maanantai 23. kesäkuuta 2014

Minä Aavistin Että Ne Käyttävät Tilaisuuden Hyväkseen!

Should you ask someone's permission to kiss them?


Operaatio "kriminalisoidaan kiltit ja yksinäiset miehet" jatkuu sarjan "katsotaan miten monta suudelmatonta neitsytmiestä saamme aikaan" vahvistamisella.

Aiemmin aavistin, että feministit hierovat limaisia käsiään yhteen tämän Elliot Rodgerin tapauksen johdosta, sillä heille mikään aihe ei ole tarpeeksi verinen, etteikö siitä voisi kerätä pontta omalle, sairaalle agendalleen. 

Nyt sitten maailmalla ollaan säätämässä siten, että suutelun yrityksestä voi rapsahtaa syyte seksuaalisesta häirinnästä. 

Muistan joitakin vuosia sitten kun olimme jätkäin kanssa baarissa.

Eräs meistä - meidän muiden ohella - huomasi melko hyvännäköisen böönän, tanssahtelemassa päässään pirunsarvet ja kintuissaan koulutyttömekko. 

Mitä tämä meidän veitikkamme keksii, on että hän menee tytön tykö, ja  kysyy ystävällisesti, ehkä vähän jopa uteliaanakin: (assburger level 9000) "voinko suudella sinua". 

No, pakithan siitä tietenkin tulee, ja hän itsekin nauroi vielä pitkät tovit tuota "kännisekoilua". 

Jopa hänen silloinen ex nauroi sitä, eikä osannut olla vihainen (he palasivat myöhemmin yhteen). 

Kun miettii tälläistä esimerkkiä, on aika selvä että tämä feministien "tehdään miehistä homoja ja naisista lesboja kieltämällä kaikki heteroseksuaalinen kanssakäyminen raiskauksena"-ohjelma tulee luomaan lisää elliotrodgersseja, eikä mitään muuta.

On nimittäin niin, että tässä on kunnon tuplastandardihöystöinen katastrofi käsillä, kun tiedämme naisten hypergamisen luonteen, ja sen että toisaalta miehet ovat niitä joiden on tehtävä aloite ja otettava "risk creepy"-riski, kun taas naiset vain istuvat valitsemassa ja tietysti vielä siten, että yllättäen hypergamiseen lähestymistapaan sopivia miehiä pidetään "rohkeina ja itsevarmoina flirttailijoina", kun taas loput ovat "seksuaalisia ahdistelijoita".

Vai mitä mieltä seuraavasta?

Voisitko sinä kuvitella, että David "alfauros" Hasselhoff:in asemesta naapurin aarporaajapoika voisi mennä tytön kanssa samaan kuvaan, napata tätä kiinni tissistä, tipun vain nauraessa onnesta mutkalla? Kyllä siinä oltaisi hyvin nopeasti viemässä moista "creepyä käsiraiskaajakopeloitsijaseksuaalistahäiritsijäsikahomoa" kohti syyttäjän pahnoja.

David Hasselhoff nappasi Amanda Harkimoa rinnasta - katso kuva


Mikä sitten eteen?

Meidän on luovuttava feministisestä tavasta katsoa asiaa, jolloin naisten vastuu - vaikka heillä on kaikki seksuaalinen pariutumisen valta - nollataan, ja kaikki sälytetään miehille. Sen sijaan meidän on huomattavasti lisättävä asennekasvatusta, ja autettava sosiaalisesti vaikeuksissa olevia miehiä. 

Entä miten pitkällä maailma on tässä kehityksessä?

UK Crown Prosecution Service on jo tehnyt liikeen tämän kehityksen suuntaan Nigel Evansin tapauksessa.

PS. Tämän jutun tiimoilta eräs tuttu ruotsalainen osasi kertoa, että heillä päin jo kaavailtaisi kirjallista lupaa, ennen kun voi harrastaa seksiä (totta kai niin päin, että nainen antaa luvan, vaikka "ei naisella ole seksuaalista valtaa"), mikä tekee maasta jonkinlaisen entisen hyvinvointivaltion, joka nyt on liukumassa mutaliukua suoraan Itämereen, pysyäkseen sen pohjamudissa aikojen loppuun saakka. 

Ei kommentteja: