torstai 22. elokuuta 2013

Holhoamisen ja Orjatyön ("harjoittelun") LIKAINEN Salaisuus

Pitää oikeasti lakata lukemasta uutisia, tämän bloggauskesäloman aikana, kun en malta olla hiljaa.

Mutta ei se mitään.

Pitääpä tälläinen lyhyenlainen uutiskatsaus vielä laittaa, sillä sen verran hyvään väliin tälläinen tilaisuus tuli.

Suomalaisilla mitta täynnä holhousta

Uutisena on, että miten kansa on alkanut herätä ja saamaan tarpeekseen siitä miten meitä kohdellaan kuin joukkoa idiootteja.

Jo oli aikakin, ja todellakin toivon että tämä näkyy seuraavissa vaaleissa.

Nyt, mistä tämä pelleily siis johtuu?

Se ei ole vaan sadistista vittuilemista, narsistisessa tyylilajissa "alamaisille", vaan siinä on se etu että sen avulla voi pyöristellä tilastoja. Näin käy, kun vaikka jokin kaljaa myyvä baari tai pieni kauppa kaatuu, tai sen myynnit putoavat, jolloin "alkoholiksi muutettuna, alkoholin myyminen ja täten juominen on vähentynyt" (vaikka puhtaaksi alkoholiksi muuttaminen on typerää, sillä joku voi oikeasti pitää hyvästä viskistä tai punaviinistä, ja siksi juoda näitä makujuomia, mutta tällä kikkailulla hänenkin juominen rinnastetaan näin ehdoin tahdoin olemaan verrannollinen esim. rantojen miesten tiputteluun).

Hieman sama on myös työllisyystilastojen kanssa, jossa "paariluokka" talutetaan "harjoittelemaan" lapion varteen, siten että toinen kaivaa ojaa, toisen orjan seuratessa ja täyttäessä sen. Eihän siinä touhussa ole järjen hiventä, saati sitten mitään tarvetta "harjoittelulle" (tai sitten hengailet siellä ilmaiseksi, työtä varten jota ei koskaan pääse tekemään palkollisena). Mutta toki "tässäkin kaikki osapuolet voittaa", sillä työnantaja saa pitää työn tulokset, ja nämä "hyväntekijät" voivat sanoa että "kattokaas miten paljon työttömyys väheni meidän ansiostamme".

Hyvinvointivaltio ei ole holhousvaltion synonyymi.

Älkää siis antako eksyttää itseänne, saati sitten käyttää hyväksi.

Tämä kaava menee jälleen hyvin yksiin kommunismin & kapitalismin toisiinsa yhdistävän elitismin kanssa, josta olen aiemmissa teksteissä myös kertonutkin. Kommunismia epäilemättä edustaa raju ja totalitaristinen holhoaminen ja yksilön kontrollointi, siinä missä kapitalismia taas materialistiset arvot, ja se, että jos olet suuri ja rikas olet vapaampi yrittämään ja olemaan kuin tavallinen kansalainen. Esim. alkoholikysymyksessä ei ole minkäänlaista huolta siitä, että miten käy pienille, sillä isot automarketit jää niiden tuhoutumisen jälkeen jäljelle (näin K- ja S-ryhmien kartelliasema senkus vahvistuu), tietysti myös valtion virallisen alkoholijakelijan eli
Alkon (tämä taas edustaa kommunistista kartellia, eli valtion monopolia) jälkeen - joka jopa säännöstelee tuotteita, sen sijaan että saisimme valinnan varaa yrittäjien muodossa.

Sama sitten on myöskin laita orjatyövoiman suhteen, sillä siinä ensin kapitalisti antaa kenkää työläisille, vedoten pakotteisiin ja sitten tämä työläinen tulee osaksi helpoiten riistettävää yhteiskuntaluokkaa, eli työväen reservin (työttömät) jäseneksi, jolloin varsinainen kuppaus voikin alkaa - oli se sitten "harjoittelua" jonka määrä on antaa kapitalistille ilmaiseksi työn lisäarvo ja työläisen panos (itse asiassa, valtio rahoittaa näin toimivia yrityksiä), tai työvoimalakien kiertämistä varten luotuja pätkätyöpaikkoja, ja työvoiman vuokrausta.


Ei kommentteja: