keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Naiset Pettävät Kaksi Kertaa Enemmän Kuin Miehet, Ja Heillä On Tuplasti Enemmän Pettämispartnereita!

Ja taaskaan ei tarvitse miettiä, että kumpi on se sikamaisempi sukupuoli.

Se, että onko aina ollut näin ja miehet ovat alkaneet pettämään, koska ovat huomanneet minkälaisia epäluotettavia ja ällöttäviä porttaja naiset ovat, vai että onko naiset nyt alkaneet pettämään - sillä modernin naisen narsistista hedonismia ei saa rajoittaa, koska moraali on misogyniaa ja patriarkaatin ase - en tiedä, eikä sillä ole oikeastaan edes väliä.

Mutta sen sanon, että tällä kunnostautumisella on kriittinen naistutkimus saatu taas pois talviteloiltaan, ja miehet entistä vastenmielisimmiksi ajatukselle että sitoutuisivat naiseen yhtä yötä pidemmälle. (Puhumattakaan kuluneen argumentintoivirheen/oikeutuksen: "no mut kun miehetkii!!11" entuudestaan suuremmasta irvokkuudesta).


Women beat men in the adultery stakes: Ladies who cheat have 2.3 secret lovers compared to 1.8 for the blokes


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Naisen seksuaalinen kyky on huomattavasti suurempi kuin miehen jo luonnostaan. Nainen kykenee parittelemaan vaikka koko päivän jos intoa riittää. Mies ei. Erotessanin tämä kävi varsin konkreettisesti ilmi. Ex- vaimoni työllisti minut ja maksoi palkan luonnollista väylää käyttäen (verottomasti). Itse joudin sitten nostamaan palkkaa aamulla, päivällä, illalla. Eli kun nainnen lähti koeajamaan uusia uros kokelaita hikoilin palkkani ja kun hän tuli takaisin vaikkapa keskellä päivää hikoilin taas palkkani. Naisella riitti aivan hyvin virtaa vaikka oli edellisen yön koeajanut kokelasta ja oli menossa ajamaan seuraavaa kokelasta. Ei minkäänlaisia vaikeuksia olla samanpäivan aikana neljän erimiehen pantavana ja koeajot hän suoritti perusteellisesti.

Itse asiassa on omituista, että nykyään hän tyytyy elämään tylsää elämää tasaisen tappavassa parisuhteessa, mutta luulen, että sosiaalinen status on naisille se juttu. Kytätään ja kadehditaan toisia naisia ja jos ollaan kadehdittuja, ollaan onnen huipulla.

XeimA kirjoitti...

No huh huh, en tiedä pitäisikö sanoa osanotot, vaiko onnittelut että väistit luodin mitä tulee exääsi (se kun menee niin, että nainen joka ei osaa pitää sinkkuna haarojaan kiinni, ei tee sitä myöskään varattuna - tällöin siitä voi nauttia oma mies, tai muutama muukin).

Lisäksi tuo mitä sanot naiset kyvystä, on totta minustakin, ainakin sikäli että miehellä se on varsin dynaaminen ja siihen vaikuttaa monikin asia (väsymys, stressi, laukeaminen jne) kun taas naisellehan tuo akti ei ole sen kummempaa kuin ottaa sitä vain vastaan - mikäpä heillä olisikaan siinä haasteena? Se että ne fyysisesti kestää sen?

Myös tuo teoria statuksesta lienee totta, ja sen voisi muotoilla niin että joko statuksen ylläpito ja/tai sen nokittaminen on naiselle seksiä tärkeämpää.

Esim. naisten puheenparsi "sä oot vaan kateellinen/katkera" osoittaa melko pinnallisen ajatusmaailman muista, ja heidän motiiveistansa. Tämä siksi, että kyse lienee pelkästä projisoinnista.