keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Sosiaalinen Koe: Naisen Väkivalta On Sallittua, Ellei Jopa Kannustettavaa, Koska Feminismi


Tämä sosiaalinen koe osoittaa klassisen esimerkin massakontrollin aseista, jotka toimivat tuplastandardien kautta.

Tarinan opetus: Jos sinulla on tissit ja pimppi, on sinulla myös oikeus saada täydellinen vastuunvapautus vaikka olisitkin väkivaltainen hullu, joka et pysty artikuloimaan pointtiasi tai sopimaan asioista sivistyneiden ihmisten tapaan.

Jos olet mies, sinun velvollisuutenasi on tunnustaa orja-asemasi ja alistua naiselle kuin naiselle. Itsepuolustus on kiellettyä ja jopa eläimiäkin puolustetaan enemmän väkivallalta, kuin sinua, jolle sen uhriksi joutuessa (henkisen ja fyysisen) sinulle korkeintaan nauretaan.

Massakontrollin aseiden tarkoituksena on feministinen (luonnevikaisimpien, väkivaltaisimpien yksinkertaisesti pahojen) naisten ylivallan varmistus ja miesten täydellinen orjuuttaminen pelkiksi hyväksikäytön esineiksi (nyrkkeilysäkki, tai status-symboli joka naidaan ylöspäin,jotta itse voisi kupata tämän resursseja ja varastaa tämän statuksen loistoa).

Ja nyt kun kerran alkuun pääsimme, muistutan vielä toisesta naisten ei vain sallittuun ja laajalti hyvksyttyyn väkivaltaisuudesta juontuvasta lieveilmiöstä.

Feministinen massakontrolli on valehdellut että mies on tässä yhteiskunnassa se, jolta tulee kaikki väkivaltaongelmat. Tämän on tarkoituksena ylläpitää feminismin toista prinsiipiä: miehiä saa ja pitääkin vihata. (Ensimmäinen: naisten ylivalta on tasa-arvoa).

Kuitenkin nainen on se, joka lyö miestä sillä mies ei saa lyödä takaisin, ja lyö lastansa, koska tämä ei pysty puolustamaan itseään.

Johtuen seksistisestä ja täydellisen miesvihamielisestä kulttuuristamme, ei voida olla varmoja että miten moni naisten miehiin kohdistama väkivallan teko jää raportoimatta (massakontrollin aseisiin kuuluu häpäistä pahoinpitelyn uhri, esim. vähättelemällä tämän miehuutta jos tämä puolustaa itseään samalla mitalla, toisaalta se on myös kohtalona jos ei sitä tee), mutta maailmalla tilastoidut naisten pahoinpitelyt lapsiaan kohtaan on hyvin tiedossa.

Naiselle tyypillinen emotionaalinen ja epärationaalinen tapa toimia ja lapsellinen halu kostaa näkyykin mm. siinä että joko tapetaan tai pahoinpidellään (joskus molempia) yhteinen lapsi, vain koska halutaan kostaa miehelle. Tämä on jatke sille, miten naiset ovat tottuneet sopimaan riitansa väkivalloin, jolloin toistensa hiuksista kiskominen ja täysin primitiivinen käytös vaikkapa yöelämässä jota heiltä näkee, ei ole kuin karmaisevan jäävuoren kärki.

Suurena ongelmana on tuplastandardit, joiden mukaan väkivalta ei ole väkivaltaa, jos nainen sitä toteuttaa.

Sen on loputtava.

Tämä tasa-arvoksi naamioitu leikki on lopetettava, ja tähdättävä aitoon tasa-arvoon, ja tajuttava että naisten väkivaltaisuus ei ole voimaannuttaa vaan rikollista toimintaa, johon on puututtava siten, että laki ja yleinen suhtautuminen on kaikille sama.

Väkivalta on VÄKIVALTAA.


- Nainen, sinä voit lopettaa väkivallan ja lapsikuolemat. Mitä teet? Otatko vastuun, vai keksitkö tekosyyn miten se kaikki on muiden syytä?

Ei kommentteja: