tiistai 8. huhtikuuta 2014

Pieni Poliittinen Kokonaiskuva: 3 Kohtaa & 6 Puoluetta

1. Muutos on siirtynyt informaatiosotaan Perussuomalaisia/& Timo Soinia vastaan.

Tämä on kiintoisa ja hämmentävä asetelma, joka ilmeisesti sai alkunsa siitä
kun edustaja James Hirvisaari potkaistiin pihalle, ja hän kirjoitti eräänlaisen
muistelmapamfletin, jossa osansa saivat näkyvimmät persut.

Timo Soinin kirja sisälsi vasteen tähän.Mutta myös paljon muuta.

Pian tästä seurasi nykyinen vastakkainasettelu, jonka motiiveja voidaan arvailla ja arvioida.

Onko Perussuomalainen puolue tekemässä sisäistä puhdistusta poliittisesti epäkorrektista aineksesta?

Onko Muutos pyrkimässä hyödyntämään tätä kuprua siten, että se voisi profiloitua entistä mamu-kriittisempänä puolueena, joka Hirvisaaren avattua pään, nyt saisi itselleen lisää kannatusta?

Vai onko Soinin kommentit pienpuolueista herättäneet pahaa verta?

Joka tapauksessa, eräs pahin asetelma on se, missä ollaan hajallaan ja hallittuna.

Siksi nyt pitäisi pystyä pitämään tasapainossa ego ja totuus, ryhmä ja omat oikeudet.

Pelataan omaa peliämme, ja pidetään katse siinä suurenmoisessa voitossa joka on varattuna
meille, kun Suomemme kansa herää mitä enenevissä määrin. Lisäksi, ei liene huono juttu jos muistaa sen, että media on pääosin anti-persujen ja vihreiden valtaama, joten he kyllä lietsovat eripuraa parhaansa mukaan, eli lukekaa itse se kirja! (allekirjoittanut ei ole lukenut Soinin kirjaa, mutta aikoo lukea sen, ja vasta sitten kommentoi sitä paremmin)

Nyt, otetaan lähempään tarkasteluun vaikkapa tämä:

Soini tekee pesäeroa maahanmuuttokriitikoihin: Immonen ja Halla-aho nimetty

Mutta näin Fundamentin näkökulmasta, esim. seuraava kommentti on täysin ymmärrettävä:

Etkö sinä nyt mitään muuta ongelmaa näe kuin monikulttuurisuuden. Luulisi, että kun olet pienen lapsen isä, sinulla olisi lapsilisistä ja neuvoloista asiaa, mutta ei, sinä ajat yhtä raidetta.” Näin kertoo perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini ihmetelleensä puolueensa kansanedustajalle Olli Immoselle.
Soini selventää tänään ilmestyneessä Peruspomo-kirjassaan (WSOY) omia näkemyksiään maahanmuutosta ja suhtautumisestaan puolueensa maahanmuuttokriitikoihin.
–Minua jo vähän ärsyttää, että meidän nuoret miehemme ovat niin oikealla, kun minä en ole koskaan ollut, Soini kirjoittaa.

Vaikka Fundamentti onkin tullut julkisuuteen yleensä nimenomaan maahanmuuttokriittisenä blogina, ei se silti ole vain sitä, vaan myös sitä.

Ja kuten moni on huomannut, ei tämä blogi ole yhden asian blogi tai yhden tempun poni, vaan hyvin yhteiskunnallinen ja kokonaisvaltainen. Tästä syystä, mainitun blogin kantilta katsoen, myös Soinin kommentti oli täysin osumuatarkka.

Mutta heti perään on lausuttava, että myös näitä spesialisteja ja "yhden asian miehiä" tarvitaan aina; puolueen tulisi jopa joiltain osin koostua heistä!  (Olkoonkin kyse puolueen siivestä, on tärkeää ettei nyt persuille käy kuten on käynyt vasemmistolle, että unohdetaan omat juuret.)

Tästä pääsemmekin seuraavaan tapaukseen:

2. Vasemmisto ja Vihreät ovat mahdollisesti samassa tilassa - punainen eroaa vihreästä. 

Vasemmistolle heidän eroamisensa on suunta, jossa he vielä voivat yrittää pelastaa kasvonsa (mutta se mikä on tehty, ja mikä on tekemättömäksi jätetty, ei muutu).

Allekirjoittanut on käyttänyt termiä "viherpunainen" sillä nämä maamme poliittisen kentän vihreät ja punaiset ovat olleet kuin post-stalinistinen paita ja peppu, joiden käyttämät kommunistiset subversioprosessit (yhteiskunnan mädättäminen, sopivaksi vallankumousta varten) ovat olleet ahkerassa käytössä esim. yleisen suvakkilaisuuden muodossa. Samalla kun omistautuminen ns. ensimmäiselle rakkaudelle on ollut laskussa.

Vihreistä tuli kokoomuksen puutarhaosasto, joka hippitytön tavoin kikatteli jupin kainalossa.Punaiset eivät liiemmin piitanneet työläisestä, mutta homot olivat kivoja, persut rumia sekä pahoja, ja vielä vanhanaikaisiakin sillä ovat kiinnostuneita perinteisistä arvoista, ynnä työväen asiasta (eikä heidän intressinsä muutenkaan rajoittuneet vain kehä 3:sen sisälle).

Kun oikeisto on ollut paskomassa asioita, tietää se tilausta sosialismin tuomalle lohdulle ja korjauksille. Kansa soppajonossa ei oikein enää jaksa olla kiinnostunut siitä, että joutuuko rikas maksamaan suhteessa saman verran veroja, ja kuinka hänen tuska pitäisi tulla ymmärrettäväksi - kansa voi olla niinkin nälkäinen ja kiukkuinen, että pian kannatta sitä, että rikas kapitalistikin osallistuu yhteiskunnan kuluihin. Näin voi käydä jopa Suomessa, missä rakastetaan näyttää masoskitinen alamaisuutensa, ja ylpeillään siitä, kuka on nuollut sappaan kyllin kiiltäväksi, kuin kapitalistin mulkun, kun puhutaan "vapaudesta, ja vastuusta", sekä tietysti voittojen maksimoimisesta.

Mutta annas kun kertaan; ihan kuten kapitalismi pitää sisällään nousut ja laskut, niin samoin kansan suhde kokoomukseen on se, että heti kun tasaisempaa, ellei jopa nousua, annetaan sille uusi mahdollisuus. (Minä en anna.)

3. Kokoomus jää kahden SDP:n kanssa, mutta päätä lyhyempänä.

Tällöin on erittäin todennäköistä, ellei jo ennalta sovittua, että Alexander Stubb on se joka ottaa Jyrki Kataisen paikan. Tämä merkitsee työn vakaumuksellista jatkamista pisteeseen, jossa EU evolvoituu liittovaltioksi - Suomi mukanaan.

No, ei tarvitse pelätä enää Venäjää, sillä NATO on tässä asetelmassa selviö.

Muutoin kokoomusta voidaan verrata häneen, joka on auvoisasti nussinut suomineitoa,
kuivannut sladdin tämän verhoihin ja kadonnut teille tietämättömille ja jättänyt tämän
miettimään mitä tekee 9 kk tämän jälkeen syntyvälle kauhistukselle*.Jyrkin vedon tiedämme, hän suvaitsi ensiksi esim. kehysriihen ynnä muun sellaisen kaltaisen "Suomen kansan lopullisen ratkaisun" ja nyt lähtee pakolaiseksi etelä-amerikan aurinkoon kansainvälisiin töihin nauttimaan lobbauksensa hedelmistä.Toinen mokoma, ja Kataisen seuraajaehdokas, Henna Virkkunen puolestaan otti jalat alleen kun oli tehnyt kuntauudistuksia (sanokaa minun sanoneen, mutta samalla ilmestyneet "3 tunnin työmatka ja mikä tahansa työ on otettava vastaan"-alistamiset ovat näiden kuntauudistusten kanssa täysin yhteensopivia; "saman kunnan sisällä työllistäminen/orjuuttaminen" saa nyt eeppiset mittasuhteet!)(*Jos mielikuva järkytti sinua, niin voin lohduttaa ettei se ole mitään todellisuuden rinnalla).

Ei kommentteja: