keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Satu Hassi Näyttää Mallia

“Perussuomalaiset haluavat näyttää yhtä miesvaltaisilta kuin ovatkin”

Tuplastandardit - tuo klassinen, mutta välttämätön massakontrollin ase.

Näemmä sen eräs tärkeimpiä psykologisia liipasimia on projisointi.

Muistamme vielä miten Satu Hassi itse näytti osaavansa kaikki feministien klisheet, kuten naisviha-kortin käytön heti kun siihen vain tilaisuus tulee (eli, muut vihaavat häntä ja kaikkia maailman naisia, kun tämä keski-iän ylittänyt, hemmoteltu pikkutyttö, ei saa tahtoaan läpi) - mikä tietysti sopii hyvin tähän suhtautumiseen, on myös se feministeille ominainen totalitaristinen ja antidemokraattinen asenne, jossa demokratia toimii vain niin kauan kunnes "enemmistö on väärässä"

Satu Hassi pillastui äänestystappiosta – syytti enemmistöä naisvihaajiksi


Siispä on vain loogista nokkia Perussuomalaisia käytännössä siitä, että heillä henkilön valintaan ei vaikuta sukupuoli, vaan se mitä henkilö osaa.

Vihreillä sitä vastoin merkkinä tasa-arvosta, on seksismi, joka suosii naisia.

Emmehän unohda sitä klassista: “Eduskuntaryhmämme 14 jäsenestä 9 on naisia. Myös muun muassa kaikki ministerimme ja eduskuntaryhmämme puheenjohtaja ovat naisia. Voin hyvällä omallatunnolla sanoa, että nainen on puolueessamme erinomaisen tasa-arvoinen.”
- Heli Järvinen (vihr.)Muuten, duunarivalintaa pidän myös muutenkin poikkeuksellisen hyvänä. Sillä jos vihreät mädättävät puolueen gynosentrismillään, tekevät sitä myös punaiset kuten SDP ja Vasemmistoliitto

Tämä merkitsee sitten sitä, että mediasta voidaan seurata näiden mainittujen takinkääntäjä (aka. ensimmäisen rakkautensa unohtaneiden)-puolueiden kiukuttelua, sillä tämä tulos tulee lisäämään persujen kannatusta.


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Perussuomalaiset vaikuttavat työväenpuolueelta pelkästään sanoissa, eikä tekoja tunnu löytyvän. Immosen puheet lakko-oikeudesta ja Terhon työryhmän raportti eivät ainakaan työväenpuolueen kuvaa anna.

Hyvä blogi näin muuten feminismin mädänneisyydestä.