maanantai 21. lokakuuta 2013

Kuinka Ottaa Ilo Irti Kognitiivisesta Dissonanssista (Kaikki Mitä Olet Pelännyt Tietää Suvaitsevaisuudesta)


"Tuomitseminen voi merkitä jompaa kumpaa kahdesta asiasta: havaintoa tai tuomiota. Tyypillisesti sanaa käyttävä liberaali tuomitsee kristityn siitä minkä liberaali itse jättää huomioimatta (tarkoituksellisesti). Liberaali pelaa sitä semantista peliä, jossa pelkästään asian havaitsemisen vuoksi kristitty jollakin tapaa tuomitse, ja siten kristitty pitäisi tuomita siitä, sillä tuomitseminen on pahasta."

Otetaan esimerkiksi toistensa näennäiset vastakohdat, Islam ja feminismi, jotka kuitenkin suvakkilaisuudessa on sulautettu yhteen. Näiden kahden välillä oleva täydellinen ristiriita, ja niiden irrationaalinen yhteensovittaminen kuitenkin on se kauhun tasapaino, jännite kahden polariteetin välillä, missä deliriumainen suvakkilaisuus tapahtuu. (Jostain syystä minua kiehtoo se, että miten voimakas pitää olla massakontrollin ote, jos todellakin jotkut voivat yrittää sovittaa näitä kahta yhteen, tai edes ylipäänsä hyväksyä niistä jomman kumman tai molemmat! Todellakin, eikö sellainen ihminen usko että munasillaan patsastelevalla keisarilla on uusi puku?)  

Jokainen voi ymmärtää tämän ristiriidan, mutta suvakit eivät joko voi tai halua nähdä sitä miten räikeä oksymoroni tässä on kyseessä. Mistä muustakaan voisi olla kyse, silloin kun yhteensovitetaan väkisin 100% "patriarkaalinen", arabinationalistinen ja kaikin feminismin määritelmien mukaan "misogyninen" uskonto nimeltä Islam, ja sen täydellinen vastakohta joka on materialistinen, matriarkaalinen ja kaikin tavoin miehiä vihaava liike eli feminismi.Miten sitten suvakki selviää tälläisestä pinteestä?

Todennäköisesti täysin sivuuttaen aiheen, ja yrittäen vaihtaa puheenaihetta, koska on liian tyhmä tietämään edes aihetta johon ottaa apinanraivolla kantaa.

Tämä yleensä näkyy hänen omien (ja hänen "suvaitsevaiselle ja jokaista ymmärtävälle" asenteelle ja sanomalle täysin ristiriitaisesten) iskulauseiden suoltamisena.

Tai sitten päästään katsomaan todellista luonnetta, joka tulee esille primitiivireaktioiden muodossa, kun hauras ego ei kestä enää faktoja.

Silloin henkilöhyökkäykset, kuten toisen suora haukkuminen (esim.häpeällistämiskielenkäyttö) tai ad hominemit lentävät kuin visva finnistä. Myös vääristely, sanojen ja argumenttien vääntely, sekä suora valehtelu ei ole mahdotonta - esim. jälkimmäinen tapaa tapahtua ns. projisoinnin muodossa jolloin loukkaantunut suvakki huutaa poru kurkussa, että miten voit väittää olevasi Islamin asiantuntija sanoessasi että ns. maltilliset muslimit eivät ole oikeita muslimeita, sillä hän, suvakki, TIETÄÄ että ne vasta ovatkin todellisia muslimeita, sillä todellinen muslimi ei suvakkilaisen idealismin mukaan tietenkään noudata Koraania korkeimpana lakinaan  vaan on juuri sellainen kuin mitä suvakin moniarvoinen fantasiamaailma edellyttää (jokainen varmaan huomaa mitä tuossa tapahtui, eli suora vetoaminen tuplastandardeihin - oikeasti todellinen muslimi käyttäytyy kuten uskonto ja Koraani edellyttää, siitä ei pitäisi olla epäilystäkää ja juuri se on se ongelma).

Faktat kelpaavat vain silloin kun ne ovat 1:1 tunteen ja agendan kanssa, muuten ne ovat joko islamofobiaa tai misogyniaa. Mistä heidän tunteensa alkavat, siihen loppuvat heidän vihollistensa oikeudet.Voidaankin sanoa, että koko pohja heidän argumentoinnilleen perustuu argumenttivirheisiin ja tunteeseen.

Mihin sitten näiden useinkin viherpunaisten utopia on johtanut? Täysin totalitaristisiin maihin, joissa ihan sama meno jatkuu, mutta nyt ilman minkäänlaista hillitsijää. Esim. jokainen tietää miten kävi Neuvostoliitossa, kun idealismi korvasi todellisuuden ja nälänhätä kohtasi sitäkin kansakuntaa esim. maatalouskokeiluissa! Se maa sentään toimi työläisten paratiisina, jossa autuus näkyi pakkotyönä jota valvoi valtiollinen eliitti!

Se ei eroa mitenkään siitä miten feministien järjettömät ja seinähullut käsitykset ovat omiaan tuhoamaan kaiken sivistyksen - niiden aiheuttama pahoinvointi näkyy jo länsimaissa, lähinnä "kielletyn sukupuolen" hiljaisena kärsimyksenä, joten siihen ei vielä kiinnitetä suurempaa huomiota.

Kuinka käyttää lapsia hyväkseen: Feminismi


Entä miten islamilaiset valtiot mahtavat voida? Jollain oudolla tavalla ne maat joissa sivistystä on koraanin osaaminen ulkoa, ei ihan kerskakuluteta kuten täällä.

Kuinka käyttää lapsia hyväkseen: Islam


Nyt, kun pysähdyt ja mietit, niin äkkiä tuntuukin siltä, että moni asia ei ollutkaan ihan sellainen minkälaiseksi sitä oli mainostettu?Vaikka tämä kaikki vaikuttaa sulalta hulluudelta, johon voi syyllistyä vain hysteeriset, vihamieliset ja edesvastuuttomat ihmiset, on meidän muistettava myös katsoa ilmiöiden juuriin. Tällöin motiivit rupeavat tulemaan esille.

Jos kerroin siitä kuinka nämä hulinoitsijat rakastavat vihata maata johon ovat pesiytyneet, tai syntyneet, niin kuitenkin heidän (arvo- ja ajatus) johtajansa, sekä utopian päätepisteensä eivät ole juuri koskaan käytännössä sallineet omaan regimenttiinsä samanlaisia "vapauksia".

Syy on yksinkertainen - miksi huumediileri käyttäisi huumeita, kun silloin hän joutuisi jakamaan heikentämänsä ja (itseensä) koukuttamansa asiakaskunnan kohtalon, jolloin hän olisi itse koukussa aineeseen, eikä enää keskittyisi itse pääasiaan eli voiton kartuttamiseen myymällä aineita jotka ensiksi houkuttelevat, sitten koukuttavat ja lopulta tuhoavat käyttäjänsä? Aivan samalla tavoin vihollismaiden mädättäjät välttelevät jopa vainoharhaisen totalitaristisella otteella joutumasta saman "hoidon" kohteeksi, kuin minkä he ovat tartuttaneet vihollisensa massoihin. Kansa on valtio, ja valtio on kansa. Nämä kaksi menevät yhdessä ylös, tai alas.

Tästä kaaviosta jokainen voi nähdä missä vaiheessa suvaitsevaisuusohjelma on tällä hetkellä menossa
Katso myös nämä: 

Tolkkua vihreisiin

Suvaitsevaisuuden kulttiluonteesta

Suvaitsevainen keskitysleiri?


Ei kommentteja: