tiistai 13. toukokuuta 2014

Massakontroillin Aseet: Conchita Wurst - Lahja Säveltaiteelle Vaiko Poliittinen Troijalainen?

EU:n uusi kuningatar!

Euroviisut ovat lakanneet olemasta mikään laulu- ja musiikkikilpailu. Niistä on tullut freak show. Joka taas pitää sellaista modernina, muistakoon, että mm. parrakkaita naisia sisältäneet freak show:t olivat sirkusten oheisnumeroina, ja ne olivat kova sana joskus 1800-luvulla. Ja totta puhuen tuon ilmestyksen paikka on paremminkin sirkuksessa, kuin roolimallina, vai miltä tuntuisi, jos sinun lapsesi ihailisi jotakuta jonka nimi tarkoittaa "Pillu Makkaraa"?

Hitto, ehkä meidän pitäisi lähettää seuraaviin skaboihin Kummelit, tai Pulttiboissit, niin johan oltaisi niin maan suvaitsevaisia ja ihania, ja  pisteet tulisi kuin luonnostaan!

Muutenkin tuolla aktilla oli ihan yhtä paljon tekemistä musiikin kanssa, kuin vaikkapa jalkapallohuliganismilla on tekemistä urheilun kanssa, sillä molemmissa tapauksissa ääriryhmät ja niiden edustajat, yrittävät soluttautua massatapahtumiin, kontrolloidakseen massoja. 

Esim. tuo Jeesus-posetus, jonka moni pisti merkille, tuskin myöskään on sattumaa. Sen funktio on kahdenlainen: jumalanpilkka ja uskonnollisten sekä konservatiivisten tahojen vastainen provokaatio. Sekä toisaalta myös bleeding heart liberalsien yritys luoda omalle asialleen ns. messiashahmo - tuo Conshitter Worstin peenix-lauluhan ei ollut laulettu esim. Ukrainan puolesta, vaan se oli minä-muodossa esitetty. Sen tarkoituksena on lisätä vielä tätä "ylösnousemusta" ja oman asiansa messias-vaikutelmaa, ja tätä agendaa myös hänen loppusanansa edustivat.

Mitä tulee taas itse ilmiöön, poikkeavuuteen ja vapauteen, omana itsenään olemiseen ynnä muuhun, niin esim. oikea parrakas nainen olisi ollut minulle vielä silloin täysin ok (joskaan ei esteettisesti mikään kovinkaan nautinnollinen näky), mutta vain silloin jos se olisi nainen jolla on sairaus miksi hänellä kasvaa parta, ja hän olisi näin ollen ollut "oma itsensä". Mutta nyt tämä "nainen" ei ollut millään mittakaavalla oma itsensä, ei sen enempää kuin Lady Gag(a) joka on väittänyt syntyneensä räikeillä meikeillä ja mauottomilla asuilla varustettuna (entisena stripparina sitävastoin voitaisi sanoa hänen vieneen ammattimaisen huomiohuorauksen ihan uudelle tasolle).

Nyt kyse oli vain rappioarvojen lähettilläästä, joka kyynelehti ja vääntelehti krotiilinkyyneleiden sekaisena ja lampaat olivat kotikatsomoissaan hurmoksissa tästä spektaakkelista syntyneestä me-hengestä - tietämättä sitä, että he eivät kuuluneet itse heihin, joiden etuja ja agendaa tässä ajettiin. Itse asiassa, he tarkalleen ottaen kuuluivat siihen massaan, jota käytetään näiden tahojen työstämisaineena. Ja niinpä unohdettiin varsinainen kilpailun sisältö, ja äänestettin juuri siitä motivaatiosta jota ennustin jo ennen finaaleja: halutaan olla suvaitsevaisia, poliittisesti korrekteja lampaita. "Ihania ihmisiä".

Seuraava askel: Kaikki jotka eivät tätä ulkomusikaalisten avujen suhteen voittanutta äänestäneet ovat tietysti suvaitsemattomia, rasisteja, ja heitä voi syyttää esim. Titanicin uppoamisesta, jääkaudesta, dinosaurusten kuolemisesta sukupuuttoon ja tietysti Suomen jääkiekkojoukkueen heikosta menestyksestä.

Ja tämä syytös luonnollisesti tulee heiltä, jotka ovat "avarakaitsia ja haluavat antaa kaikkien kukkien kukkia".


Wanha kunnon subversioprosessi - "hauska" tavata sinua jälleen!

Vai onko esim. seuraava juttu jotenkin väärin?

Voiko seuraavaa mielipidettä sanoa vääräksi, oli siinä kyseessä sitten vapaan kansalaisen tai alan todellisen asiantuntijan, eli lääkärin mielipide?

Jos voi, niin tällöin kannattaa katsoa peiliin ja kysyä: Kuka on suvaitsevainen ja kuka ei?

Helsinkiläinen ex-kansanedustaja: Viisujen parrakas nainen oli puistattava ilmestys

Suositellen vielä lukemaan seuraavan tekstin, joka käsittelee tätä kysymystä. Edes transhenkilöt eivät käsittääkseni suvaitse partaa, vaan heillä, aivan kuten sukupuolenvaihtajillakin on nimenomaan erittäin "sukupuolittunut" ja feministisestä näkökulmasta, jopa "seksistinen" käsitys siitä mitä sukupuolilla tarkoitetaan - myös niiden ulkoisen ilmenemisen suhteen:

Feminismi On Myös Transsukupuolisten Pahin Vihollinen

Ei kommentteja: