tiistai 19. marraskuuta 2013

HYVÄÄ MIESTENPÄIVÄÄ!

Piti kirjoittaa otsikko oikein isolla, sillä tämähän on taas niitä päiviä jotka on yritetty vaieta kuoliaaksi. Ei sillä, että näkisit hirveämmin mainoksia jotka kävisivät miestenpäiväiseksi vastineeksi esim. mainoksista joissa on viitauksia naisten vastaavaan päivään. Kapitalismi nimittäin toimii naisen iloksi, yleensä vielä miehen kustannuksella.

Huomaa että kuka tarvitsee päivää itselleen, kun esim. twitterissä toisaalta oli asiallisia miestenpäivän toivotuksia, mutta siellä oli myöskin anti-toivotuksia, jossa katkerat ämmät muistitvat muistuttaa että käymäläpäivä ja miestenpäivä on samana päivänä. Liittyen siihen, törmäsin myös sellaiseen miesvihamieliseen lausuntoon, joka yllättäen myös oli naisen antama, että miehellä ja vessalla on se yhteys että ne ovat joko varattuja tai täynnä paskaa (anglismi, joka alkuperäisellä kielellä toimisi sanaleikkinä).

Sitten vielä ihmetellään että mihin sitä miestenpäivää tarvitaan?

Jos peniskateus on saanut aikaan jo kokonaisen liikkeen (feminismi), niin ei se miestenpäiväkään kovin hyvin toimi jokaisen naisen kohdalla (kuvat saa isommaksi klikkaamalla):

Suomessa
Maailmalla


Entäs sitten tämä vessavertaus?

Minä  kysyn: Kuka on se joka tuon ko. vessan sitten varaa ja kuka sen myös paskoo tukkoon?

No, se on nainen itse!

Samoin jokainen voi koittaa miten kauan hän voi tulla toimeen ilman vessaa; se on se sama aika, minkä nainen ylipäänsä pystyy tulemaan toimeen ilman miestä. 

Nyt, vielä tähän lopuksi minun piti laittaa miestenpäivän kunniaksi lista miehisistä saavutuksista.

Tajusin, että se olisi ollut aikamoinen lista, sillä jos nyt palaamme anglismeihin, niin todellisena viiden pisteen vihjeenä voidaan pitää englannin historiaa tarkoittavaa sanaa: history - His Story.

Jolle on myös feministinen vastine:Muuten taas voin neuvoa, että nyt kun menet ulos tai vaikka et menisikään, ja katselet ympärillesi, niin on aika turvallista sanoa että on se mitä näet miehen suunnittelemaa, ostamaa, myymää, rakentamaa yms. Joten tämä on päivä joka on ansaittu todella monella tasolla.
PS. Twitteriin pitää vielä palata, koska sieltä annan kunniamaininnnan Tuomas Ensbuskeen osuvalle twiitille:  
"Naiset ovat hakeneet mahtailevia, riskejä ottavia, tappelevia urpoja. Miehet taas empaattisia ja uhrautuvia hoivaajia."

Onhan se kyllä aika jännän äärellä olemista, kun pistetään rinnakkain naisten itsemainostus empaattisena sukupuolena toimimisesta, ja puheet siitä, miten maailma olisi sodaton jos se olisi naisten lauhkean, ja draamaa vihaavan luonteen hallinnoima, kun kuitenkin itse pidetään huolta että kaikkein pahimpien apinamiesten primitiiviset geenit jatkavat eloaan tällä planeetalla. Asia mikä sisältää pointin siitä, että naiset sanoillaan tuomitsevat käytöksen, jonka kuitenkin teoillaan (seksi) palkitsevat.

Ei kommentteja: