maanantai 2. kesäkuuta 2014

Hyviä Uutisia Tasa-Arvon Maailmasta!Meksikon korkein oikeuslaitos on edellä kävijänä tasa-arvossa.

He päättivät ettei sukupuoli oikeuta lapsen huoltajuutta, vaan nyt naisena olo ei enää riitä lisäoikeuksien saamiseen, mitä tulee lapsen huoltajaksi päätymiseen.
Amerikkalaiset kypsinä feministeihin

Viimeisimmän tutkimuksen mukaan, 80%  amerikkalaisista inohaa feministejä, eikä missään tapauksessa lue itseään heihin kuuluviksi.

Kun taas feministipropaganda valehtelee että lähes puolet olisivat heidän naisten ylivaltaa ja sairasta miesvihaa tukevan ideologian kannalla.

New breed of ‘piranha women’ who are preying on rich men to get them pregnant, warns lawyer


Nyt, joku voi kysyä, että miten tämä "piraijanaislajin" löytäminen on hyvä uutinen?

Vastaus on siinä, että esim. Fundamentti on jo kauan tiennyt kyseisen naistyypin (onhapahan allekirjoittaneen eräs entinen työkaverikin ollut tälläisen uhri, kynitty mies jonka ex-vaimo asuttaa uuden miehen kanssa hänen omakotitaloaan, how about that?) ja onpahan tuollaisen parasiitin olemassaolo ollut jo kauan sanattomasti myönnetty, mutta juuri nyt se on myönnetty mediassa ja vielä alan ammattilaisen, eli lakimiehen toimesta!

Sellainen on läpimurto, tässä feminisoidussa yhteiskunnassa, jossa kritiikitön, minkä tahansa moraalittomuuden hyväksyminen naiselta on ollut, ei vain sallittua vaan rohkaistua.

Nyt nämä, kullankaivajahuorat, jotka astuttavat itseään rikkailla miehillä, voidakseen sitten vedoten lakiin ja miehen kunniallisuuteen, suorittaakseen laillisen ryöstönsä, ovat nyt jokaisen tiedossa.

Ehkä feminismi siunaa näiden toiminnan perustellen sitä "naisen oikeudeksi omaan kehoonsa", vaan mitä he tekevät nyt, kun kukaan ei ole sitä heiltä (tietämättään) ostamassa?

On vielä epäkohtaista että itsensä aviopetokseen myyminen on sallittua, mutta prostituutio ei.

Allekirjoittanut toteaa tämän vaikka ei ole edes prostituution kannattaja.

Sitten vielä viimeinen uutinen.

Toisena ambivalentin hyvänä uutisena voidaan pitää seuraavaa:

Protesters threaten violence and death against International Men’s Issues Conference in Detroit at Doubletree, Hilton

Kansainvälinen miesten ongelmien kokous, ensimmäinen laatuaan pidetään Detroitissa.

Se on hyvä.

Mutta on mielenkiintoista huomata, miten kyseinen tasa-arvoa ja ihmisoikeuksia edistävä kokous on saanut puolet ihmiskunnasta vihollisikseen laskevilta tahoilta niin rajua, jopa väkivalllalla ja kuolemalla, uhkailemista aikaan. 

No, me tiedämme Gandhin sanoneen, että ensiksi he sivuuttavat sinut, sitten ne nauravat sinulle ja sen jälkeen taistelevat sinua vastaan. 

Sitä seuraa sinun voitto, tässä tapauksessa meidän voittomme.

On myönteistä että maailma näkee, miten kova paikka näille tasa-arvon nimissä valehtelijoille - jotka johtavat massoja harhaan omimalla tasa-arvon ja muka ajamalla miestenkin asiaa - on se, että miehet saisivat samanlaiset oikeudet kuin naiset, sekä mahdollisuuden eriteltyyn miesten oikeuksien ajamiseen. 


Ei kommentteja: