torstai 24. huhtikuuta 2014

Salaiset 2 Agendaa Sille, Miksi Ruoka On Niin Kallista (ja vielä kallistuu)

En ole todellakaan ainoa, joka joutuu pohtimaan, että miksi täysin ravinteeton ja keinotekoinen hiilarihöttö yms "sianruoka" on halpaa, mutta kunnon ruuat kuten liha ja kasvikset, hyvät maitojalosteet, ovat kaikki tyyni jo ylellisyystuotteita.

1. Agenda. Massakontrolli ravintodeprivaation avulla.

Syynä on se, että hiilarihöttö ei ole vain ravinteetonta, mutta sitä syömällä tulee todellakin "höttöisä" olokin. Kansa on hyvä pitää jumissa ja unessa tuolla tavalla. Psykologinen fakta on, että mitä enemmän yksilö joutuu keskittymään perustarpeisiin, sitä vähemmän tätä kiinnostaa asiat kuten politiikkaa (aisasta voi lukea hyvinkin osuvan kuvauksen Victor Franklin kirjoista, joissa hän käsittelee keskitysleirin psykologiaa; hän huomasi että mitä enemmän ihminen pakotetaan selviytymistilaan ja primääritarpeiden maailmaan, sen enemmän häneltä alkaa unohtua kaikki muu). Ja sekös sopii, nimenomaan päättäjille joiden syytä tämä kaikki on.

Bonuspeli: Kun porukka on syönyt itselleen diabeteksen ja ylipainon, voidaan sitä vielä sakottaa haittaveroilla!

"Hei köyhät ja tanakat perkeleet, saitteko diabeteksen. Lätkäistään haittavero, nyt maksaa makaronipussi 5€! Siinä teille rangaistus, kun ette syö terveellisesti ja kalliilla kuten me!"

Jep jep, kuin kunnon narsisti ikään, pistetään uhri joka uskaltaa häiritä omalla tilallaan narsua, maksamaan moisesta häiriöstä. Oppii valittamaan kärsimystään.

Ongelmana on se, että ihmiset pakotetaan syömään pääruokana sitä, mitä pitäisi syödä vain karkkipäivinä tai lisukkeena.

Tästä pääsemmekin toiseen pointtiin.

2. Agenda. Kapitalistinen jymäytys ja voittojen maksimointi

Siihen lapselliseen valheeseen joita levittää, ja joihin uskoo vain aivopestyt tai tahallaan tietämättömät, ellen jopa sanoisi (älyllisesti) epärehelliset.

Jonka mukaan kun kapitalisti saa valtaa ja vapauden kilpailla, se tietää kaikille paratiisinomaista (jos nyt puhutaan Valhallan kaltaisesta paratiisista, johon mennään taistelukentiltä, ja jossa joka aamu herätään taistelemaan ja kuolemaan taistelukentille - täydellinen kapitalistisen kilpayhteiskunnan paratiisikäsitys) tilaa, jossa hinnat ovat halpoja, jokainen yhtä rikkaita ja omistavaisia kuin se maailma 1% joka omistaa puolet kaikesta.

HA HA HA!

Mitä tässä näkyy on se, että kapitalismissa pääoma keskittyy.

Nyt kun se keskittyy, se meinaa myös sitä että kapitalistisen yhteiskunnan "raha on valtaa, valta on rahaa"-ominaisuus.

Se ei merkitse sitä että hyvinvointi leviäisi; ei kapitalisti maksa palkkaa, saati veroja vapaaehtoisesti.

Se vain merkitsee sitä, että saamme kommunistisen valtion tilan, jossa meillä on monopolin kapitalistinen vastine eli kartelli. Se on pirullisempi, sillä monopolissa ainakin rehellisesti myönnetään mistä on kyse, nyt meitä viilataan linssiin illuusiolla vallinasta ja vapaasta kilpailusta.

Paradoksi on siitä, että kilpailua tulee säädellä, mutta siten että sen tulee hyödyttää kansaa.

Tämä vallitseva kartelliepäkohta näkyy nyt siinä, että kaksi suurinta pitää yllä teatteria, kapitalistista teatteria.

Aion nyt havainnollistaa sitä tälläisellä kuvitteellisella dialogille, joka vaikkapa sijoittuu Hölmölän maahan, jossa muonituksesta vastaava herra ja rouva K ja S käyvät keskinäisen dialogin - jonka yhteydet omaan Suomemme maahan voivat tuntua hätkähdyttävän tutuilta:

S: "Hei K, mitäs sanoisit jos myytäisi kalliilla ja vielä kalliimmalla, jolloin kuluttajalle tulee illuusio  kilpailusta? Vaikka meidän vuoksi tässä maassa on kartelli, ja euroopan kalliimppiin kuuluvat ruoan hinnat?!"
K: "Kieh kieh, voi vittu, kerrassaan upea idea! Tehdään vielä niin, että välillä toinen voi myydä vähän toista halvemmalla, niin ne on ihan sekaisin siitä että mitä tapahtuu, ja heti kun ne luulee että niillä olisi varaa syödä, kerrotaan että hintoja pitää nostaa!"
K&S -ryhmässä: "Joo!!!!" *ääni nousee falsettoon"
S: "Tai mä keksin, syytetään veroja. Meidän lobbaritkin osoittaa sormella köyhiä joita kukaan ei puolusta, niin lammasmainen keskiluokkaa karkaa määkien niiden kimppuun, samalla kun me, ja meidän poliittiset puppetit, kerimme villat näiltä lampailta ja myymm ne vielä niille takaisin."
K: "LOLz! No sä kieltämättä teit aika hyvän jymäytyksen sillä sun osuuskuntajutullasi. Teit niin paljon voittoa, että saatoit rakentaa niillä lisää sun huolttisketjuun asemia, ja totta kai, maksaa johtoportaalle tonnien palkkiot, ja jättää nämä pyramidihuijaukse...eikun osuuskunnan *pidättelee naurua* rivijäsenet 1,37 € kuukausiliksoille. Joten toi on ihan hyvä lisä sille."

Tämä on agenda ja tämä on se mitä tapahtuu.

Kuitenkin uutiset ovat lupaavia.

Eräs mistä olen poikkeuksellisen tyytyväinen, on se tyytymättömyys, yhteinen tiedostaminen ja kansallisen yhtenäisyyden kasvu mikä on havaittavissa.

Sanalla sanoen herääminen, mikä on alkanut vihdoinkin koittaa suomalaista kansaa.

Tälläiset otsikot pitävät hereillä, ne lähettävät viestin, ja meidän pitää pitää huolta että niitä tulee myös jatkossa.

Historiallinen käänne Suomen ruokakaupassa: Lidl takoo hirmulukuja, muut katsovat vierestäSuomalaiset ostavat yli kolmanneksen Viron alkoholistaEi kommentteja: