torstai 16. tammikuuta 2014

Guggenheim. Lastensairaala ja se Sylttytehdas (pidä verenpainelääkkeesi käden ulottuvilla kun luet tämän)

Syylliset tähän hulluuteen nimeltä Guggenheim, löytyvät yllätys, yllätys pääsääntöisesti Kokoomuksen ja Vihreiden riveistä. Mukana yksi RKP:n jäsen - tieto, mikä ei varsinaisesti myöskään ylitä uutiskynnystä:

Arkkitehtuurikilpailun ja tontin varaamisen puolesta äänestivät Juha Hakola (kok), Jasmin Hamid (vihr), Arja Karhuvaara (kok), Emma Kari (vihr), Lasse Männistö (kok.), Hannu Oskala (vihr), Erkki Perälä (vihr), Marcus Rantala (r), Tatu Rauhamäki (kok) ja Laura Rissanen (kok).

Vastaan äänestivät Jussi Halla-aho (ps), Osku Pajamäki (sd), Sirpa Puhakka (vas), Tarja Tenkula (sd) ja Pilvi Torsti (sd).

Ja kuten moni lukija tietää, niin Fundamentti on piessyt surutta, ja täysin aiheesta, pääsääntöisesti juuri näitä kahta puoluetta.

Helsinki varasi tontin Guggenheim-säätiölle


Vaan se ei jää toki tähän, sillä tämä uutinen tahtoo sanoa sitä, että tämän kaiken tukemiseen on jo ryhdytty verovaroin:

Vapaavuori: Guggenheim-kisalle tukea puurakentamisohjelmasta


Tämä ei ole ihme, sillä näillä kahdella manitulla puolueella, on kaikkein eniten yhteistä; nytkin porvallinen kerskakulutus ja vihreille ominainen tärkeily materialisoituu kyllä 100% tällä pytingillä.

On hauska nähdä, kuinka keskiluokkaiset city-hipit ja minkkiturkkirouvat ovat ihmettelemässä sitä kuuluisaa hatullista paskaa, jonka päällä pyörii hiljaksiin propelli. "Tämä on aitoa taidetta!"

Niin, ja ne "ruåtsalaiset?"

Puhallus niinkin jalolla motiivilla kuten lastensairaala on tietysti mauton, mutta istuu hyvin meidän suomalaiseen tyranniaan, jota hallitsee kansalle armottoman ylimielinen eliitti.

130 miljoonaa julkista rahaa - kiinteistö silti säätiölle


Mihin yksityistä rahaa tarvitaan?

- Kyllä se kapitalisti aina toisen kapitalistin selän pesee.

Mitä tämä tarkoittaa, on siis sitä, että RKP sai nyt sitten miljoonaatolkulla irtonaista rahaa, josta se muun mälläämisen ohessa - jos hyvin käy - voi antaa jotain sairaalallekin. Toisinsanoen, meidät huijattiin tukemaan täysin Suomelle ja suomalaisuudelle vierasta poliittista liikehdintää - ja kun me luulimme auttavamme omaa yhteiskuntaamme!

Eli, rahat menivät kahdelle RKP:n säätiöille (Kulturfonden & Brita Maria Renlunds) + että myös verovaroja ohjataan heidän käyttöönsä.

Todellakin, nämä säätiöt tekivät melko hyvän sijoituksen, ne antoivat 300 000 € ja saavat siitä nyt 160 €  takaisin!

Mikä parasta, koska näiden säätiöiden kirjanpito on salattua ja rahaliikenne vapaata, emme voi koskaan tietää mihin rahamme menevät.

Nyt, se mikä on siis tällä hetkellä tiedossa, on vain se, että 160 miljoonasta 80 miljoonaa tulee suoraan HUS:lta ja valtiolta, 30 miljoonaa euroa kerätään yrityksiltä ja yksityisiltä (nyt kasassa 20 miljoonaa). Loput 50 miljoonaa otetaan velkana.(Tummennetut kohdat tahtovat tarkoittaa sinua, ja minua).

Kun tämä sairaala lopulta on valmistunut, niin säätiöt voivat vaatia siitä juuri niin isoa vuokraa kun haluavat.

Mitä taas tuli kapitalistiin ja siihen miten se aina pesee toisen kapitalistin selän, niin mainittakoon vielä sen verran, että se taho joka taas omaa oikeudet tämän rahasammon sairaalan rakentamiseen Sweco PM Oy, joka taas on ruotsalaisen Sweco:n tytäryhtiö. Näin pidetään huolta, että rahaa saadaan hakattua taas kerran Suomen rajojen ulkopuolelle.  - Kyllä meinaan naurattaa, kun verojen nostoja sitten vielä oikeutetaan esim. uudella sairaalalla!Siitä pitää antaa pisteet, että tämä anti-suomalainen mafia kyllä tuli nyt nokittaneeksi jopa Guggenheiminkin. (kuulostaa muuten ihan joltain "ankkalinnaparodialta") mitä tulee kansan höplästä vetämiseen!

Lue myös tämä:

Mihin katosi luokaton Suomi? 

No mihinköhän olisi mahtanut kadota?!

Ei kommentteja: