lauantai 8. maaliskuuta 2014

Seksi Humalassa, Raiskauskulttuuri, Patriarkaatti sekä Feminismin Logiikka (Pähkinänkuoressa)

Koska on naistenpäivä, osoituksena siitä että taistelu seksismiä vastaan seksismillä on täysin johdonmukaista ja kiihkotonta, onkin siitä syystä aika palata tarkastelemaan meidän feminisoidun ja femistisen yhteiskuntamme tilaa - sitä, miten nyt feminismin myötä myös miehet voivat huokaista helpotuksesta, "koska onhan feminismi myös olemassa miesten hyväksi".

Oikeuskäsitys feministisessä länsimaailmassa on siis nyt seuraava:

Men face jail for rape if women are 'too drunk' to consent in bed to boost convictions

Kun humalainen nainen harrastaa seksiä selvän miehen kanssa, on silloin mies raiskaamassa naista.
Kun humalainen mies harrastaa seksiä selvänä olevan naisen kanssa, se on seksiä molempien suostumuksella.
Kun humalainen nainen harrastaa seksiä humalaisen miehen kanssa, on myös silloin mies raiskaamassa naista.

Miten niin feminismissä on kyseessä ainoastaan tuplastandardit, ja misandrinen naisten etuoikeuksien  korottaminen?


Nyt, onko tässä kyseessä "taistelu raiskauskulttuuria ja patriarkaatia vastaan"?

Ei.

Kyseessä on yritys laajentaa raiskauskäsitettä siten, että sitä voidaan käyttää lyömäaseena ja kostotoimenpiteenä miehiä vastaan, ja siinä samalla vielä rumentaa raiskaustilastoja (kansainvälisen tutkimuksen mukaan peräti 1/3 raiskausilmoituksista on täysin perättömiä, myös Suomessa niihin on totuttu) jolloin feminismi voi oikeuttaa vihamielisen ja katkeran olemassaolonsa "koska kaikki miehet ovat potentiaalisia raiskaajia".

Patriarkaatia ei myöskään ole olemassa, vaan se on salaliittoteoria, sekä koodinimi jolla tarkoitetaan kollektiivisesti miehiä ("murskatkaa patriarkaatti"), ja se koskee myös laajennettuna kaikia jotka ovat feminatsien kanssa eri mieltä (vrt. natsit vs. juutalaiset, ja "rotupetturit").PS. Emmehän unohda, että raiskaustourette on vakava tila, ja siitä kärsivät on saatava asianmukaiseen hoitoon - levitä tietoisuutta!


2 kommenttia:

Äijä kirjoitti...

Njoo, onhan se tunnettu vanha tosiseikka, että kyseessä on aina raiskaus myöskin jos nainen tulee katumapäälle jälkikäteen ja haluaa ettei häntä syytetä kevytkenkäisyydestä...

Miehen elämä on elämää miinakentällä.

XeimA kirjoitti...

Juurikin niin. Naisella saisi olla vaan vapautta, mutta ei lainkaan vastuuta. Pakko saada syödä kakku, ja myös säilyttää kakku.

Ruotsissa tämä kyseinen "valkopesuraiskaus-syyte" on jo voimassa, ja kokolailla siihen perustui myös Assagnen raiskaus-syyte; bändärit kehuskelivat "valloituksellaan" ja äkkiä selvisikin että Julian oli survaissut kumpaistakin. Äkkiä "se vain tapahtui" muuttui "se käytti mua hyväkseen ja raiskasi"-aktiksi.