keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Keskiviikkoinen Kevennys "Huumori on Patriarkaatin Ase"

Koska edelleenkin marraskuun hirmuinen synkeys ja alati kylmenevä ilmanala saa meidät jokaisen taas ihmettelemään, että mitä ihmettä esi-isämme mahtoivat ajatella tänne asettuessaan, on meillä kuitenkin pienenä lohtuna Fundamentin blogi, ja siinä aika ajoin siellä ilmestyvä (aihepiiriin liittyvä) kevennys.

Ja kuten moni lojaalilukija tietää, niin tämä on blogi jossa olemme myös tutustuneet pähkähullujen ystäviemme, eli feministien toinen toistaan käsittämättömimpiään tempauksiin, jotka oikeasti naurattaisivat jos ne eivät itkettäisi - asia mikä johtuu kokolailla siitä, että me joudumme elämään samassa yhteiskunnassa näiden kaistapäisten fuurioiden kanssa.  - Yhteiskunnassa joka on suunnilleen yhtä pillunpiiskaama, kuin feminismin lobotoima ja kastroima maitoritarikunnan rivijäsen, joka tulisi jokaista vääriajattelijaa vastaan peitsi pystyssä, jos se ei loukkaisi niin pahasti feministien tunteita (fallos-symboli you know).

"Miehenä voin sanoa, että feministien mielistely on todella palkitsevaa puuhaa. Aivan kuten feminismi on hyväksi molemmille sukupuolille. " - Mangina awardin voittaja

Liittyen tähän ilmiöön, on olemassa tapahtuma nimeltä cosplay, josta yhden aiemman jutun ohessa oli myös maininta Fundamentissa (sellainen on jo rantautunut Suomeenkin). Lyhyenä synopsiksena mainittakoon, että siinä joukko feminismitartunnan saaneita huomiohuoria loukkaantuivat ko. tapahtumassa saamastaan huomiosta, ja osoittivat samalla toteen sen naisellisen tuplastandardin jossa mottona on: "on ok katsoa minua jos olet minusta seksikäs, ja osaat lukea ajatuksiani tietääkseni sen, muut älköön uskaltako". (Tätä sitten vielä säestää "you go girl"-sisarten vinkuminen "vaikka sillä näkyy 3/4 sen mahtavista tisseistä, sä et saa huomata niitä vaan sun pitää olla kiinnostunut sen saavutuksista" - mutta se on kokonaan eri stoori).

Me kaikki tiedämme että sellainen on naurettavaa paskaa, ja vain yksi osoitus feministisestä "naisten ylivalta on tasa-arvoa"-pyrkimyksistä jotka  ovat röyhkeydessään yhä ilmeisimpiä.Nyt kuitenkin haasteeseen on vastattu tässä seuraavassa hulvattomassa videossa, joka saa hetkeksi unohtamaan tuskaisan elon marraskuisessa, feministisessä yhteiskunnassa.

Mikä kuitenkin on tässä videossa nerokasta, on se, että se mitä parhaimmalla tavalla erottaa jyvät akanoista, mitä tulee niihin naisiin ja miehiin jotka ovat vapaita ed.mainitusta feminismitartunnasta - elleivät jopa immuuneja sille.
PS. Tämä video on saanut feministit taas kerran primitiivireaktioiden partaalle (ihan kuten jo alkuperäinen cosplay-jupakka). On aika surkuhupaisaa että he reagoivat videoon tavoilla, jotka oikeastaan on videossa itsessään jo tyrmätty naurettavaksi. Taustalla kuitenkin on hyvin olennainen opetus: Totuus on valheessa elävien pahin myrkky, joten ei ihme että reaktiot tulevat yli. Taustalla on naisten ja etenkin femakkojen yleinen tarve kontrolloida miehen seksuaalisuuta, jolloin pahin mahdollinen teko on että mies pitää viehättäviä naisia viehättävinä. Pahintahan olisi, jos hyvä sisko-kartelli pettäisi, ja joku alemmille siskoille varattu mies pääsisikin murtautumaan ulos matrixista, joko haluamansa naisen kanssa tai ilman (molemmat vaihtoehdot järkyttävät feministien mielenrauhaa).
"Armoton kohtalo on järjestänyt niin, että tätä viimeistä ryhmää, köyhimpiä miehiä, kaiken lisäksi käyttävät hyväkseen kaikkein vähiten viehättävät naiset. Sillä koska naiset edellyttävät mieheltä aina vain rahaa ja miehet naiselta vain ulkonäköä, paremmin ansaitsevat miehet sieppaavat aina haluttavimmat naiset". - Ester Vilar

Ei kommentteja: