maanantai 23. syyskuuta 2013

Hetero Pride - Isku Herkimpään

Pääjärjestäjä: Tämän takia Hetero Pride tarvitaan

Homofobinen sitä, ja homofobinen tätä.

Oi vuotakaa kyyneleet!

Gay Priden kohdalla silti tivahdetaan että kyse on tietyn ryhmän oikeuksien ajamisesta, eikä tietenkään minkään vastustamisesta, MUTTA silti hetero pride on saanut valtavan vastustusvyöryn. Silloin kun toinen saa olla, mutta toinen ei, on kyse vastakkainasettelemisesta ja jonkun asian vastustamisesta, siitä ei päästä mihinkään.

Suvaitsevaisuutta itselleen komentelevien kannattaisi tulla sen verran ulos kaapista, ettei salaa oikeita motiivejaan.

Tässä kaikessa on nyt järkeä. Esim. Älä alistu-kampanjan vastustamisessa oli kyse aivan samasta ilmiöstä kuin tässä; pisteiden keräämisestä ja vähemmistö vs. enemmistö-sodasta. Miksi muuten se oli niin kamala asia, että seksuaalista identiteettiään etsivä voisi tulla joksikin niin kauheaksi, kuin hetero? Kuitenkin kampanja teki sen selväksi, että se ei erityisesti vastustanut homoutta, vaan kannatti yleisesti oikeutta olla hetero.

No, hyökkääjien motiivi on nyt paljastunut, joten voidaan sanoa että Hetero Pride palveli tarkoituksensa ja teki selväksi sen, että moniarvoisuus merkitsee vain vähemmistöryhmien etuoikeuksien tavoittelemista, ja vihaa valtakulttuuria kohtaan. Kyse on pisteiden keräämisestä alá homot vs. heterot.

Oletko eri mieltä?

No, katso sitten suvaitsevaisia suvaitsemassa muitakin kuin omia eturyhmiään:

Hetero Pride keräsi itsensä veroisen vastamielenosoituksen 

IS Hetero Pridessa: Vastamielenosoittajat iskivät paikalle


Unohtamatta tietenkään sitä, että seksuaalinen ahdistelu myöskin nähtiin olennaisena osana homouden hienouden korostamista:

- Tulkaa tänne, niin homoillaan, he lauloivat Hetero Priden osallistujille.
Kysyn nyt Sinulta arvoitettu lukijani, että minkä uskot olleen reaktio, jos vaikkapa joukko ei-vegaanisia heteromiehiä, olisi laulaneet raikuvassa mieskuorossa joukolle feministilesboja:


- Tulkaa tänne, niin harrastetaan heteroseksiä!

Voisi olla että siitä seurannut tuomio olisi pahempi, kuin se, mitä maamme oikeuslaitos voi antaa omaisuuden tai hengen riistämisestä.

Ja vielä jos jollekin on epäselvää miksi termiä homofobia niin tykätään käyttää lyömäaseena, lukekoot hän seuraavan jutun:

Massakontrollin Aseet: "Homofobia"

 PS. Lopetuksena tämä erinomainen, retrosoundeilla varustettu, biisi. Kertosäkeen sanomassa laulellaan tuulesta joka puhaltelee kallojen läpi, ja hieman samaa mekin voimme ihmetellä että liekö suvaitsevaisten päänupeissa sen verran väljää että siellä käy vihuri tuulenpesineen?

PPS. Myöskin seuraava uutinen tulee olemaan isku herkimpään heterofoobikoille ja homottajille:

Identical Twin Studies Prove Homosexuality is Not Genetic

Ei kommentteja: