tiistai 11. helmikuuta 2014

Suomen Armeijasta Nimimuutoksen Kautta "Joy Division" ("Tee työtä, jolla on tarkoitus")

Lukijat kertovat: "Harrastin armeijassa seksiä yli 30 miehen kanssa"


Suomen armeija on ajautunut tillaan, jonka vuoksi sen nimen voisi muuttaa kansainvälisesti ymmärrettäväksi "joy divisioniksi" (ilodivisioonaksi) - sillä jos aiemmin sanottiin, että sivarit laitetaan pyllistämään etulinjaan mekot päällä, joita he sitten vihollisen hyökätessä voivat nostaa, niin enää heidän ei tarvitse vaivautua. Tämä siksi, koska viimeisimmän tutkimuksen mukaan, maamme toivot ja puolustajat,  nämä urhoolliset naisrambot, ovat "kunnostautuneet" tavalla joka ei olisi edes normaalille sotamiehelle mahdollinen.

Lisättäkööt nyt tähän skandaaliin vielä erään minua innoittaneen, jo edesmenneen kirjailijan, lehtimiehen ja sotaveteraanin nimeltä Veikko Ennala todistus. Tämä mies kun sai sotakirjeenvaihtajana nimittäin sapiskaa siitä, että kirjoitti ihan liian synkkiä ja realistisia kuvauksia siitä mitä on sotiminen - asia, jonka jo jokunen saattoi tietääkin.

Mutta vähemmän tunnettu juttu olikin se, että hän kertoi muutoin suuressa arvossa pidettyjen lottiemme vähemmän mairittelevista ja kunniallisista teoista. Nimittäin, hieman kuten tämäkin armeijatutkimus osoittaa, niin naisten hypergamiaa ja rationalisointihamsterin kautta mankeloitua, "avuttoman ja ajautuvan", mutta teoistaan huolimatta "oikeasti siveellisen ja kiltin" ikuisen uhrin statuksensa hyväksikäyttöä tapahtuu, vieläpä siinä määrin että voimme sanoa ettei edes armeijan kaltainen ympäristö estä kullikarusellilla ratsastamista. Nimittäin mitä Ennala pääsi todistamaan, oli se kuinka myös lottamme kävivät päällystön astuttavina sodan aikana (jos yhtään lohduttaa, ei heidän jälkeläisensäkään ole siitä miksikään muuttuneet.) Tietenkin tälläisen kertominen yleisessä mediassa olisi ollut, lievästi sanoen, moraalia laskevaa sillä ei se järin reilulta tunnu että lotan oma (rivi)mies on ottamassa isänmaan nimissä luotia otsaansa, samalla kun lotta itse on ottamassa - käytääkseni inttilingoa - "lepoasennossa" hieman toisenlaista kutia päähän, mutta myös perseeseen (tuskinpa kukaan sanoo, että jokainen lotta niin teki, mutta ongelma onkin se, että ylipäänsä sitä tapahtui!).

Ja mitä sanoin ajautuvan uhristatuksen ja rationalisointihamsterin hyväksikäytöstä, niin sanottakoon vielä se, että aikoinaan itse Freud antoi vastaavasta hyvän esimerkin eräässä kirjassaan.

Tässä esimerkissä siis nainen oli haastanut väkisinmakaajansa oikeuteen, saaden tietysti korvauksia. Lähtiessään oikeudesta, nainen joutui ryöstöyrityksen kohteeksi, mutta kun ryöstäjä yritti kiskoa naiselta tämän käsilaukkua kädestä, nainen taisteli vastaan ja sai pidettyä laukkunsa.

Tuomarin kuultua tämän, hän perui tuomion, ja sanoi että tuo todisti ainoastaan sen, että jos nainen olisi pitänyt yhtä hyvin huolta kunniastaan, kuin rahoistaan, olisi hän säästynyt raiskaukselta.

Entä nykyisenä aikana kun simputukseen kiinnitetään suurikin huomio?

Ah, valituksia ei kuulu, mutta mässäilyä intti-irstailusta voimme kuitenkin lukea näiden naisrambojen toimesta iltapäivälehdistä.

Seuraavassa vielä oppikirjatapaus edellä kerrotusta - huomaa myös kaikki tunnetuimmat rationalisointihamsterin iskulauseet:

Ennen armeijaa olin melko hiljainen ja tunnollinen tavallinen tyttö pitkässä seurustelusuhteessa. Armeija muutti kaiken. Kaikki alkoi jo p-kaudella, kun olosuhteet ajoivat intiimiin tilanteeseen erään alikersantin kanssa. Koska seurustelin, tämä musersi minut, sillä en kuvitellut pettäväni armeijassa. Hiljalleen ajauduin eri miesten kanssa useammin seksiin mitä oudoimmissa paikoissa, joskus ehkä hieman vastoin tahtoanikin.
AUK:ssa aloin saada aika suoria ehdotuksia myös skappareilta. Sitten se tapahtui. Eräs skappari joka pystyi vaikuttamaan asemaani, kutsui huoneeseensa juttelemaan mitä tavoitteita minulla oli. Ei mennyt kauaa kun hän vain katseella kysyen tarttui minuun ja harrastimme seksiä hänen huoneessaan. Tilanne oli outo, sillä hän oli naimisissa ja paljon minua vanhempi. Aloin saada outoja katseita kasarmilla. Tämä oli muutamille muillekin tytöille kasarmin arkea.
Nyt siviilissä koen häpeää, enkä enää voi ajatella seurustelevani. Tapaan vielä satunnaisesti intissä tapaamiani miehiä yhden illan juttujen merkeissä. Harrastin seksiä palvelusaikanani yli 30 miehen kanssa, yhden kanssa vain kerrallaan tosin. Yleensä miehet olivat korkeammassa asemassa ja ehdottivat tätä itse, joskus aloite tuli minulta. Ehkä kerran tai pari koin, että minua pakotettiin, mutta toisaalta painostavat tilanteet armeijassa ajoivat joskus siihen. Ja koskaan näistä ei puhuttu. Se vain tapahtuu.
- Alikersantti-A

Mikä on tarinan opetus?

"Tee työtä, jolla on tarkoitus"!

(Ja kuten nyt huomaat, niin intti epäilemättä on naisille yhtä "raskas" kuin miehille, ainakin jos miehiksi lasketaan vain upseeriston miehet - zing! Toisaalta, voidaan sanoa, että jos jo nyt maamme maine huorahtavimpana maana on hyvin tiedossa ympäri maailmaa, niin mitä sitä nyt puolusutusvoimienkaan mainetta säilyttämään.)


Ei kommentteja: