maanantai 7. huhtikuuta 2014

Tätä Feministit Eivät Halua Sinun Näkevän (Tietävän)

 Jälleen kerran tälläinen uutinen;

Äiti tappoi isän ja vei lapsilta 40 000 euroa


joka saa meidät muistamaan myös seuraavat faktat:

Naiset ovat toinen puoli perheväkivaltaongelmasta.

Törkeä perheväkivalta kohdistuu miehiin naisia useammin

Yleisin tappaja lapselle on hänen oma äitinsä.

Kuten olen kirjoittanut aiemmin, kirjoitan sen yhä; nainen lyö miestä, sillä mies ei saa lyödä takaisin, mutta lasta hän lyö, sillä tämä ei pysty lyömään takaisin.

Nyt, se minkä voimme enää todeta on: Feminismin aika on ohitse, ja jokaiselle joka oikeasti haluaa suojella lapsia ja ajatella tasa-arvoa, löytyy nyt kutsumus vakaan ja järkevän vastavoiman, eli maskulismin puolelta.Itse asiassa, joka feminismiä kannattaa, se lapsia(an) vihaa.

Feminismin ainoa tehtävä on oikeuttaa ja suojella naisista itsekkäimpiä, pahimpia ja alhaisimpia.

Sen aika sivityneessä, ja parhaaseen tehtäävässä yhteiskunnassa on nyt ohitse. 

Tieto lisää tuskaa, mutta nyt sinun on katsottava totuutta silmiin - kysy itseltäsi, että onko esim. seuraava tapaus päästettävä kuin koira veräjästä, ja annettava tälle vastenmielisen puistattavalle naiselle "feministinen armahdus" -sillä "pohjimmiltaan syy on miehissä, tämä nainen on uhri ja on hyvä että poikalapselle heti näytetään jo varhain, että naiset ovat johtajarotu":


Julkaisu käyttäjältä Moviebook.

NAISET eivät ole sorrettuja olentoja, vaan he ovat tyhmiä ja laiskoja, tunteettomia ja ovelia. He kouluttavat miehet järjestelmällisesti jo lapsesta alkaen omien tarkoitusperiensä mukaan – työorjikseen. Nainen käyttää SEKSIÄ kiristyskeinona, jolla hän pääsee nauttimaan miehen työnteon hedelmistä, työnteon, jollaiseen hän on itse liian veltto ja johon hänen älynlahjansa eivät riittäisi. Nainen ei synnytä lapsia suinkaan rakkaudesta lapsiin (sillä niin suuriin tunteisiin hän ei yleensä kykene) – vaan voidakseen sitoa miehen lujemmin itseensä antamalla tämän mielettömälle orjuudelle muka syvemmän tarkoituksen. - Ester Vilar

Poikien kohtalo feministisessä yhteiskunnassa - jos sinä hyväksyt feminismin, hyväksyt myös tämän

Ei kommentteja: