturyhmien kulttuureja lukuun, jotka ovat hypermaskuliinisuudestaan tunnettuja). Siispä näiden paapomisen ja koskemattomuuden propagoimista harjoitetaan estoitta, sen lisäksi että nämä kulttuurit voivat istua ongelmitta osaksi - joskin koskemattomaksi osaksi-  feminististä yhteiskuntaa. Vain kantaväestön miesten on voimisteltava **tun edessä.

Tähän kun vielä lisätään se fakta miten länsimainen kulttuuri/mies, ihan kuten myöskin kaukoidästä tulevat miehet/kulttuurit ovat niitä jotka ovat jo historiankin saatossa tunnettuja, niin ritari- kuin myöskin samuraikulttuureistaan (joihin perustuu tietty herrasmiesmäinen käytöskoodi jopa hulluilla viikingeillä oli tälläisiä koodeja) ollaan vaihteeksi taas aika nurinkurisessa tilanteessa, jossa siis entuudestaan hovikelpoisia miehiä neutraroidaan lisää, kun taas kaikin puolin feministisiä ja ei-länsimaalaisia arvoja edustavat kulttuurit ja miehet katsotaan täydellisesti sormien lävitse!

Ei kommentteja: