keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Kun Nainen Tuhoaa Feministit Väittelyssä (taas!) [VIDEO]

On tullut taas kerran aika katsella videoita.

Olemme aiemmin jo nähneet kun vähemmistöeturyhmään kuuluva afroamerikkalainen mies kumosi feminismin väitellessään feministin kanssa. (Nainen ei ollutkaan "maailman neekeri" - OHO!)

Sen jälkeen näimme kun legendaarinen tasa-arvon puolesta taistelemaan noussut nainen, eli Ester Vilar nousi taistelemaan erästä "feminismin lohikäärmettä" vastaan.

Nyt on tullut jälleen aika katsoa kun Rachel Marsden palauttaa uskoa nais-sukupuoleen, sanoen asian feministeille, kuinka se on.

Ja koska tässä on kyse engelskasta, on asiaa pahoiteltava heille joille se ei ole ensimmäinen, toinen tai kolmaskaan kieli. Sen sijaan voisi mainita että keskustelun synopsis voisi olla suunnilleen seuraava:

Rachel: Yritätkö sanoa että me naiset olemme vammaisiin rinnastettavan avuttomia, mutta opportunistisia olentoja, jotka eivät itse osaa mitään?
Femakot: KYLLÄ! Äläkä yritä väittää muuta! Me feministit haluamme tehdä selväksi, että juuri tuo on modernin ja vahvan naisen hermeettinen määritelmä.
Rachel: Yritätkö myös sanoa että väkivalta ei ole ihmisyyden ongelma, vaan että se vain on naisten ongelma silloin kun he ovat sen uhreina, ja miehet sen tekijöinä, mutta ei mitenkään toisin päin?
Femakot: UUH KYLLÄ!*Ravistelevan, kiukkuisen orgasmin pauloissa* Sano se uudestaan!

PS. Käytännössä ainoa tapa jolla feministit yrittävät kumota tämän, on esittää 1. feministisiä ja jo loppuunkulutettuja valheita ynnä iskulauseita jotka eivät edes liity asiaan tai 2. syytöksiä (ad hominem) Rachel Marsdenista - se, miten totta ne ovat, en tiedä varmaksi (feministit levittävät joka tapauksessa valheita, joten sillä ei ole merkitystä heille), mutta tällöin tärkeintä onkin muistaa että kyseisen naisen esittämät pointit ovatkin ne pääasia tässä, ja niitä ei kukaan feministi ole pystynyt kumoamaan. Ad hominemiin syyllistyminen on automaattinen myönnytys, etenkin tässä tapauksessa, että Rachel oli oikeassa.

PPS. Lopussa väittely menee taas kerran aiheeseen, jossa feministit käsittämättömällä tavalla esittävät omaa uhriutumispropagandaa sanoin "naisia tapetaan parisuhteissa partneriensa toimesta, vain siksi koska nämä ovat naisia" (jep, ensiksi miehet keksivät maailman suurimman salaliiton patriarkaatin, jonka juonesta me saamme kiinni jo äidinmaidon välityksellä, sitten me ehdoin tahdoin menemme naisen kanssa yksiin jotta pääsemme tappamaan hänet vain siksi että tämä on nainen - nyt siinä vihdoinkin on järkeä!). Ja koska epätoivoon ajautuneet feministit alkavat totuttuun tapaansa huutamaan tämän asiallisen naisen päälle, mm. erinäisin väsynein iskulausein, niin siksipä liitän tähän vielä lukemiseksi seuraavan artikkelin, joka osoittaa jo ensimmäisillä riveillään tälläisen propagandan nolostuttavassa valossa.


Feminists Play the Victim Game


Nainen, sano kyllä ihmisyydelle, mutta sano ei seksistiselle vihalle ja fasismille, joka myös tunnetaan nimellä feminismi!

Ei kommentteja: