tiistai 29. huhtikuuta 2014

Feminatsit Alkavat Olla Jo Todella Epätoivoisia

Nyt kun naisen euro-myytti on käytännöllisesti katsoen jo murskattu siten, ettei sillä huijata enää oikein ketään (paitsi feministitartunnan saaneissa elimissä se vielä vaikuttaa, mutta totuus on paras antibiootti), ovat feministit siirtyneet arsenaalissaan sarjaan oljenkorret.


(Jos video ei näy, käytä tätä linkkiä)

"Tuskin maltan odottaa" että tämä siirtyy Suomeen. 


Jutussahan on kyse siitä, että feministien mukaan "pojille maksetaan enemmän viikkorahaa kuin tytöille", mikä on sen tason heitto, että nämä jättimäiset pikkuvauvat ovat luultavasti löytäneet oman alkuperänsä - joka peniskateuden lisäksi sijoittuu siihen aikaan, kun hän itse ei saanut haluamaansa ponia, mutta naapurin poika sai leikkiauton jonka toivoi yms. (Jos näet "aikuisia" feministejä varastelemassa poikalapsilta leluja hiekkalaatikoilla, tiedät että tämä propaganda on löytänyt kohde ryhmänsä.)

Missä tosin hieman hymy hyytyy, on tähän sisältyvässä massakontrollin aspektissa. 

Massakontrollin aseita on koulutuksen lisäksi myös media, ja tässä tapauksessa media noin isossa maailmassa hyväksyy moisen säälittävän ja naurettavan väliltä olevan uikutuksen vailla kritiikkiä!

Miten me korjaamme tämän? Kiellämme viikkorahat pojilta ja annamme ne tytöille? 

"Ei se ole kohtuuttomuutta, se on tasa-arvoa*"

Nyt, voit sanoa: "No tuohan on 'muricassa, eihän tuo nyt Suomessa voisi ihmisiin tuollainen upota, tai kukaan olla niin tyhmä että vaarantaisi maineensa tuollaisilla jutuilla!"

Johon vastaan: Eikö?

Mies, istu nätisti

Ruotsalainen "miesten pitää istua kuten naisten/miesten istuminen loukkaa minua"-lausuntojen ripulointi on siis rantautunut Suomeen. 

Jos nyt alamme psykologisoida tätä (takaisin), niin voimme sanoa, että tässä näkyy feministeille tyypillinen vallanhimo, jossa heidän pitää päästä kontrolloimaan sitä miten miehet ovat ja elävät. 

Samalla miestä yritetään alistaa yrittämällä kontrolloida tämä mahdollisimman "pieneksi" ja häpeämään olemassaoloaan "ettei vain alamainen häiritsisi dominaa naista". 

Se, että mies istuu leveämmin, liittyy kiinteästi siihen luontaiseen ilmiöön nimeltä pallit - allekirjoittaneella ne ovat suuret, ja kuin jalokivet samettipussukoissa - mutta peniskateudesta johtuen femakot eivät tietenkään kestä sitä faktaa, että miesten istuma-asento on luontaisesti leveämpi. Sattuneesta syystä. 

Eikä tämä olisi aitoa feminismiä, jos tässä ei jätettäisi antamasta sanktiota sitä, miten naiset valtaavat paikkoja ja arvostavat laukkunsa "istumisen" ennemmin kuin vaikka antaisivat paikan miehelle, oli sitten kyseessä miespuolinen sotaveteraani tai kuka tahansa mies (on seksismiä että miehen pitäisi seistä, ja naisen istua, etenkin jos kyse on laukusta). Feministit jättävät tämän siksi mainitsematta, koska he haluavat naisten ylivaltaa, eikä tyrannia voi koskea alamaisten säännöt.

Miehet jotka ovat feministien kanssa eri mieltä
Ja ne jotka ovat heidän kanssaan samaa mieltä
Kenen joukoissa sinä marssit, ja kuka antaa sinulle käskyt?

(* Koodisana feminismin todelliselle agendalle, jonka kantavat siivet ovat miesten syrjiminen ja alistaminen, sekä korottaminen ja etuoikeuttaminen). 

Ei kommentteja: