tiistai 15. lokakuuta 2013

Nainen, Älä Varasta Kymmentä Vuotta Miehesi Elämästä

Pitkä parisuhde ei kannattanut: "Vaimoni varasti elämästäni 10 vuotta"

Vs.

Älä varasta kahdeksaa vuotta hänen elämästään

Nyt, laitoin tämän tekstin avauksen paristakin syystä tähän vastakkainasettelun muotoon.

Syyt 1. ja 2.

1. Se naisille ominainen, lapsellinen nokittaminen ja kilpailu uhriutumisesta: "Minulla oli hieman raskas päivä" "Jaa, no mulla oli vielä raskaampi päivä!" on joskus kiva kääntää myös toisinpäin. Mistä muusta siinä(kään) on kyse kuin pisteiden keräilystä? No, sitähän se koko "tasa-arvo on" tätä nykyä on. Esim. taannoinen "Koska olen tyttö"-päivä on tästä hyvänä esimerkkinä. Se jos jokin oli niin törkeää seksismiä, että en voi muuta sanoa kuin että jättäisivät nyt edes lapset rauhaan! Se oli kampanja jonka ideana on syrjiä poikia, ja suosia tyttöjä. Kukaan ei näe ongelmaa siinä, että näiden pienet poikien paikka on joko "erityisherkkuna" bordelleissa pedofiileille, tai joutua tykin ruuaksi lapsisotilaina. Jostain syystä ei vain tullut mieleen? Ihan kuten ei tullut mieleen "Koska olen lapsi"-päivän mahdollisuus koska olen tyttö"-päivän sijasta. Eipä tietenkään, ja syyt ovat selvät.
2. Mutta pelkästään se ei ole syynä tähän bloggaukseen. Vaan se, että tuollainen tolkuton feministipropaganda (ettäkö mies olisi se, joka varastaa naiselta vuosia) vaatii oikaisun.

Ja me teemme sen nyt.


Kuten kuvassa sanotaan, niin tosiasiahan on se, että naiset ovat niitä jotka ottavat ja lähtevät.

Tästä on jo osoituksena Briffaultin Laki, joka merkitsee siis sitä, että heti kun nainen lakkaa hyötymästä miehestään, siirtyy hän seuraavaan.

Joten, jos joku siis varastaa vuosia, on se nainen.

Nainen itse valitsee esim. käyttää parhaat vuotensa kullikarusellilla ratsastamisen, ja sen jälkeen hänellä on vielä otsaa ottaa sellainen kunnon mies turvaksi ja rahalliseksi ylläpitäjäksi - mies,  jota nuo kaikki vuodet on tullut seksuaalisesti syrjittyä. Niin partnerina, kuin myös petikumppanina.Mies on se joka tulee käytännössä valituksi, ja nainen on valitsija.

Jos nainen itse haluaa hakata idioottien kanssa päätänsä seinään, sivuuttaen kaikki ne romanttiset, kunnolliset ja rakastavat miehet jotka hänelle on tarjolla, on koko sotku hänen syytänsä. Ei miehen.


Jos siis yli puolet avioliitoista päättyy eroon, ja nainen on 3/4 kertaa hakijana, on se mies joka haluaa jäädä, ja nainen joka on vastuutonta pelkuri, ja hedonisti jolle rakkaus on vain kutkuttavia tunteita, ei tahtoa ja työtä suhteen eteen.

Tälläinen otus tunnetaan myöskin paremmin nimeltä "vahva moderni nainen".

Ai niin.

Se, että parisuhteet eivät pysy kasassa ja niissä ei yritetä, on tilastollisestikin naisten pahe.

On nimittäin havaittu, että naiset eivät tule edes keskenään toimeen, joten onko kumma että lesboparit eroavat seksuaalisista vähemmistöistä kaikkein useimmiten?

Lesbian couples twice as likely as gay men to end civil partnership as 'divorces' up by 20%


Ei kommentteja: