lauantai 5. huhtikuuta 2014

Hallitus Luhistuu, Pala Kerrallaan; Ensin Pave, ja Sitten Jykä


Walk of shame on nöyryyttävintä kävellä, kun paskat riippuvat housuissa, ja askeleesta näkee sen. 

Ensin lähti Paavo Arhinmäki vasemmistoineen, ja nyt lähti Jyrki Katainen.

Tästä viimeisimmästä poistumisesta tulee mieleen ne leffakohtaukset, kun sankari, tai antisankari, kävelee pois räjähdyksen tyköä, katsomatta taakseen. (Pave olisi tässä se, joka venkuroi itsensä pihalle juuri kun alkoi haistamaan kaasua).

Hirveästi tästä ei voi sanoa, sillä hallituksen teot ovat niin selvät, että sanoilla ei enää selvitä. - Siinä vasta hyvä syy eroamiseen. 

Ilmeisesti tulevaisuudessa Pave käyttää valttinaan sitä, että "lähti epäkelvosta hallituksesta, joten on oikeastaan edelleenkin se joka muistaa ensimmäisen rakkautensa". 

Jykällä taas ei siihen pokka riitä, mutta hänen tulevaisuutensa lienee nähtävissä jossain kansainvälisessä tehtävässä, jonka hänelle suo kenties se kansainvälinen kapitalisti, jonka toimia hän edesauttoi kuin paraskin troijalainen hevonen?

Ajatteletko sinäkin samaa, mitä minä?
Tuleville polville jää sitten tämän sotkun siivoaminen. Suomen kansa saa olla niissä talkoissa mukana tahtoi tai ei. Toivottavasti tästä opittiin jotain, vaikka - nyt lainatakseni erästä nettikommentoijaa; "eihän suomalaiset herää, ennen, kuin huomaavat tekevänsä pakkotyötä 9€ ruokarahalla omassa työpaikassaan" - ei pidä odottaa liikoja, etenkään kun tämä ihmis- ja työläisystävällinen kokoomuspuolue on järjestelemässä tulevaisuuteen koko kansaa koskevaa orjatyötä, yhdyskuntapalvelurangaistusta siitä, että kapitalisti ei pysty tarjoamaan sinulle työtä. 

Mutta niin kauan kun on pelkoa, on myös toivoa. 

Ei kommentteja: