keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Uutiskatsaus - Näyttävä Paluu!

Ja koska otsikon luennan jälkeen en juuri nähnyt vastalauseita, niin tässä sitten tulisi, uutiskatsausta.

Nigeria: Restaurant Served Roasted Human Heads

Nigeriassa siis suljettiin ravintola, jonka erikoisuutena olivat paistetut ihmisen päät. 

Nyt, joku voisi sanoa tuosta jotain hyvin hyvin tuhmaa, mitä tulee maahanmuuttopolitiikkaan, ja ajatukseen siitä että tälläinen kulttuuri ei ihan taida istua tänne meille. 

Vaan koska sellainen olisi rasismusta ja sananvapaudellista oikeutta mielipiteeseen, on vain tokaistava että nyt näin ajankohtaisiin köyhien kyykytys-toimiin nähden, enää vain odotetaan että nämä hyväntekijät löytävät tämän uutisen, jolloin tiedossa on ihan uusia ideoita talouden, ja etenkin ravintolabisneksen elvyttämiseen.

"Köyhät, työttömät ja muut paskat.  Miltä kuulostaisi jos te saastat voisitte olla nostamassa Suomea lamasta? Teidän tarvitsee vain ilmoittautua näihin ravintoloihin. Mielellään yön yli riippuneina, ja työkkärin määräys kädessä." *paskaista naurua*.

"Jaa saammeko me vihdoinkin töitä vai? Siis ihanko oikeita töitä? Ei orjuutta ja yhdyskuntapalvelua rangaistuksena siitä, että on köyhä ja työtön!" Kysyy köyhä, silmäpusseineen ja stressistä vuosikymmeniä vanhetuneena. Hieman jopa sitä, tavanomaisen alistunutta ääntään, piristyneesti korottaen.

Johon vastaa elitistinen perseennuolija, moraaliton lobbari ja ihan yksinkertaisesti vain porvallinen rotta: "No älä nyt noin naiivi ole, oi ali-ihminen! Emmehän me nyt ennenkään ole pystyneet tarjoamaan teille töitä, tai edes orjan elämää. Vaan nyt meillä on jälleen uusi tapa hyödyntää teistä paskat pihalle, ilman että te edelleenkään saatte siitä mitään! Näin voimme jatkaa säästöjen ja voittojen takaamista eturyhmillemme, ja tietenkin antaa selvän kannan mitä me olemme mieltä kansan enemmistöstä, joka maksaa palkkamme verovaroistaan. Voimme myös sanoa hyvällä omallatunnolla, että näin jokainen osapuoli voittaa!"

Denmark bans kosher and halal slaughter as minister says ‘animal rights come before religion’

Halal-teurastus tulisi kieltää myös Suomessa, sillä sellaisella ylimääräisellä julmuudella eläimiä kohtaan ei ole mitään tilausta tai edes syytä olla täällä. (Se ei ole edes mitenkään välttämätön veren poistamisessa, vaan sen merkityksenä on olla vain brutaalina rituaalina.) Tosin, niin tuskin tapahtuu, sillä kuten aiemmin mainittua, eräs kollegani, Anu Palosaari, tässä juuri sai sakot "kiihottamisesta ja uskonrauhan rikkomisesta"

Naisen rikos oli tuoda julki mm.videoita joissa näytetään miten rauhan uskonto/sen edustajisto (uskonto määrää, uskovainen tottelee) kohtelee eläimiään (samoin hän oli suoraan kääntänyt erään imaamin sanat, jolloin ongelmana eivät olleet tuon mullahin lausunnot ja se mitä ne oikeuttavat, vaan se että ne tuotiin tiedettäviksi kaikelle kansalle - me emme elä oikeusvaltiossa). Se on suora, virallinen ja suomalainen kannanotto tähän kysymykseen: eläinten oikeudet ja suomalainen sananvapaus ovat kakkosena Islamin rinnalla. Ja se on pelottavaa jos jokin!

Syynä tälle massakontrollin eleelle on tietysti asettaa varoittava esimerkki. Sillä kehitys johon tähdätään, on nyt sellainen, että on jokaisen on mentävä samasssa katraassa, moniarvoisuuden teuraalle, ja joka kyseenalaistaa tätä päämäärä, saa se sen myös tuta. Sillä miten kävisi tämän huijauksn, jos kansa ei lähtisikään siihen hulluuteen mukaan? Tästä syystä totuutta ei saa sanoa, ja se korvataan virallisella totuudella. Esim. eläinkysymyksessä vihersuvakit voivat hurskastella eläinten oikeuksilla, ja ihmisoikeuksilla, samalla pedaten polkua taholle joka on modernin maailman suurin ihmis- ja eläintenoikeuksien vihollinen. "Eivät ne sellaista tee"- kuuluu valhe joka on pakko uskoa, tai itkeä ja uskoa. Mutta me tiedämme kyllä, että totuus on toisenlainen.

Ja tästä pääsemmekin vielä sopivasti tähän uutiseen:


Siispä, mitä voin enää sano? Jos siis toukokuussa alkaa pilttien siruttaminen, niin tämähän on kuin piste i:n päälle. Se piste, kun valta ei luota enää kansaan, vaikka asian pitäisi olla juuri päinvastoin!

Massakontrollin aseet ainakin ovat melko "hyvässä" terässä, se voidaan sanoa.

Ja ainiin, tämä vielä joka ehti mukaan juuri ennen kun "uutiset lähti painoon".

Ruohonen-Lernerin lausunto nuorista naisista tyrmistyttää: "Anteeksi MITÄ?!"

No anteeksi sitä vain, että jos nainen sanoo maskulistisen ja anti-feministisen lausunnon, jossa hän tukee eikä syrji nuoria miehiä, saa hän aikaan paskamyrskyn. Vaan annas jos hän olisi sanonut, että nuorten naisten suosiminen nuorten miesten sijasta on oikein hyvä. Silloin olisi pidetty bileet suvakkilassa.

Tämä taas johtuu siitä massakontrollin, feministisesti kalibroidusta aseesta, että toinen sukupuoli on tasa-arvoisempi kuin toinen; tällöin kaikki miesten sortaminen on oikein, ja naisille annetut etuoikeudet luonnollisesti "tasa-arvoa".

Pitää kuitenkin muistaa, että poikien ja tulevien miehien syrjäyttäminen, ellei jopa suoranainen syrjintä, alkaa jo peruskoulusta joka on keski-ikäisten feministinaisten määräyksin yhä enemmän suunniteltu olemaan tyttöjä varten. Se näkyy myös ylemmillä oppiasteilla. Hyvin näyttää feministinen "tyttöjen suosiminen hyödyttää myös poikia"-periaate taas toimineen.

Mitä siis Pirkko Ruohonen-Lerner nyt teki, oli että hän lunasti itsensä pois siitä naiskortin käytöstä johon syyllistyi, ja näin hyvitti moisen virheen. Hyvä niin. Voidaankin sanoa, ett nämä hieman hirtehiset ja huolestuttavat uutiset lopultakin saivat edes jokseenkin positiivisen lopetuksen.

Vaan, mitä muihin uutisiin tuli, niin lopetusbiisin suhteen voidaan vain mainita, että eipä olisi ensimmäinen kerta kun ahtaat ajat tuottaisivat kuolematonta, ellei jopa kantaaottavaa taidetta.

(Laitoin tähän tämän mainion akustisen coverin, protestilauluperinteen hengessä, vaan teille kovapäisimmille, alkuperäinen löytyy klikkaamalla tästä).

Life has no meaning, my feelings are numb
Faceless masses filed like gravestones


Funerary cities, flesh press factories
Corporate maggots feed on the carrion

Black clouds form to block out the sun
Millions are screaming, the dead are still living
This Earth has died yet no one has seen

Ei kommentteja: