tiistai 1. lokakuuta 2013

Vahva Moderni Nainen Nimeltä Sofia Ruusila ja Kyttäämisen Paradoksi

Sofia Ruusila-Nousiainen on mielenkiintoinen esimerkkitapaus. Ei sillä, että viimeisimmän perusteella nainen lienee saanut kyllä äitinsä hyvän ulkomuodon, mutta hänen isillä taisi olla sen verran paha kusihätä häntä laittaessa alulle, että lorahtipa mukaan tippa kustakin? Jolloin tämä sivutuote sitten taisi jäädä ajelehtimaan naispolon pieneen, ja pinnallisuudella täytettyyn päähän? Tiedä häntä, mutta tämä temppu oli kyllä aika ilmeinen.

Nainen rikkoo kirjoittamatonta "don't be a cunt"-sääntöä - ja sitä rikottuaan suhtautuu häpeälliseen tekoonsa avoimen ylimielisesti, eli naureskellen ja vähätellen - se on aina uhrin vika, kun narsistinen kiusaaja tulee "väärinymmärretyksi". (Itse asiassa, samainen rouva pohtii että koko juttu on salaliitto häntä vastaan - asia, mikä selviää toisesta alla olevista linkeistä - sillä hänen arvoisensa henkilö näin ollen juonittiin niin Elixian, kuin myös Suomen median toimesta, pois salijäsenyydestään - ei meinaan kuka tahansa ihminen saa moisia seurauksia sopimusrikkomuksesta, ynnä itselleen tuntemattoman ihmisen nöyryyttämisestä julkisesti)

Sofia Ruusila teki törkeän tempun kuntoilijalle


Sofia Ruusila vähättelee salikohua: "Puhetta tähän maailmaan mahtuu"


Nyt, teosta päätellen voisi sanoa, että eiköhän tämä tapaus ole aika selvä "moderni vahva nainen", jolloin kyseessä on poikkeuksellisen itsekäs, narsistinen ja pinnallinen reppana joka on parhaimmassa/pahimmassa tapauksessa voittanut geneettisessä lotossa, ja nyt oikeasti omaa uskon että on niin muiden yläpuolella että voi esim. tässä tapauksessa rikkoa salin sääntöjä, ja tehdä myös pilaa mielestään vähempiosaisten kustannuksella. Unohtamatta tietenkään jakaa tämän hyväsydämisen ilonsa myös muiden lajitoveriensa kanssa - Nobelin palkintolautakunta nyt tarkkana, meillä on uudet voittajaehdokkaat!

Vaan nyt se napsahti omille sormille, ja se teki sille ämmälle ihan hyvää. Äkkiä narttuilulla ei saanutkaan enää pisteitä. Äkkiä vahvan modernin naisen käytös näkyikin kaikessa röyhkeydessään ja irvokkuudessaan, eikä sitä enää sivuutettu alaspainetuin, suunnatonta häpeää potevin kasvoin - siihen kerrankin puututtiin.

(Myös yrittäjän kannalta tilanne oli vähintäänkin sietämätön, jos yhden jäsenmaksun firmalle tuova prinsessa ajaa kaikki muut asiakkaat pois! Tälläiset ihmiset ovat kävelevä katastrofi jokaiselle, niin itselleen kuin myös muille.)

Eikä hyvä ulkonäkö ole tekosyy millekään, olen tavannut kovinkin kauniita ja äärimmäisen sydämellisiä ja down to earth-naisia joiden ei ole tarvinnut nousta toisten hartioille näyttääkseen itse paremmilta (tunnen myös fitness-kisaan osallistuneen naisen, eli naisen joka on ns. samaa sarjaa, ja minulla on hyvä kokemus myös hänestä). Ne naiset on kauniita, muut vain hyvännäköisiä, sillä on ero.

Entäs se nöyryytetty mies?

No, olen nähnyt sen kuvan, ja eihän se nyt mikään supermuodikas ollut.

Mutta homman nimenä onkin se, ettei sen ollut tarkoituskaan olla.

On nimittäin niitä jotka käyvät lenkillä, salilla yms. aktiviteeteissa treenatakseen.

Tällöin kyse ei ole muotinäytöksestä, eikä myöskään siitä että "tuote olisi jo valmis".

Joka ei ymmärrä tätä, on joko idiootti tai englantilaisittain cunt - joskus jopa molempia.

Vaan, kuinka tämä "julkkisjuoru" oikein koskettaa massoja ja poliittista tarttumapintaa?

Mitä tämä siis isommasta mittakaavasta tahtoo sanoa, on se, että tämä samalla kertoo kumpi sukupuoli se todellinen töllöttäjä on.

Toki, miehet katsovat esim. "hyviä takajalkoja" - allekirjoittanut myöntää sen peittelemättömästi.

Mitä tämä tahtoo merkitä, on se, että huomio on lähes aina poikkeuksellisen hyvää (niinkin hyvää että se harmittaa feministejä tyyliin: "mä en kestä että noi mallit saa enemmän huomiota kun mä!" - Ja ei, ei mikään tekosyy voi selitellä tuota motiivia pois, kun kyse on tissit paljaana huomiohuoraavista feministeistä).

Mutta mitä naiset tekevät, on se, että heillä tuo katsominen on lähes aina pahansuopaa, joko kateutta, tai kuten Sofian tapauksessa  - suoranaista koulukiusaajamaista halveksuntaa. Sukupuolista se on nainen, joka on se kaikkein pahansuopuutta hohkaavin tuomitsija, mikä vain voi olla.

Silti emme taaskaan tässä feminististen tyrannien hallitsemassa maassa voi vahingossakaan keskittyä oikeisiin ongelmiin. Ei, esim. täällä suurimpana huolena on naisilla se, että heitä vilkaisee liian pitkään mies, jota he eivät pidä vetävänä. (Ja yllättävän moni nainen myöntää että katsoo toisen naisen rintoja, etenkin jos ne ovat tavalla tai toisella huomiota herättävät).

Have a nice perspective!
Otetaan vaikkapa se väite, että naiset pukeutuvat vain toisille naisille ja/tai itselleen.

Sehän on kamalaa hevosenpaskaa, ja parhaimmillaankin (kokonaiskuvasta katsoen) osatotuus.

Joka on eri mieltä, osoittakoon minulle naisen joka pukeutuu yksin tai ystävättärien kanssa kotonaan niinkin mukaviin olovaatteisiin kuten stringit, push-up-rintaliivit, stilettikorkokengät, unohtamatta sitten piukkoja asukokonaisuuksia noin muuten.

Mikä kuitenkin tämä osoittaa, on siis se, että jokainen katsoo jokaista. Mutta että toiselle sukupuolelle se on ollut myös virallisemmin enemmän ok. Nyt vain näyttää tuuli kääntyneen.

Nyt joku voi kysyä, että olenko nyt äkkiä sitä mieltä että yksilönvapaus katsomisen suhteen pitäisi perua?

Sanoisin että katsoahan saa, mutta koskeminen, kuvaaminen ja suoranainen kiusaaminen yms. on aina asia erikseen.

Samoin, jos tilanne on se, että vain toinen sukupuoli saa katsoa, olemme tilanteessa jossa se ei ole ok.

Mutta vielä mitä tulee tähän Sofiaan, on meidän on ymmärrettävä häntä ja hänen mielipahaansa muodittomista salivaatteista, sillä hänen elämänsä on luultavasti muutenkin vaikeaa.

- Samoin, vielä lopuksi on lisättävä että Sofia on myös modernin, pinnallisen ja materialistisen, ja feminismin myrkyttämän yhteiskunnan tuote. Sitä me ikävä kyllä saamme, mitä olemme tilanneet.
PS. Propsit Elixialle, että se ei harjoittanut positiivista syrjintää "koska nainen", jolloin naurunaiheeksi päätyneen miehen "olisi pitänyt vain olla mies" tapahtuneen suhteen.

Ei kommentteja: