lauantai 24. toukokuuta 2014

Oli Kevät, Oli Kevennys (Siitepöllyissä)

Koska nyt on kevät ja lintuset, emme meinaa pysyä pöksyissämme näiden kevennysten kanssa.

Noh, kun tämä on meille pohjolan mörökölleille niin maan harvinaislaatuista kerran muutenkin
niin pistetään nyt vielä yksi kevennys - tälle viikolle - tulemaan. (EI hätää, kyllä tämä kyyti vielä tästä kylmenee).

Nyt, kun ilma on mitä kaunein, ellei jopa täydellisin, kun linnut huutaa ja puut vihertää, samalla kun mitä optimaalisin tuuli hyväilee kaikkea mihin se ennättää, herää kysymys: mistä tuota siitepölyä oikein piisaa?

Siitepöly on kasvimaailman spermaa, ja koska me emme ole pyytäneet floralta, emmekä faunaltakaan sen suhteen, hedelmöittämistä, merkitsee se tällöin sitä että sille altistumisessa kyse on "raiskauksesta" - kasvi yrittää hedelmöittää sinua. Lisäksi, jos sinulla on allergia se meinaa sitä, että kasvikunnan tuote ei ole vain raiskannut sinua, vaan olet saanut siltä myös sukupuolitaudin.

Kevennys ei suinkaan ole nyt siinä, että toistaisin tämän ajatelman perään sen wanhan vitsin, jossa kysytään: "Kuka on maailman kuivin mies? Dry Martini - sen ejakulaatiokin on pöllähdys siitepölyä".

Vaan kehotan vaalimaan feministejä tältä tiedolta, sillä kohta voi ruveta puita kaatumaan huolestuttavaan tahtiin, muuallakin kuin vain Amatsonilla, sen lisäksi että kohta saamme tutustua feministien joka keväisiin kampanjoihin, joissa lutkamarssijat ulvovat kuin puolijauhoiset siitä miten "kevät ja vähäiset vaatteet eivät anna puille oikeutta raiskata meitä!"


Voipi olla, että uhrikompleksin ajamat ja kevään villitsemät viherpunaisefeministit kokevat suoranaisen oikosulun, kun eivät osaa päättää pitäisikö heidän kahlita itsensä puuhun, vai pitäisikö puuta kieltää siitä että he kahlitsevat siihen itsensä, koska jos siinä kahlinnan yhteydessä vielä irtoaa siitepöly on kyse kerrassaan pöyrisyttävän törkeästä raiskauksesta, ja naisen oikeudesta omaan kehoonsa rikkomisesta.

No niin, se oli siinä.

Allekirjoittanut lähtee nyt kauppaan (Alkoon) ja ehkä myös rannalla käymään - ensiviikkoon siis ja hyvät viikonloput!

PS. Ja tästä vielä asiaakin, feministi-watch:

Feminististä vaalitykitystä


Keskustan ja Kokoomuksen feminismi

Ei kommentteja: