torstai 14. marraskuuta 2013

Kateelliset Kapitalistit Tarvitsevat Vähemmistöoikeudet *huokaus*

Ei voi vaatia kauhallista, jos on annettu kultalusikalla.
- XeimA
Nyt tovi on kulunut siitä päivästä jolloin julkaistiin verotiedot, päivästä jota voidaan sanoa kateuden ja juoruilun eräänlaiseksi vuosipäiväksi. Tähän kun vielä lisätään viime viikkojen "köyhät vs. rikkaat"-vastakkainasettelu, joka on tapahtunut tyyliin; "loukkaantuneet suuret, hyökkäävät niiden pienten kimppuun, joiden huonoista oloista itse ovat vastuussa". Niin johan saatiin taas mylly pystyyn.

Mainittakoon kuitenkin ensikättelyssä, että Fundamentti ei muuten pidä perivasemmistolaiseen tapaan rikkautta rikoksena, vaan ongelma on köyhyys, mikä sekään ei ole rikos; toisin kuin eräät kokoomuslapsukaiset, pyllyt kipeinä, bloggaavat ja muutenkin propagoivat, kuten edellä vihjasin. (Sitten vielä ihmetellään, miksi maailmassa on asiat vituroillaan. Raha on valtaa, ja niistä molempia on tälläisillä "nobel-palkintoehdokkailla", jollaisia ajatusmaailmaltaan nämä "pikku-herodekset" edustavat. On vaikea sanoa, onko henkilön otsalohko kehittynyt sitten 6 ikävuoden, jos todella "arvomaailma" on "vain vahvimmat saavat selviytyä"-ideologiaa, yhdistettynä uskomukseen siitä että elämme tarunhohtoisessa maailmassa, jossa menestys on niin helppoa saavuttaa, ellei jopa syntymälahja, että köyhät ihan kiusallaan heittää sen kaiken pois - vain jotta rikkaat ja ahneet joutuisivat maksamaan veroja. Oikeasti, tuollainen paatos on niin varhaiskolköötlukua kuin vain voi olla. Kuitenkin näiden pentujen emopuolue (verovaroilla rahoitettuine politiikkoineen) on tehnyt kaikkensa että rikkaat rikastuu, samalla he ja heidän eturyhmät ovat olleet vastuussa tuhansien joutumisesta työttömäksi. Sitten nämä junnut parkuvat perässä vielä työttömistä, heistä, jotka on saaneet kenkää koska porvari ei pärjää jos joutuu maksamaan voitonluojilleen palkkaa. Onhan paljon parempi antaa jokaiselle kenkää, ja ottaa sama porukka takaiaisn orjatyövoimaksi, jolla ei ole minkäänlaisia työvoimalle kuuluvia oikeuksia. Niin maailma pelastuu, kapitalistin maailma se on.)

Mikä tosin hieman yllätti, tässä aiheessa mitä tulee verotietoihin, oli  jupakasta syntynyt mielensäpahoittaminen, joka ei tosin tällä kertaa lainkaan koskenut niitä tavallisia mattimeikäläisiä, jotka katselevat epäluuloisina mitä on elää tuloerojen maassa.

Ei!

Vaan suomalainen kateus on kyllä siitä hämmästyttävä ilmiö, että jos sitä käytetään mm. hajota ja hallitse-strategian polttoaineena, niin pystyy siihen myös rikkaatkin.

Älämölötys oli tiivistäen seuraava:

"Eivätkö ne perkeleen köyhät tajua miten vaikeaa on olla rikas ja tulla hyvin toimeen?"

Ilmeisesti eivät. Heillä menee kaikki energia toimeentulemiseen.

Köyhä saa rahaa veroista, rikas saa tietysti myös omia helpotuksiaan verotuksen saralta (meillä on mm. suojeltu sellaisiakin trojalaisia robin hoodeja verotukselta, jotka edesauttavat firmojemme saattamista ulkomaalaisomistukseen), mutta tämän lisäksi rikas pörssikeinottelija/omistajajäsen saa myös osinkoja, ja näin ollen rahalla saavuttamalla omistajuudella (ja lisärahalla) hän voi myös järkätä kenkää kokonaiselle tehtaalliselle työläisiä - ensiksi tietysti annettuaan näiden maksimoida voitot. Tämä rikkaiden sosiaaliturva ei ole ainoa heidän sosiaaliturvansa muoto, sillä nyt kun meillä on Kokoomus enkelimäisine hyväntekijöineen päätöksiä tekemässä, voi valtiomme olla avuksi myös muiden maiden rikkaille. Mutta senhän te jo tiesittekin. (Kiitos sen järjestelyn, saadaan täällä kehitellä mm. uusia veroja, mikä on lähes koomista kun miettii sitä oikeistolaista hegemoniaa, missä he ovat elementissään kuin porsas kuralammikossa. Ai että miten naurattaa!)

Euroopan Tatut vs. pummiksi Tatu(oidut)Eräs suurin kapitalistin harhautus onkin, että esim. työtön eläisi muiden rahoilla, kun se on kapitalisti joka vie kaiken voiton ja vallan mitä syntyy työvoiman tuomasta lisäarvosta ja työstä. Tämä taas johtuu siitä, että tuotantovälineet on kapitalistin hallussa. Varsinainen tekijäluokka pitäisi taas heidän sairaan filosofian mukaan jättää ilman minkäänlaisia ansiota ja tukea. Tästä syystä esim. sosiaalietuuksia ei haluta maksaa, vaikka ne ovat perusoikeus ja ne kuuluvat jokaiselle joka niitä tarvitsee (niitä tarvitsee jokainen jolla ei ole rahaa ja työtä, sillä kapitalistisessa yhteiskunnassa suljet itsesi yhteiskunnan ulkopuolelle ilman rahaa - kapitalisti tietää, että työt voi vielä tehdä joku muu, mutta rahaa tarvitsee jokainen). Sosiaalietuudet, työttömyysturva ynnä muut ovat työläaisluokan lahja ja vakuutus itselleen. Se on symbolina heidän autonomiastaan, ja siksi tämä halutaan tuhota, jotta paluu orjuuteen ja riippuvuus-suhteen maksimoimiseen tapahtuisi.

Miljardööri: Rikastuin muiden työllä ja tunnen syyllisyyttä

Entä rikkaiden kateellisuus josta piti olla puhe?

Minä vain sanon, että suhteellisuudentajuahan tuohon vaikerointiin ei saa mitenkään.

Luulisin että se ei haittaa juurikaan niitä kalliilla autoillaan hyviltä asuinsijaltaan pörtsäilevien rikkaiden lähipiiriä niin järin paljon yllätä, kun hänen verotietonsa vain kertovat sen minkä jokainen voi aavistaa.

Mutta sitten soppajonon ja sossun päätösten armoilla ponnistelevan perheen ilmiantaminen tietystikään ei olisi pahitteeksi? Jospa he ovat juuri välttäneet lapsensa koulukiusatuksi tulemisen, esim. kohtalaisen siisteillä vaatteilla, niin nyt ei enää tarvitse heidänkään hävetä ja peitellä, kun jokaiselle tulisi selväksi että "loisimalla nuokin kirpputorille käytetyt rahat on saatu".

Se on se ikiwanha suomalainen perinne, lainatakseni itseänsä Väinö Linnaa:

“Kunta auttoi heitä. Tosin niin vähän, ettei siitä ollut muuta hyöytyä, kuin että eräs tuon perheen lapsijoukoista oppi jo silloin tuntemaan ihmisluonnetta. Opetusmenetelmä oli äärettömän tehokas, sillä se jätti hänen mieleensä jotakin, joka unohtuu vasta sitten kun hän humahtaa siihen olotilaan, jossa ei muisteta mitään. Mutta siihen asti säilyy hänen mielessään kuva irvistelevistä koululaiskasvoista, joiden nenästä suuhun juoksevan räkävirran vaiheilta on juuri kuulunut huuto: Kunnanvaivainen.” 

“He olivat kaksi täysin suomalaista ihmistä. Heidän luonteensa ilmensi kaikkia niitä piirteitä, jotka Kiven maalaamina on asetettu suomalaisen perusluonteen jalustaksi. Kateita, ahneita, hyväntahtoisia ja samalla äärettömän itsetärkeitä.”
Mutta hei, eiköhän tämä meidän vähemmistötyrannia pian saada huippuunsa, jolloin rikkaatkin voivat lukeutua ihan reilusti vähemmistöksi.

Sen luulisi sopivan paremmin kuin hyvin, sillä (rikkain) 1% omistaa 46% maailman kaikesta varallisuudesta, ja vastaavasti 10% omistaa lähes 90% kaikesta. 

Ja jos tämä kapitalismille tyypillinen ominaisuus eli kriisi, eli lama, vielä jatkuu ja syvenee, yhä harvempi nukkuu suloisessa keskiluokassa (se katoaa hiljaksiin), ja tällöin alkaa taistelu selviytymisestä. Silloin puhutaan kansainvälisen tason luokkasodasta, ja kansallisella tasolla sisällissodasta.

Kapitalismin toinen ominainen piirre, eli pääoman keskittyminen, ei tule muuten myöskään loppumaan koskaan, ei niin kauan kun kapitalismi on kapitalismia - talousjärjestelmän kehitysvaihe jota eliitti pitää yllä väkisin.

Seuraavassa näemme kehityksen kapitalismin mukaan - tällöin myöskin se myytti murtuu säälimättä, jonka mukaan "kun te kohtelette kapitalistia hyvin, hän jää maahan ja jakaa autuutta teille" - kun taas oikeasti keskittyvään voittoon ja sen maksimointiin perustuva, täysin arvovapaa systeemi käyttää luonnolleen ominaisella tavalla hyväkseen myös teknologian kehitystä.

Ihan tiedoksi, tämä on tiedossa jo seuraavan 20 vuoden sisällä.

Tämä on suurin muutos työelämässä sitten teollisen vallankumouksen.
- Petri Rouvinen

Lähes puolet työpaikoista on vaarassa kadota


Tulevaisuuden ammatit: Näillä taidoilla riittää kysyntää Suomessa

Kansallisesti suurin ryhmä on kantakansalaisista koostuva työväki, jonka sisällä on vaihtoja aina reservistä aktiivitilaan. Unohtamatta tietenkään schubakilaisittain "heikompaa ainesta" - sitä, jota ei voida käyttää voittojen kartuttamiseen, sillä se voi olla jo syntymästään asti ainesta jonka olemassaolon merkitys ei kerta kaikkiaan valkene nuorelle kokoomuslaiselle, tai ahneelle kapitalistille.

Tehdäänpä pieni tilannetarkistus, ja katsotaan mihin on tultu.

Työttömiä 12 000 viime vuotta enemmän


Kun keskiluokka petettiin
Jep, eli jotkut porskuttaa ja jotkut taas ei. Marx sanoi että kapitalistin ja orjaherran erona on se, että ensiksi mainittu ei lopulta enää pysty tarjoamaan orjalleen edes orjan elämää. Kyllä meinaan naurattaa, sen verran nasevasti oli sanottu!

Mutta samaan aikaan myös vallitsevan vähemmistön maailmassa tapahtuu kummia!

Nyt se on tutkittu: Maailman köyhyyden voisi lopettaa 100 rikkaimman ihmisen tuloilla... 4 kertaa

"Rikkaimman prosentin tulot ovat kasvaneet 60 prosenttia 20 viime vuoden aikana, ja finanssikriisi on pikemmin nopeuttanut kuin hidastanut prosessia", Oxfam sanoo uudessa raportissa. 

Rikkaimman 0,01 prosentin tulot ovat kasvaneet vielä nopeammin.
Oxfam sanoo, että äärimmäinen rikkaus on epäeettistä, taloudellisesti tehotonta, poliittisesti korruptoivaa, yhteiskunnallisesti jakavaa ja tuhoisaa ympäristölle.


"Emme voi enää teeskennellä, että vaurauden luominen harvoille hyödyttää väistämättä monia - liian usein päinvastainen on totta", sanoo Oxfamin pääjohtaja Jeremy Hobbs.
Kauppaneuvos Tuurakin tykkää!


Että ei ihme jos vähän rupeaa kuumottamaan!

Kuten jo sanottua: Se sama ryhmä joka ei pysty tarjoamaan työtä ryhmälle, jota syyllistää siitä että nämä ovat työttömiä, on se jonka oma perse senkus kasvaa.Ei ihme jos tämän epäsuhdan tuleminen jokaisen tietoon rupeaa hieman raa-vituttamaan kuontaloa.

Ja jos aikana kun tapahtui kapitalismin nousu, ja porvarillisen yhteiskunta luokan läpimurto, ei enää näillä "hei me ollaan jokaisen yrittäjän asialla, sillä olemme niitä itsekin" ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa.

Täydellinen Järjestelmä laskee myös tähän edellä mainittuun kansallisen enemmistön valtaryhmään myös yksityisyrittäjät - he joiden yrityksiä on maassamme sentään valtaosa yrityksistä. Heidät on vietelty massakontrollin asein uskomaan, että todella kuuluvat kapitalismin kermaan. Eivät he kuulu, he ovat hyödyllisiä idiootteja joilla voi olla vielä normaalia vakituistettua työläistä heikommin asiat!

Sisukkaalle yrittäjälle, joka on ITSE painanut töitä niska limassa tekemättä eroa arjen ja pyhän välille, pitäisi kai suoda helpotus vero-ikeeseen mutta häntä sitä vastoin kusetetaankin. Mutta kun myy perimänsä fabriikin ja panee liivehinsä kauppavoittoa satoja miljoonia, se puolestaan on pyhää ja koskematonta. Menetelmää nimitetään demokratiaksi.  - Veikko Ennala

Ei kommentteja: