maanantai 21. huhtikuuta 2014

Massakontrollin Aseet: Maahanmuuttokriittisyys Tulee Laittomaksi Ruotsissa 2014 Jouluun Mennessä

Saammekin taas pitkästä aikaa, Luojan kiitos emme silti kotimaastamme, uutisia massakontrollin aseiden käytöstä.

Kukapa muukaan kun rappioarvojen edelläkävijä, naapurimme lännestä, olisiko kunnostautunut tälläkin kertaa.

Sweden passes law to criminalize any criticism of immigration


Ässä jonka Ruåtsi veti hihastaan, on siis siinä, että jouluna 2014 siellä astuu voimaan laki, joka tekee käytännössä kaikesta maahanmuuttokriittisyydestä - kuten vastuuttoman maahanmuuttopolitiikan seurauksien arvostelusta (mitä näitä on, raiskaukset, pahoinpitelyt ja yleinen sopeutumattomuus vallitsevaan kulttuuriin, mikä on nähtävissä ghettoissa joihin ei edes voi mennä ambulanssit ja palokunta) - laittoman! 

Samoin, jotta poliittinen korruptio olisi varmasti räikeää, kuuluu lakiin myös se, että näistä vastuusta olevia politiikkoja ei saa arvostella.

Ruotsin, ja ylipäänsä pohjoismaiden rikos- ja oikeusjärjestelmä tuppaa olemaan täysin epäeettinen, tämä siksi että se paapoo rikollisia ja pilkkaa näiden uhreja.

Sweden’s unethical criminal justice system


Nyt, katsotaanpa seuraava ajankohtainen esimerkki omasta maastamme - olisko tämä tuuletus, joka "elinkautiseen" (6-12 v.) tuomittu kuvassa tekee, tapahtunut lainkaan vaikkapa tämän miehen lähtömaasssa, missä rikolliset saavat rikosta vastaavia rangaistuksia? 

Eläköön suomalainen maahanmuuttopolitiikka. Eläköön suomalainen oikeusjärjestelmä! (Kuva tämän jutun yhteydestä otettu)

Ruotsi feminismin saudi-arabiana puolestaan mahdollistaa feministien täysin epäeettisen ja feminististä syöpää tukevan kehityksen, jossa feministien propagoima seksuaalisen ahdistelun ja raiskauskäsitteen mielivaltainen käyttö ja laajentaminen omiin käyttötarkoituksiin on noussut maksiimiinsa. Tämä oli nähtävissä esim. Julian Assagnen tapauksessa, jossa kaksi poliittista bändäriä leveilivät toisilleen "valloituksillaan" (nainen ei voi olla seksuaalinen valloittaja, vaan nainen on seksin ja romanssin portinvartija - feminismin ja rationalisointihamsterin luoma suloinen harha ei muuta tätä asiaa), kun selvisikin että Julian oli muina miehinä käyttänyt korkean statuksen asemaansa hyväkseen, ja astunut molempia - mikä johti itkupotkuraivariin, ja ruotsalainen oikeusjärjestelmä hoiti loput. Ruotsissa kun on mahdollista, että nainen harrastaa yhden yön seksiä suostumuksella, ja morkkiksessa hän voi päättää sen olleenkin raiskaus, jolloin hän voi vaihtaa syyllisyyden kätevästi uhristatukseen. 

Ja nyt sitten tämä viimeisin "kehitysaskel", joka ei ole vain epäeeettistä, epäoikeudenmukaista vaan myös jo anti-demokraattista toimintaa. 

Vaan silloin suvakkien ja muiden mottipäiden vihaa omaa kansaansa kohtaan on yhtä suuri kuin niiden suhteellisuudentajuttomuus, on lopputulos juurikin tämä.

Suomalaisten on oltava erittäin tarkkana keitä he tukevat poliittisesti, sillä myös siitä on kiinni että onko kehityksemme menossa päin helvettiä.

On ilmeistä, että syy miksi ruotsalainen kehitys on mitä se on, löytyy siitä faktasta että heiltä on ote karannut. Rikkinäiset ihmiset (tämän tarkempi määritelmä tulossa myöhemmin), massoja kontrolloiva vähemmistö on kontrollissa, ja he yrittävät epätoivoisesti ylläpitää harhaansa, eräänlaista poliittista utopiaa, joka näkyy ja tuntuu kansalle dystopiana, joka se käytännässä, oman mahdottomuutensa vuoksi onkin. 

Mutta ottakaa tämä kaikki varoituksena, sillä tätä menoa kohta myös meillä täällä on vallassa, ruotsalainen hirviö, joka kieppuu (me kainalossaan) kohti vääjäämätöntä itsetuhoa.
Lopuksi. 

Vielä se on sanottava, että mitä allekirjoittanut on käynyt naapurissamme, ja istunut siellä myös viihtyisää kesäistä iltaa paikallisten kanssa terassilla, on se että he ovat hyvää porukkaa. Todella mukavaa ja vieraanvaraista. Muistan vieläkin roseviinin virtaamisen, ja sen kun minua ensiksi luultiin amerikkalaiseksi, mutta sitten kun he kuulivat että olen suomalainen, he ratkesivat aksenttiseen suomi-huuteluihin, sekä silloisen euroviisumenestyjä Lordin viisujen toitottamiseen - voi niitä aikoja, mää vaan sanon!. Olisi todella sääli että tätä piirrettä käytettäisi hyväkseen kansan pettämisen muodossa. 

2 kommenttia:

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Nyt ruotsalaispäättäjiltä on järki pimennyt lopullisesti. Sääliksi käy Ruotsin alkuperäisasukkaita, onko heillä edessä Tasmanialaisten kohtalo?

XeimA kirjoitti...

Totta turajat. Ja tästä ei tietenkään ole sanaakaan suomalaisessa mediassa, sillä luultavasti ihan yhtä yllättäen me huomaamme saman lain alistavan meitä.

Ruotsissa tämä merkitsee käytännössä sitä, että esim. ruotsidemokraateista tulee laiton puolue, ja näin ollen yksilöltä sidotaan suu ja samalla eliminoidaan poliittisesti järjestäytynyt tapa vaikuttaa.