tiistai 27. toukokuuta 2014

Massamurhatrendi (Zombien Apokalypsi Alkaa Yliopistosta)

Fundamentti on Täydellisen Järjestelmän yhteiskuntateoriassaan sekä kritiikissä esittänyt, että materialistinen ja kapitalistin edulle lamautettu moniarvoinen (arvovapaa, eli nihilistinen) yhteiskunta on poikkeuksellisen salakavala kansalaiselle. Etenkin kun kansaa ohjaava massakontrolli pitää huolen siitä, että orwellilaiset kuviot ovat hyvinkin tuntuvina mukana.

Allekirjoittanut muistaa tässä jokunen kuukausi sitten käyneensä melko rajuksi menneen väittelyn eräänkin akateemisen henkilön kanssa, joka kiven kovaa väitti että minä omin sanojen merkityksiä, kun sanoin että suvaitsevaisuudella tarkoitetaan suvaitsevaisuutta. Tämä itse oli sitä mieltä, että tuo sana tarkoittaa jotain ihan muuta.

Tälläiset ladatut, ja piilomerkityksen omaavat sanat ovat eräänlaisia massakontrollin käyttämiä koodisanoja, joiden avulle syötetään "virallinen totuus" kansalle.

Mainittua suvaitsevaista kiukuttelijaa voisin sanoa reguloijaksi, joka suivaantuneena minuun päätti tulla läksyttämään ja kertomaan minulle ko.sanan oikean merkityksen. Vaan minullehan ei sellainen peli vedellyt.

Kun taas tavallinen tallaaja, jolle näiden suvaitsevaisten viitekehyksessä tarjotaan sanaa "suvaitsevainen", tietysti helposti nielee sen sellaisenaan, tietämättä miten suvaitsevaiset sen ovat ladanneet.

Pahimmassa tapauksessa, ja poliittisesti korrektin, sekä virallisen totuuden alaisesta yhteisöstä ulosjoutumisen pelossa tämä tavallainen tallaaja tietysti myöhemmin omaksuu myös sen piilomerkityksen, tai itkee ja omaksuu.

Itkuton omaksuminen on yksinkertaista aivopesun uhriksi joutumista, jonka uhriksi lienee yllättävän monikin tietämättään joutunut, sillä luulenkin, että minun akateeminen väittelykaverini suuttui etenkin siksi, että hänen egoaan loukattiin, ja koska kognitiivinen dissonanssi oli hänelle liikaa.

(Eräänlaisena purevana, ellei jopa lähes parodisoivana terminä Fundamentti on tarjonnut jo (urbaaniin) sanakirjaan ja yleiseen käyttöön levinnyttä sanaa "suvakki", se muodostuu sanoista vajakki ja suvaitsevainen).

Vaan miten tämä liittyy käsiteltävänä olevaan aiheeseen?

Yliopistoiskun suunnittelijan motiivi: Halusi kostaa humanisteille


Suomi on jantelainen maa, jossa tuplastandardit rehottaa.

Tällöin esim. kiusaaminen on yleisesti kammoksuttua ja kiellettyä, mutta se on täysin hyväksyttyä kun kohde on oikea.

Humanistit & al. ovat aikamme fariseuksia. Voidaankin sanoa että koko yliopistojärjestelmä on eräänlainen sairauden mekka, jossa siis sairaista asenteista tehdään ei vain sallittuja, vaan ne parhaiten omaksuvat palkitaan.

Esim. siinä sementoidaan näiden tulevaisuuden toivoille koko moderni, liberaalihenkinen kasvatus. Uhriutuminen, jonka mainitsin, tällöin tapahtuu määrätyn joukon sisällä hyvinkin hierarkisesti (esim. feministit, jolloin "mies"-feministit ovat eräänlaisia aisankannattajia, kaikukammioita uhriutuville femakoille, joiden on määrä olla pääuhreja tuossa aktissa), tämä taas johtaa siihen seikkaan, että etuoikeutetun, keskiluokkaisen ja narsistisen piltin kasvaessa aikuiseksi, tulee tämä yliherkäksi loukkaantumaan, sillä hänen on pakko keksiä keinotekoisia ongelmia jotta voisi "putsata pöydän".

Fakta on se, että jos pääset yliopistoon, sinä olet tällöin etuoikeutettu kaikilla mittareilla, piste. Näissä laitoksissa sitten, kuten sanottua, massakontrolli viedään loppuun ja näille itsekkäille tyranneille, humanistisesti sanottuna "uniikeille lumihiutaleille" opetetaan, miten he ovat sankareita ja kaikki muut luusereita ja syyllisiä. 

Eikä fariseuslaisuusolisi farisealaisuutta jos siihen ei liittyisi tekopyhyys.:

Nainen halusi kostaa yliopistomaailman "humanisteille".- Heidän olettaisi olevan avoimempia ja suvaitsevaisempia kuin muut mutta todellisuudessa he eivät sitä ole.

Tällöin heidän varaansa laskeneet saavat melko rajun herätyksen, kun tajuavat että fariselaisuuden suurimpiin lukeutuvana ajavana voimana on tunnustus ja hyvä paikka yhteiskunnassa. Tällöin vaikkapa myrkkyä perussuomalaisia ja heidän kannattajiaan kohtaan sylkevä, punavihreä aktivisti ei näe käytöksessään mitään ongelmaa; humanisti on keskitysleirin lääkäri, joka valitsee ketkä pistetään uuniin ja ketkä ovat arvollisia elämään.

Kiusatulle tässä maassa opetetaan tätä tasapäistävää kynnysmattona olemisen kulttuuria, jossa oikeastaan syyllinen on uhri ja kiusattu on jopa häntä pahempi, jos hän reagoi saamaan kohteluun.

Ole sä suurempi ihminen - Humanisti sanoo kiusatulle, jotta syyllisen ei tarvitsisi olla se suurempi ihminen, eikä näin myöskään kenenkään käyttää aikaansa ja energiaansa uhriin. 

Käytännön ollessa tämä, pettymykset voivat olla kovia, viimeistään silloin kun kokee tämän "rajun herätyksen".

Entäs nihilismi?

Materialistinen aikakausi, jossa rappiota ennustava ateismi  on kova sana, ja tärkein asia elämässä on olla luomassa kapitalistille loputonta kasvua (aineellista - vain sellaisen kasvun tulokset lasketaan "hyvinvoinniksi", jolloin kyse on taas kerran erään termin varastamisesta huijareiden ja orjuuttajien käyttöön). 

Sellainen ei ole mitään vapautta tai vastuuta, sen enempää kuin että sinut laitettaisi keskelle erämaata hortoilemaan, ja sanottaisi että olet vapaa nyt menemään mihin haluat.

Yhteiskunnassa, jossa kaikki inhimillinen interaktio vähäistetään pelkiksi rahan vaihdoiksi toisista käsistä toisiin. 

Ihmistä ei olla tarkoitettu psykofyyisenä, hengellisen ytimen omaavana henkilönä tälläisten opportunististen vähemmistöjen orjaksi. 

Kun ihmisen identiteetti ja tarkoitus on pyyhitty pois, on hän silloin yhtä numeroidun, kaljuksi ajellun keskitysleirivangin kanssa; hänestä tulee epähumaani suhteessa muihin.

Tälläisessä koneessa ihmisen vaihtoehtoina, jos hän ei ole täysin imaistunut osaksi massaa, on joko syrjäytyä tai vieraantua (mikä oikeastaan on sama silloin kun on tullut osaksi kapitalismin muovailuvahaa), se on tilanne jossa nämä heikoimmat lenkit alkavat hajota ensimmäisinä. Eikä nämä heikot lenkit välttämättä ole sillä tavalla heikkoja, kuin heidän oletetaan olevan. 

Nimittäin nyt porukkaa otetaan itsemurhassa mukaan, ja narsistinen maine saavutetaan tälläisellä "kuolemattomuudella" (katsokaa nyt meidän ihailemiamme julkkiksia!), on syntynyt massamurhatrendi.

Mikäpä olisi kamalampaa modernille lampaalle, kuin se, ettei hänestä tulisikaan mitään? 

Tätä on normaalisti ehkäisty menemällä saman henkisten porukkaan, jolloin ollaan yhtä massan kanssa, mutta mitäs jos osana onkin olla hylkiö?

Syytetyn mukaan nuoret opiskelijat olisivat olleet oikea kohde myös siksi, että ainakin osalla heistä on menestys edessään.
- Jota minulla ei koskaan ole, syytetty lisäsi ääni korahdellen.

Tällöin kapitalistinen, kaikkien sota kaikkia vastaan, yhä enemmän merkitsee erityisen hajautettua rauhanaikaista sisällissotaa, jossa valkoiset katselevat kuinka punaiset tappelevat keskenään.  Tämä sota näkyy kaiken yhteisöllisyyden katoamisena, ja poikkeuksellisen kovina arvoina - kansalainen ei ole enää lähimmäinen, vaan vihollinen jolla ei ole merkitystä tai jonka kaatuminen hyödyttää sinua itseäsi. 

Tämä näkyy myös näiden ihanien, tekopyhien ihmisten, suvaitsevaisten luomalla "autetaan jokaista paitsi omaa kansalaista, se on trendikästä jotenkin ihqn eksoottistaki"-trendinä. Sellainen asenne kun takaa suojatyöpaikan, ja onhan se kivaa narsistista henkselien paukuttamista kun pääsee lehtien sivuille kukkahattu päässä antamaan "hyvän ihmisyyden asiantuntijana" arvioita. (Samaiset henkilöt voi nähdä lällättelemässä "työttömille persuluusereille" ja toisaalta rallattelemassa käsi kädessä kokoomuslaisten kanssa kun haetaan halpatyövoima-ainesta ulkomailta).Vielä se sanottakoon, että lehtiversiossa oli lukenut, miehen kirjoittamana, miten nyt on hienoa kun tällä turhalla elämällä on jokin tarkoitus. 

Kun miettii, ymmärtää että miten synkkä aikamme kuva näissä heidän poikkeuksellisen kieroutuneisssa ja sairaissa lausunnoissa oikeastaan onkaan.

Tarkoituksen ja merkityksen ollessa hukassa elämässä, kuvaa tätä ilmiötä parhaiten termi: zombien apokalypsi.  Se, kun ihmiset alkavat muistuttamaan tuhovimmaisia, eläviä kuolleita.

Vaan se tästä muistutuksesta, ja varoitusten käymisestä toteen (joiden lopulliselta toteutumiselta Luojan kiitos vältyimme).

Tällä hieman kylmäävällä linjalla jatketaan myöhemmin, kun tarkoituksena olisi käsitellä taannoin tapahtunutta Elliot Rodgerin tapausta. Siinä ei selvitty säikähdyksellä, mutta se todellakin omasi ikävän kertauksen opitusta.
PS. Ja ihan siltä varalta, että jos nyt joku rupeaa sanomaan "noh, siinäs näette, tuollaisia työttömät on, ei muuta kuin työvelvoitetta niskaan!", niin kehotan lukemaan tekstin uudelleen, ja muistamaan että esim. kouluammuskelijat ovat olleet aina aktiivisesti koulussa mukana, kun taa orjatyöhön pakottaminen vain maksimoi eksistentialistista tyhjiötä ja ykslön nöyryyttämistä täydellisen turhalla että merkityksettömällä työllä, jolloin ongelma pysyy samana. Sen sijaan pitäisi voida tarjota jotain aitoa ja oikeaa merkitystä sekä sisältöä elämään. 

Ei kommentteja: