tiistai 2. heinäkuuta 2013

Tuplastandardit ja Lutkamarssi

Joskus mietin, että olisi melko hupaisa tapa kohdella lutkamarssijoita siten, että kulkisi heidän joukossaan keltainen sadetakki päällä, ja samalla tekisi taskun kohdalla mekaanista liikettä.

Sen ei periaatteessa pitäisi haitata, eikä se edes olisi nokitus, sillä siinä olisi vaatteet päällä, joskin se samalla olisi statement siitä, että Lutkamarssi edustaa tätä naisten exhibitionismia ja narsismia parhaimmillaan, eikä siinä ole käytännössä muusta kyse kuin oikeudesta edelliseen.Ajatus siitä, että naisella olisi oikeus päättää siitä mitä mies saa katsoa ja mitä ei, on niin absurdi, että sitä ei tarvitse ottaa sen vakavammin. Se ei käytännössä perustu juurikaan muulle, kuin sillä tuplastandardille, jossa nainen saa syödä kakun ja silti pitää sen. Esim. työpaikkaromanssin ja seksuaalisen häirinnän erona on käytännössä se, että romanssissa mies voi olla esim. johtavassa asemassa, tai muuten vetävä, kun taas seksuaalisessa häirinnässä samoin elkein flirttaileva mies ei ole kuin ehkä rivityöntekijä, eikä niin hyvin naisen pinnallisia standardeja vastaava.

Vaan, takaisin aiheeseen.

Tällä videolla eräs mies reagoi seksuaaliseen provokaatioon, tavalla joka ei suorastaan täydentää koko groteskia lutkamarssia.

Mies nimittäin myös näyttää paljasta pintaa näille marssiville lutkille, ja jos he tekevät seksuaalisesti provosoivia asioita marssilla, niin tekee mieskin.


Vaan, miten käy?

Miestä uhkaillaan, heitellään tavaroilla ja naisia pidetään suunnilleen samanlaisina sankareina, kuin he olisivat keksineet lääkkeen syöpään - miksi? Siksi että he kulkevat puolialasti jonossa vaatimassa itselleen kontrollia vastakkaisen sukupuolen ylitse.

Entä miten miehelle käy?

Hänet pidätetään.

Se, on sitä tasa-arvoa se!

Mies tuomitaan itsensä paljastamisesta, tilaisuudessa jossa on kyse nimenomaan itsensä paljastelusta!

Mutta koska sukupuoli on väärä, on se siten rikollista.

Vaan minä, ja varmasti aika moni muukin fiksu ja oikeudenmukainen ihminen joka pystyy näkemään että keisarinnalla ei ole vaatteita, olisi valmis myöntämään tuolle miehelle melkeinpä mitalin.

Jo ihan siitä, että hän osoitti miten tämä koko juttu on niin absurdi, ettei tiedä enää pitäisikö itkeä vaiko nauraa!

Vaikka aika moni jo saa näiden pyllyltään kipeytyneiden huomiohuorien primitiivireaktiosta vihjeen, ettei kaikki ole ihan ok: "Mitän sä uskallat varastaa meidän huomion, ja saada meidät paljastamaan todellisen motiivimme*"


*= Mitä muuta tulee todellisiin motiiveihin, niin jos todella haluat tietää mistä näissä naisissa on kyse, niin eräs näistä lutkamarssijoista - ihmiskunnan hyödyllisimmästä aineksesta - paljastui naiseksi, joka on harrastanut seksiä hevosen kanssa. Vieläpä kameran edessä (en tohdi tähän linkata kyseistä kuvaa, mutta google ja hakusanat kuten "i-knew-i-recognised-her-from-somewhere" voivat auttaa, joskin omalla vastuulla tapahtuu kyseisen materiaalin tarkastaminen - kyseinen nainen on siinä suunnilleen yhtä paljon edukseen kuin tällä videolla; ironia on kuitenkin siinä, että tämä raiskausta vastustava nainen itse raiskaa hevosta videolla) . Joten on aika selvä, että minkälaisia arvoja ja agendoja tässä ajetaan. Kyse epäilemättä on narsismista, ja exhibitionismista. Tapaus ei ole suinkaan ainoa laatuaan, sillä myös tässä jutussa jossa käsittelin FEMENIÄ selviää, että yksi mielenosoittajista joka vastustaa FEMENissä etulijanssa mm. prostituutiota, on itsekin escort, suomalaisttain ja kansankielellä: Huora.

Olisi kiva tietää että minkälaisia loikkia rationalisointihamsterin on täytynyt ottaa, jos motiivi on joku muu kuin se minkä jokainen voi huomata sen olevan.

Löytyyhän niitä.


Ei kommentteja: