lauantai 2. marraskuuta 2013

Viikonloppukevennys: Samaan Aikaan Ruåtsissa

Ruotsalainen suvaitsemispakko – kaksinaismoralismin huippuNyt, vaikka kuvassa kyse onkin ronkista huumorista, voidaan kuitenkin sanoa että joskus vitsit perustuvat tosiasioihin.

Mikä se tässä on pointtina, on suvakkilaisuuden polttoaine ja suvaitsevaisuuden valhe.

Jos olet suvaitsevainen, pitää sinun suvaita silloin kaikkea - myös heitä jotka ovat eri mieltä kanssasi.

Mutta mehän tiedämme että juuri näin suvaitsevainen ei toimi. Eikä hänellä ole aikomustakaan muuttaa sitä käytäntöä.

Miksi?

Kuten linkistä voimme saada selville, ei kyseessä ole mikään suvaitsevaisuus vaan käytännössä esim. homosaatiokysymyksessä uskonnonvapaus (eräs suvaitsevaisuuden funktio on se, tai pitäisi olla, että jokaisella on vapaus uskontoon ja vakaumukseensa MUTTA siihen kuuluukin "mutta") päättyy siihen jos se on homouden edistämisen suvaitsemisen agendan vastaista. Mutta koska suvakit ovat suvakkeja, he tietysti kasaavat näitä ristiriitaisia aineksia siitä huolimatta yhteiskuntaan, sillä johdonmukaisuushan meinaisi sitä, että heidän luomat kulissit tulisivat ryskyen alas, ja se minkä kaikki tietää olisi nyt myönnetty.

Miten taas tämä kaikki liittyy kuvan aiheena olevaan feminismin saudi-arabiaan, eli Ruotsiin, niin siellä kantakansanosaa alistetaan ja massakontrolloidaan - kuten se tuossa kuvassa enemmän tai vähemmän sofistikoituneesti osoitetaan - tilaan jossa suvaitsevaisuutta otetaan vastaan "vapisevin polvin" edestä ja takaa. Ja kuten Hieronymous Boschin maalauksia muistuttava groteski symboliikka osoittaa, eturyhmät ovat ne jotka siitä saavat nauttia - normaali ruotsalainen börje svensson ei kuulu tähän ryhmään, vaan hänen tulee olla feministien puudeli, eli maitoritari jolle mikään tuplastandardiin alistuminen, nöyryytys tai muu alistuksen akti ei ole muuta kuin uskollisuuden (velvollisuuden) osoitus sortajaansa kohtaan. Tukholman syndrooma 2013.

Moniarvoisuus on pienten vähemmistöryhmien jalustalle nostamista, ja heidän etuoikeuksien ajamista - ei tasa-arvon teko, eikä suvaisuutta tai mitään muutakaan millä sitä myydään.

Loppusanana: Suvaitsevaisuus? Kiitos ei!
Edit: Jos tuossa kuvassa oli jotain keventävää, niin tämä lisäys joka tuli 3.11-4.11 rupeaakin olemaan kaukana kevennyksestä, mutta sopii hyvin aiheeseen jossa tämä Ruotsin täysin käsistä karannut maahanmuuttokysymys on tuottanut taas kerran uusia uhreja kantaväestön joukosta. Sen voidaan sanoa tapauksen joka on viharikollisuutta ruotsalaisia itseään kohtaan. Mitä taas kerran Suomen media ei kertonut, oli se, että kyseessä oli - arvaatte varmaan kuka.


Raaka kaksoismurha Ruotsissa - teinipoika ja nainen surmattiin kadulle

Ei kommentteja: