keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Arvaas Ketkä Ovat Raiskaus- ja Väkivaltatilastojen Kärjessä?

Afrikasta ja Lähi-idästä kotoisin olevien miesten raiskausrikollisuuden taso on kymmenkertainen syntyperäisiin suomalaisiin nähdenKuten arvata saattoi.

Laitoin muuten suosiolla linkin yllä olevaan blogitekstiin, sillä oli arvattavaa että noin selkeä uutinen pitää yrittää epäselkeyttää mahdollisimman pahasti, koska poliittinen korrektius. 

No, eihän tämä kai kenellekään ollut yllätys. 

Ehkä vielä joku voi piipittää miten suomalaisetkin raiskaa ja ryöstää, mutta he eivät pysty vastaamaan siihen kysymykseen, että millä perustein suomalaiset tarvitsevat siihen osaan apua, sillä eikös se ole muutenkin jotain mitä yhteiskunnan pitäisi vähentää, eikä suinkaan lisätä?

Samoin, tutustuminen Pareton lakiin/periaatteeseen ja supersolmuteoriaan olisi myös poikaa.

Supersolmuteoriassa siis otetaan huomioon se, että miten yksi pieni osa, kuten vaikka yksilö voi aiheuttaa suuren osan tuhoista. Joskus näitä yksilöitä onkin sitten hieman enemmän, ja seuraukset sen mukaisia. 

Tästä taas päästään Pareton lakiin, jossa on perusteena se, että valtaosa seurauksista, aiheutuu porukan vähemmistöstä.

Mutta hei, tehdäänkö jatkossakin niin, että pidetään valkoista suomalaista miestä kaiken pahan alkuna ja juurena, ja hyysätään ihan helvetisti suvaitsevaiston lemmikkejä?

Maailma pelastuu siten. Kysy vaikka keneltä tahansa suvakilta.
'
Lopuksi vielä arvoitus - mikä on virallisen totuuden virallinen selitys:
1. Yksittäistapaus
2. Kotouttamisongelma
3. Suomalaisen (lihaa syövän, hetero-) miehen syy
4. Rasismi!!!11
5. Joku muu, mikä?

Oikein vastannaille arvotaan suvaitsevaisen, moniarvoisen ja avarakatseisen ihmisen erikoisdiploomi, jonka voi asettaa vaikkapa vessapaperirullatelineeseen ihailtavaksi, ja hyötykäyttöön.

Aiempi tilasto jota suvaitsevaisto ei ole onnistunut, "kotouttamaan" erilaiseksi, vaan pikemminkin pitämään sen samanlaisena 

Lue myös:

Terroristilta täytyy ottaa pois Suomen kansalaisuus


Mitä virallinen totuus ei myönnä, ja mitä massakontrolli ei päästä ihmisten tajuntaan, on se fakta, että tämä väkivaltaisuus josta puhutaan tuppaa myös olemaan - todistettavasti - JÄRJESTELMÄLLISTÄ ja ideologista (ainakin maailmalla).

Entä miten iso osa tästä meillä tapahtuneesta väkivallasta tätä ideologista puolta edustaa? Se on vielä toistaiseksi pimeässä, koska massakontrollin avulla valvottu "virallinen totuus" ei tietenkään halua sen tulevan tietoon.

Mutta se, että tämä ilmiö olisi jotain, mikä koskee vain niitä maita joiden on esim. ennustettu tulevan muutamassa vuosikymmenessä islamilaisiksi tasavalloiksi, rupeaa olemaan enää harhakuvitelma; ristilipun alainen lintukoto on muuttunut puolikuun varjoon joutuneeksi ruokamaaksi joka elättää kyytä rinnallaan.

On nimittäin maahanmuuttokriitikoiden ennustaman kehityksen mukaista, että myös suomalaisista maahanmuuttokriitikoista ja islamiin kriittisesti suhtautuvista, on ruvettu keräämään tappolistoja.

Eikä juuri lohduta, että ainakin toistaiseksi se on ollut myös yleisesti hyväksyttävää - vai miten monta muslimia on potkittu maasta, terroriaikeiden ja suomalaisiin sekä suomalaisuuteen kohdistuvan vihan vuoksi?


Ei kommentteja: