torstai 19. syyskuuta 2013

Vaaralliset Ihmisoikeusrikokset: Orjuus ja Sananvapauden Laillistettu Katkaisu - Odottamassa Nyt Sinua!

Osa 1.

Työttömille tulossa työvelvoite

Työttömät ovat työttömiä siksi, koska töitä ei ole (viime vuonna heitä oli jo 10 000, määrän vain siitä lisäännyttyä), ja koska kapitalismissa on välttämätöntä omata työläisten reservi. Se johtuu jo siitä kapitalismin luonteenpiirteestä, että se ei voi toimia vailla kriisejä.

Mutta nyt alkaa näyttämään ihan muulta. Ilmeisesti töitä, jollakin kummalla tavalla on, sillä nyt kun on mahdollisuus että kun palkkaa ei makseta, voi näemmä taas ottaa ihmisiä töihin.

Huh huh, kukapa olisi uskonut miten ne asiat muuttuvat?

Uskomatonta, mitä kaikkea se verta juova, ja limaisia selkänahkoja syövä kokoomuslainen keksiikään!

Suunnitelma on kaikessa kapitalistisessa diabolisuudessaan pettämätön, koska se käynnistää aidon orjuuden (sen 2000-luvun, länsimaisen version) ja pitää sitä yllä ketjureaktiolla.

Ensinäkin, nyt jos kunnat ja kuntain firmat potkivat pihalle työntekijöitään, he voivat ottaa itse potkimansa henkilökunnan takaisin hommiin - tällä kertaa vain ilmaiseksi.

Toki, orjaa tämä ei hyödytä, sillä hän joutuu nyt sinnittelemään köyhyysrajan alapuolella, ja saa siitä palkakseen sen, että joutuu sijoittamaan vähäisiä rahojaan esim. työmatkoihin. Eikä tietenkään orja saa vaivannäöstään edes kerrytettyjä eläketuloja, sillä päättäjät hyvin tietävät, että kysymys on orjatyöstä, eikä oikeasta työstä.

Tämä toimii siksikin, että seuraavaksi enää ei tarvita normaaleja työläisiä, sillä orjat tekevät työt heidän puolestaan. Tämä tietysti lisää työttömyyttä, ja näin olemme ratkaisseet asian kapitalistin eduksi! 

Pilkka tätä paarialuokkaa kohtaan on jo ehdollistanut monet uskomaan, että tuossa tilanteessa ovat vain ne kaikkein pahimmat ressukat. "Ei koske minua, jos minä ajaudun työttömäksi".

Kyllä muuten koskee. Seuraavaksi jokaisen ihmisarvo on vedetty niin alas lokaan, että hänen pitää uskoa olevansa kuin jokin vammainen, paaria tai muu hylkiö "jota pitää aktivoida".

Nyt aktivointitoimet koskevat vain kolmasosaa kaikista yli 300 000 työttömästä, käy ilmi heinäkuun työllisyyskatsauksesta.
"Ihmiset otetaan tässä mukaan. Kunnan näkökulmasta tämä on taloudellisesti hyvin perusteltua. Uskon, että tämä on erittäin vaikuttavaa mielenterveys- ja päihdeongelmien ennaltaehkäisyä."

Nyt, jokaista kohdellaan kuin hän olisi mielenterveys- ja päihdeongelmainen. Kokoomuslainen ja suoranaisen luonnevikainen ylimielisyys ei ole vieläkään ohitse, vaan tämä poliittinen iilimato kiittää ulospotkittuja äänestäjiään omalla kylmällä kiitollisuudellaan - tulos tai ulos. (Jep, ymmärsit asian vihdoinkin oikein; ei ole väliä oletko työläinen korkean vaiko matalan palkan alalla - sinun lihasi on ihan samaa ruohoa).

HAhahahaa! Sinusta saa rahaa!

Mistä tämä johtuu, on siitä että rikkaille tulee paha mieli, ja he eivät kestä sitä että imiessään työläisten lisäarvoa esim. optioiden kautta, kävisikin niin että valtio tukisi omiaan, ja tekisi selväksi että suomalaiset ovat kansalaisia, ja työläisiä, mutta eivät missään olosuhteissa orjia.

Mutta eikö diplomi-insinöörin tai maisterin määrääminen hoitokotiin pikemmin lisää ahdistusta kuin ehkäise syrjäytymistä?
"Minusta se on asennekysymys. Mutta työtön voi vaikuttaa siihen, mitä tekee", Parpo sanoo. Hän kiistää, että kyse olisi pakkotyöstä.
"Ymmärrän sellaisen kritiikin kyllä. Mutta työtön voi myös kieltäytyä ja maksaa silloin valinnastaan. Toki tavoitteena on kannustaa työntekoon."
Kieltäytyminen pienentäisi työttömyystukea esimerkiksi 10–30 prosenttia, osallistuminen taas korottaisi tukea.

Miksei näitä "asennekysymyksiä" pistetä näille joista ylipäänsä johtuu työttömyys ja jotka ovat mielensäpahoittaneet?

Heidän suurin ongelman on siinä, että heidän eturyhmiensä (heidän ylpeytensä on loisen ylpeyttä)  pitäisi saada tehdä voittoa vapaasti, voittoa jota  ei taas voida saada ilman työläisiä, ilman että heidän tarvitsisi osallistua millään tapaa tämän (epätäydellisen) järjestelmän ylläpitämiseen (kapitalismi on epätäydellinen järjestelmä, kuten sanottua, ja se ei voi taata luontonsa puolesta täystyöllisyyttä; ironia onkin nyt siinä, että Fundamentin yhteiskuntateoria on osoitettu toteen, ja nyt kapitalismin sukulaisuus kommunismiin näkyy siinä, että molemmat pitää kansan onnena sitä, että jokainen on pakkotyössä).

Se, taas että työtön voi kieltäytyä jostain, ei ole sen "vapaaehtoisempaa" kuin että sinä kieltäydyt antamasta rahojasi, kun joku osoittaa sinua aseella uhaten. Toki, valinta on sinun, ja myös työtön jonka tuet eivät riitä nytkään elämiseen, varmasti voi maksaa valinnastaan noin kohtuullisen hinnan.

(Mutta kuten eräässä aiemmassa tekstissä ehdin jo mainitsemaan hyvistä uutisista ja ratkaisusta nimeltä kansalaispalkka - tulee tämä muutos myös vaikuttamaan kyseiseen kehitykseen erittäin negatiivisesti).

Mitä jos vaikkapa hyväntekijämme,  Risikko ja Parpo, nyt ihan ensiksi koittaisivat kyseisissä mokkasiineissa astelemista? Se saattaisi tuoda perspektiiviä.

Antti Parpon mukaan vastikkeellisuuden lisäämisen yksi tavoite on pitää sosiaaliturvajärjestelmä hyväksyttynä niidenkin mielestä, joiden veroeuroilla etuudet kustannetaan.

Ne henkilöt jotka ovat kortistossa, ja jotka sinne potkitaan, ovat ne etuudet kustantaneet. Hyvinvointivaltio on vakuutus kansalle, sen pääosalle, eli työväelle. 
Nyt, en edes mene siihen, että kuinka tämä tuki itse asiassa on jo nyt vastikkeellista.

Mutta vastaan tuohon heittoon.

Se on kansa joka kustantaa niin kapitalistien voitonmaksimoimisen, kuin myös hyvinvointiyhteiskunnan, joten eikö se saisi kuitenkin pitää jälkimmäisen? Edes oman elämisensä ja lapsiensa tulevaisuuden vuoksi? (Parpo ja Risikko taas ovat tässä sen luokan työläisiä että oksat pois, pitää nyt muistaa että myös heidän palkkansa maksaa tämä samainen kansa, mutta mikä on työn tulos?)

Ilmeisesti ei.

HS: S-ryhmä pudottamassa valtavan pommin - robotit tuovat potkut jopa 1000:lle?

1000 uutta orjaa, joiden on pakko antaa lisäarvonsa ilmaiseksi kapitalistille.

Mikä Täydellisen Järjestelmän kansallismielisyydessä on olennaista, on jokin ihan päinvastainen kuin mistä nämä kaksi uutista kertovat.

Mikäkö se on?

Se, että tälläistenkin uudistusten, kuten robotoimisten tulisi tapahtua kansan eduksi.

Orja, joka metsästää tienvarsilta raatoja ravinnokseen, ei juuri tule maksamaan ostovoimallaan näitä robotteja takaisin. Etenkin kun muutkin ovat saaneet päähänsä, että Suomessa normaalia kansalaista voidaan vetää kakkoseen tyyliin Pulp Fiction, jolloin voitot jää saamatta muiltakin kuin kenkää saaneilta varastomiehiltä.

Noh, koska orjat ovat liharobotteja, joten eroa tuskin pian huomaa lainkaan, joten carpe diem!

Osa 2. 

Sitten toinen lisäys siihen miten eliitti hiljaksiin riisuu kansalta perusoikeudet.

Jos edellisessä esimerkissä ensin kansalaisista tehdään työttömiä, jotta heitä sitten voidaan haukkua työttömiksi ja täten orjuuttaa oikein sydämensä kyllyydestä, on meillä toki vielä muitakin samaan sarjaan kuuluvia uutisia.

Seuraava uutinen liittyy tähän wanhaan Fundamentin yhteiskuntateorian yhdistelmäilmiöön, jota kutsutaan nimellä F.U.C.K. (Feminism United with Complete Kapitalism - tiedän, vähäsen vääntämällä väännetty, mutta toimii). Jos siis aikaisemmin kerroimme kapitalistisen eliitin viimeisimmästä kansanpetoksesta, niin nyt on aika katsoa, miten kimppuumme hyökätään feminismin avulla, tai kuinka feministit käyttävät järjestelmää hyökätäkseen luontaisen vihollisensa kimppuun (tämän ryhmän edustajia on 50% ihmiskunnan edustajista, eli miehet, mutta ei hätää, sillä tulilinjalle pääsevät myös naiset jotka eivät vihaa miehiä, ja hyväksy epätasa-arvoisia etuja yksin naisille - unohtamatta sitten jos olet avoimesti hetero, kristitty, miksi ei jopa ateistikin jos muuten olet väärässä ja sanot uskovasi vaikkapa biologiseen sukupuolten selitykseen).

EU to ban anti-feminist speech

Massakontrollin aseet voivat siis hyvin.Nyt itse EU on takaamassa - pidättele oksennustasi kun luet millä verukkeella - suvaitsevaisuuden ja tasa-arvon nimissä, että miesvihalle, henkilökohtaisille kantajien ongelmille ja jopa suoranaisille uhriuttaville sekä vihaa lietsoville valheille ja salaliittoteorioille (patriarkaattiteoria) perustuva viharyhmä - feminismi -  saa immuniteetin kaikkea arvostelua vastaan.

Tämä merkitsee silloin sitä, että feminismi on noussut lain ja ihmisoikeuksien yläpuolelle erittäin vaarallisella tavalla;  tämän uudistuksen myötä se tulee olemaan sananvapauden yläpuolella.

Ja jos aikoinaan kapitalisti höynäytti naiset feminismiin vedoten tupakoimaan ("vapaus-soihtuja" merkkinä siitä että on "vapaa nainen" kun on saavuttanut nikotiiniriippuvaisuuden ja sen mukaisen tuoksahduksen hengitykseensä), niin nyt feminismiä käytetään hyväksi siinä että massat saadaan kontrolliin jollainen saisi toisen maailmansodan aikuiset diktaattorit tikahtumaan kateuteensa.

Esim. Tämä seuraava video on feminismin saudi-arabiasta, naapuristamme Ruotsista. Ja jos sinä koet sen järkyttäväksi, mauttomaksi ja jopa aidosti pahuutta edustavaksi - niin arvaa miten sinun käy, oi pieni mielipiderikollinen? (Sinun ei tarvitse ajatella tuon miehen paikalle puolisoasi, isääsi, tai vaikkapa poikalastasi - he ovat tehneet senkin puolestasi).

Ei kommentteja: