maanantai 9. joulukuuta 2013

Älkääkä Unohtako Näitä "Kiakkovieraita"


 Tässä alkuperäinen linkki.

Tässä taas kerran, nämä "suvaitsevaiset, pasifistiset ja miehisestä sorrosta kärsivät feministit", osoittavat, miten jälleen kerran hedelmistään se puu tunnetaan; nyt asettelemalla rukoilevien, ja vastarintaa tekemättömien miesten kauloille hirttosilmukoita, sylkien heidän kasvoilleen ja jopa lyöden heitä.

Miksi?

Esim. siksi, että nämä miehet vastustivat kirkon vandalisoimista, mikä taas johtui siitä että nämä itsekkäät tyrannit, eli feministit, jotka kannattavat mm. naisen oikeutta syntymättömän lapsen tappamiseen, kokivat että tästä syystä sen töhriminen ja paavin kuvan polttaminen ovat "ainoat sivistyneen ihmisen keinot toimia oikein tässä tilanteessa". (Ja tässä kuviossa katolilainen kirkkohan siis vastusti aborttia. Todellakin, kyseessä on ihmisoikeuskysymys; feministit haluavat ulottaa naisen oikeuden omaan kehoonsa koskemaan myös tämän syntymätöntä lasta, mikä ei voi olla oikein - päinvastoin, joka aiheuttaa lapsen syntymisen vaikka vammaisena, tulisi joutua siitä edesvastuuseen koska myös sikiö on ihminen).

Tähän ei juuri tarvitse lisätä enää mitään.

Etenkin kun me voimme samaistua niin hyvin tähän Argentiinan tilanteeseen, sillä me näimme hyökkäyksen mitä korkeimpia arvoja vastaan juuri omana itsenäisyyspäivänämme.

Fr. Rómulo Camporan sanoin: "Miten he voisivat kunnioittaa rakennuksia, kun he eivät pysty kunnioittamaan edes elämää".

Vaan pienenä pohdintana onkin taas jännä huomata, että jos koko naurettava salaliittoteoria patriarkaatista oli vain omaa peniskateuden (huomatkaa näiden feministien pakkomielteinen ja raivokas kiinnostus näiden miesten haarovälejä kohtaan!) ja vallanhimon jäytämään silmitöntä katkeruutta ja vihaa projisoituna, niin ilmeisesti myöskin ns. kiakkovieraiden vastaava viha linnanjuhlia vastaan, aivan kuten "vasemmistohippien ja muiden ihanien suvaitsevaisten" jankkaama äärioikeiston vastustaminen ei olekaan muuta kuin projisaatiota sekin?

Viherpunaiset aktivistinarsistit tuntuvat yhä enemmän vakuuttavan minut siitä, että he eivät ole muuta kuin se joukko joka on nyt katkeroituneena siitä, kun eivät päässeetkään syntymään kultalusikka suussa, ja toimimaan maailman tyranneina legimentin vallan kautta, kuten eliittiin kuuluminen antaisi mahdollisuuden. Ehkä tästä syystä myös ne takinkäännöt, ensimmäisen rakkauden unohtamiset ynnä muut myönnytykset porvarihallituksenkin kanssa alkavat tapahtua heti hallitukseen ja eliittiin pääsyn myötä? (Tietysti maailmassa on myös paljon oikeistolaista pahaa, siitä ei epäilystäkään, ja samoin myös jotkut vasemmiston pointit ovat hyviä, mutta nyt ei ole kyse siitä).

Allekirjoittanut ei kannata äärioikeistoa, mutta minkä hän ja muut kaiken tämän pohjalta nyt näkee, on sen että niiden viholliseksi ilmoittauneet tahot, eivät enää käytännössä eroa oikein mitenkään siitä itse. Ainakaan mitä tulee vihaan ja toimintatapohin.

Samoin, mikään määrä kriittistä naistutkimusta tuskin koskaan pystyy näyttämään naisten pimeää puolta niin hyvin maailmalle, kuin näiden paskahirviöiden teot - feminismi on ensisijaisesti anti-mies-liike, mutta kuten näkyy, niin se on kannattajiensa kautta myös kaikkein naisvastaisin (ellei jopa ihmisvastaisin) liike. Sillä eikö tämän pohjalta, sen voisi tulkita esimerkillään osoittavan, ettei naiselta voi tämän luonnollisessa ja vapaassa tilassa odottaa mitään hyvää, jolloin vain "patriarkaati" saa naisen muistuttamaan ihmistä käyttäytymisessä ja sosiaalisissa suhteissaan (jos minkäänlaista patriarkaatia on voitu sanoa olevan olemassa, on se syntynyt naisten, ei miesten syystä; juuri tälläinen lisää ymmärrystä sille, miksi esim. Islam pistää naiset ojennukseen, ja pitää ne siinä, julistaen että Helvetissä on enemmän naisia kuin miehiä)?

Edelleenkään feminismi ei ole tehnyt naisesta miestä parempaa, vaan pahemman. Tässäkin tapauksessa se on tehnyt hyvin selväksi, kumpi on se sukupuoli joka pystyy silmittömään pahaan, jopa silloin kun kyseessä on joku joka ei edes puolustaudu (tai kykene siihen, sillä juuri nainen on se, jonka kautta lapsi todennäköisimmin kuolee perheessä).


Vielä lopuksi pari mielenkiintoista pointtia.

- Argentiinan poliisi sanoi, ettei se voi tehdä mitään sillä nämä terroristit olivat naisia?! Tämä synkkä ironia melkein naurataisi, jos se ei olisi suorastaan kylmäävä kuvaus siitä miten alhaalle ollaan jo vajottu. Etenkin feministien kohdalla tulisi toteuttaa tasa-arvon nimissä sitä, että jos he päättävät käyttäytyä kuten miehet, tulee heitä myöskin kohdella kuten miehiä.
- Tämä tapahtui 2.12.2013, mutta miten moni media on edes antanut ilmauksia jostain näin törkeästä tapahtumasta?  Kiakkovieraista olikin hieman hankalampi olla vaiti.

Miksi?

Varmaankin samasta syystä, kun nainen joka jäi tuomituksi alaikäisen hyväksikäytöstä, sai lähes 350 000 $ korvauksen siitä, että joku anonyymi oli sanonut häntä internetissä huoraksi. 

Feministinen yhteiskunta tekee kaikkensa jotta naisella ei olisi kunniaa, mutta samalla takaa että kunniatonkin nainen saa vaatia kunniallisen naisen kohtelua.

Nämä ovat niitä massakontrollin aseita, joista eräs tärkein on tuplastandardit (miettikää vain jos näissä uutisissa olisi ollut aggressoijan paikalla mies, ja jälleen avuttomana, enkelimäisen eteerisenä uhrina nainen?).

Ei kommentteja: